Καλησπερα σε ολους και καλο καλοκαιρι!Θελω να σας γραψω για εναν πραγματηκο μαχητη..η ιστορια του δεν εχει πολυ καιρο που ξεκινησε (καπου στους 5 μηνες το υπολογιζω) αλλα σιγουρα η καθε μερα του ηταν και μια μαχη!Ελπιζω οτι καποιος απο εδω θα τον βοηθησει να γραψει το υπολοιπο της ιστοριας του οπως του αξιζει δηλαδη σε μια καλη αγελη με αφθονη αγαπη γιατι πραγματικα μιλαω για ενα διαμαντι!Ολα τους ειναι το ξερω! Αλλα τετοιο χαρακτηρα και τετοια θεληση για ζωη σπανια συναντας.Οταν τον ειδα πρωτη φορα ειδα εναν σκελετο σκυλου,ΣΤΕΓΝΟΣ, εντελως αφυδατωμενος και με εναν στρατο τσιμπουριων πανω στο κεφαλι του, ενα ματσο κοκκαλα,ηταν πραγματικα σε τερματικο σταδιο, αυτος εναντιον του κοσμου ολου!στο πουθενα..Ποσσες μερες να ειχε αραγε να φαει και να πιει λιγο καθαρο νερο;..μετρουσε ωρες..Αυτο φυσικα αλλαξε!Το μερος που δουλευω ειναι εξω απο χωριο κοντα στη θηβα, γυρω εχει αρκετα μαντρια, σιγουρα ο μικρος ειναι outcast απο καποιο απο αυτα (ναι ειναι ημιαιμο τσομπανακι!),μαλλον ο μαλακας δεν χρειαζοταν αλλα σκυλια και το πλακωσε στο ξυλο μεχρι να φυγει..Του εβαλα λιγο νερο και απο την επομενη μερα αρχισα να του φερνω και κροκετες τις οποιες φυσικα καταβροχθιζε.Αποφασισα να τον παρω απο εκει οταν καμια βδομαδα μετα ενα αυτοκινητο φρεναρε στο χιλιοστο στην κυριολεξια πριν τον χτυπησει..τον επιασα μετα απο ωρες προσπαθειας και τον μετεφερα σε δικο μου χωρο οπου εχω μια παλια αποθηκη και τον εχω εκει περιπου δεκα μερες ψαχνοντας συνεχως μια οικογενεια να τον υοθετησει.Αυτη τη στιμη ειναι σε απειρως καλυτερη κατασταση με αρκετα γραμμαρια σωματικου βαρους παραπανω και αρκετες εκατονταδες τσιμπουρια παρακατω, κανει τρελλες χαρες οταν με βλεπει και δεν μπορω να τον ξεκολλησω απο πανω μου!Δεν τα κανει στον χωρο που τον περιοριζω αλλα περιμενει τις δυο φορες που θα παω για να τον φροντισω και να τον ελευθερωσω για να ξεμουδιασει!Βασικο για καποιον που θελει να τον υοθετησει και δεν εχει την εμπειρια να τον εκπαιδευσει για τουαλετα..ειμαι σιγουρος οτι με τρεις βολτες την ημερα ,και περιορισμο βεβαια μεχρι να μαθει στον καινουριο του χωρο, δεν θα χρειαστει να καθαρισετε ποτε!Κατα τα αλλα ο χαρακτηρας του ειναι αψογος, ειναι ΠΑΝεξυπνος ,πραγματικα δεν συναντας καθε μερα τοσο καλοβολα ζωα!Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να τον κρατησω και να του προσφερω αυτα που πραγματικα του αξιζουν αλλα αυτη την περιοδο ειμαι περιορισμενος απο ολες τις αποψεις και το μονο που μπορω να του προσφερω αυτη τη στιγμη ειναι "επιβιωση" οχι ΖΩΗ.Ξερω οτι δυστυχως υπαρχουν εκατονταδες σκυλακια αυτη τη στιγμη που περιμενουν να βρουν ενα σπιτι αλλα πιστευω οτι λιγα εχουν επιβιωσει τις οριακες καταστασεις που εχει βιωσει..Ελπιζω να ισχυει το " κακη αρχη καλο τελος" στην περιπτωση του!Ευχαριστω οσους ειχαν τη υπομονη να διαβασουν αυτο το κατεβατο και παρακαλω βοηθηστε οσο μπορειτε να βρεθει καποιος που θα τον αγαπησει και θα αποκτησει εναν σκυλο με καρδια και θεληση οσο λιγοι!