Ένα βήμα πριν το πρωτοσέλιδο....

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Για μένα ανήκουν με σιγουριά στην κατηγορία που δεν πρέπει να έχει ούτε κάκτο, πόσο μάλλον παιδί ή σκυλί.
Διότι να φέρω το σκύλο μου στα όριά του, να γρυλίζει σε μένα και να είμαι σίγουρη πως ό,τι κι αν συμβεί δε θα την πληρώσει ο σκύλος, κομμάτια να γίνει(; ). Να τον φέρνω στα όριά του, να κινδυνεύει να τα περάσει και να έχει απέναντί του κάποιον άλλο, όχι. Μόνο στην κατηγορία "εγκληματικά κακώς" κατατάσσεται.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εεε ρε π@#@@στη μου,ολοι οι βλαμμενοι Ροτβαιλερ παιρνουν???

Καπως ετσι εχουν χαλασει την φημη τους δυστηχως αυτα τα υπεροχα σκυλια:(
και καποια ντουκια τα κυκλοφορουν πολυ
ποιος ναναι ποιος ναναι χχαχα

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Είναι από τις στιγμές που θέλω ο σκύλος απλώς να αντιδράσει και να ρίξει κάτω το παιδί. Βέβαια όμως εαν συνέβαινε κάτι τέτοιο με αυτούς τους βλαμμένους ιδιοκτήτες μάλλον πάλι το σκυλί θα την πλήρωνε :mad:...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Είναι από τις φορές που θέλω να μπω μέσα από την οθόνη στο γαμώσπιτό τους και να τους αρχίσω όλους στις σφαλιάρες!!!! Ρε πάνε καλά;;
Το πρώτο σκυλί θα μπορούσε να έχει αρπάξει το παιδί από τα μούτρα και το δεύτερο... Χριστέ μου, το δεύτερο προσπαθούσε να φύγει (αλλά μη χάσουμε και το μπολ με το φαγητό από το πεδίο), το παιδί το βασάνιζε και οι γονείς/αδέρφια/μπατζανάκησες απλά χασκογελούσαν και τραβούσαν βίντεο!! Ούτε για μ@λ@κία δεν είναι να τραβάνε.... Α στο κόρακα, συγχύστηκα!

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Αυτού του είδους τύποι δεν κάνου ΟΥΤΕ για χρυσόψαρο (και προσβάλλω τα χρυσόψαρα τώρα, γιατί είναι και αυτά όπως και να το κάνουμε ευθύνη την οποία τέτοια τυπάκια ΔΕΝ μπορουν να αναλάβουν).

• Like
Reactions: vrmode and johnk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι πραγματικά το δεύτερο και εμένα με χάλασε απείρως περισσότερο... ενα σκυλί σχεδόν κοκκαλωμένο, να το χτυπάει στη μουσούδα, να του τραβάει ουρά....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το όλο θέμα δεν είναι το τράβηγμα και το χτύπημα!
Εγώ τον δικό μου σκύλο τον "κακοποιώ" τραβώντας πέτσες και μουσούδες, μπούτια και αυτιά από μανία και από αδυναμία σε σημείο πόνου και συνεχίζει να χαίρεται και να κυλιέται και να γουστάρει!:D
Το όλο θέμα εδώ σε αυτό το βίντεο είναι μονάχα η απουσία διόρθωσης τυπικά που θα έπρεπε να έρθει από την μητέρα καθώς και η απουσία αντίληψης ότι ακόμα και αν ο σκύλος δέχεται τους χειρισμούς του μωρού αυτή δεν κάνει κάτι εν τέλει. Δηλαδή άλλο να βλέπεις έναν ενήλικο που γνωρίζει να κάνει κάτι τέτοιο και άλλο να βλέπεις ένα άμαθο παιδί να το κάνει και να μην διορθώνεται, όχι τόσο ως προς το σκύλο αλλά ως προς την σωστή διαπαιδαγώγηση!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το όλο θέμα δεν είναι το τράβηγμα και το χτύπημα!
Εγώ τον δικό μου σκύλο τον "κακοποιώ" τραβώντας πέτσες και μουσούδες, μπούτια και αυτιά από μανία και από αδυναμία σε σημείο πόνου και συνεχίζει να χαίρεται και να κυλιέται και να γουστάρει!:D
Το όλο θέμα εδώ σε αυτό το βίντεο είναι μονάχα η απουσία διόρθωσης τυπικά που θα έπρεπε να έρθει από την μητέρα καθώς και η απουσία αντίληψης ότι ακόμα και αν ο σκύλος δέχεται τους χειρισμούς του μωρού αυτή δεν κάνει κάτι εν τέλει. Δηλαδή άλλο να βλέπεις έναν ενήλικο που γνωρίζει να κάνει κάτι τέτοιο και άλλο να βλέπεις ένα άμαθο παιδί να το κάνει και να μην διορθώνεται, όχι τόσο ως προς το σκύλο αλλά ως προς την σωστή διαπαιδαγώγηση!
Μα όλοι παίζουμε άγαρμπα με τα σκυλιά μας (καλά εγώ όχι γιατι δεν θα μείνει και σκυλί στο τελος)
Το θέμα είναι ότι σεβόμαστε τα όρια του σκύλου, δεν το στρεσσάρουμε άνευ λόγου και αιτίας, δεν αφήνουμε να κοπανάνε το σκυλί μας ενώ βλέπουμε ότι αυτό δυσανασχετεί και ζορίζεται...ειδικά γελώντας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Μα όλοι παίζουμε άγαρμπα με τα σκυλιά μας (καλά εγώ όχι γιατι δεν θα μείνει και σκυλί στο τελος)
Το θέμα είναι ότι σεβόμαστε τα όρια του σκύλου, δεν το στρεσσάρουμε άνευ λόγου και αιτίας, δεν αφήνουμε να κοπανάνε το σκυλί μας ενώ βλέπουμε ότι αυτό δυσανασχετεί και ζορίζεται...ειδικά γελώντας!
Ακριβώς.

Σκύλος και παιδί μπορεί να παίξουν σκληρά. Όσο ο ένας δεν ενοχλεί τον άλλον είναι θεμιτό. Αυτό που περιγράφετε, δεν το είδα γιατί δεν θέλω να συγχιστώ, είναι σχεδόν κακοποίηση.

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Αυτοι οι ανθρωποι παιρνουν σκυλι ''για να παιζει το παιδι''. Αυτοι ειναι. Εχουν μπερδεψει το κουρδιστο και το λουτρινο με το ζωντανο, που εχει αισθηματα και μπορει να αντιδρα.
Και λογω ηλιθιοτητας, αγνοιας και...@@....δεν ξεχωριζουν τα ορια. ολα ειναι αστεια. και εφοσον το σκυλι το πηραμε ''για να παιζει το παιδι'' οφειλει να τα υποστει ολα και να μην μιλαει καθολου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
και ο τίτλος της κοινοποίησης του βίντεο "Please share this video all over facebook. She needs to have her dogs taken away from her. A dog has attacked him and his face is all torn apart. THIS IS NOT ME OR MY DOG. Origination: JUNEAU ALASKA."

• Like
Reactions: Kodagoshe

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie