Εχω συναντησει στο μολο στο λιμανι του Ηρακλειου πριν 2 μηνες (γιατι τωρα εχει πολυ κοσμο και δεν παμε πολυ συχνα εως καθολου εκει)
2 παιδια 17 και 15 ετων πανω κατω αδελφια
και πανε βολτα ενα σκυλακι απο οτι μου ειπαν διασταυρωση λυκοσκυλου με κολευ...
το σκυλι να μην ειναι κοινωνικοποιημένο να μυριζει τα αλλα σκυλια και χωρις λογο να αρχιζει να δαγκωνει...
ο τροπος που του εκοψαν το κατουριμα λεει στο σπιτι ειναι γιατι τις εφαγε καποιες φορες και δεν θα ξανα εκανε..
να μου λενε οτι μια φορα ειχε ματωσει το αυτι ενος αλλου σκυλιου γιατι εχει λεει πολυ μυτερα και κοφτερα δοντια
ακουω τωρα εγω και μου τα λενε αυτα με μια χαρα λες και εχουν καταφερει τα παντα
αρχιζω ομορφα ομορφα να εξηγω στα παιδια (καθως οτι ξερουν ειναι σηγουρα μαθηματα των γονιων τους)
οτι δεν δερνουμε τον σκυλο δεν τον αφηνουμε να αγριευει...
και μολις λεω δεν τον αφηνουμε να αγριευει ακουω τη φραση
"εμεις θελουμε να τον κανουμε φυλακα και για αυτο τον αγριευουμε"
λεω..παιδια δεν ειναι ετσι και συνεχιζω
οτι οταν μεγαλωσει δεν θα μπορειτε να τον ελεγξετε και θα χασει και τις βολτες του
οουτε αγριεμα θελει ουτε τιποτα
(τους ειπα μαλιστα χωρις να το πιστευω οτι απο τις φυλες που ειναι θα γινει τρομερος φυλακας απο μονος του μπας και αρχισουν να φερονται σωστα στο σκυλο)
και παλι ακουω λες και επαιζε κασετα λες και τους το βιδωσαν στο νου
αυτη τη φραση την ακουσα λες και απο κασετα 3 φορες
συνεχισα τη βολτα μου
αυτα τα παιδια δεν τα εχφ ξανα δει στο μολο με το σκυλο πριν 1 εβδομαδα που ειχα παει 2-3 φορες παλι
προφανως ισως γιατι πλεον την εκαναν την πατατα και τωρα ο σκυλος 5-6 μηνων ειναι τυρανος και μαλλον δεμενος καπου
οτι και να λεμε τελικα... αμα ο γονιος ειναι στοκος... το παιδι (πολυ πιθανον) θα βγει γυψοσανιδα οτι και να κανουμε δυσκολα αλλαζει ... και αυτο ειναι κριμα
2 παιδια 17 και 15 ετων πανω κατω αδελφια
και πανε βολτα ενα σκυλακι απο οτι μου ειπαν διασταυρωση λυκοσκυλου με κολευ...
το σκυλι να μην ειναι κοινωνικοποιημένο να μυριζει τα αλλα σκυλια και χωρις λογο να αρχιζει να δαγκωνει...
ο τροπος που του εκοψαν το κατουριμα λεει στο σπιτι ειναι γιατι τις εφαγε καποιες φορες και δεν θα ξανα εκανε..
να μου λενε οτι μια φορα ειχε ματωσει το αυτι ενος αλλου σκυλιου γιατι εχει λεει πολυ μυτερα και κοφτερα δοντια
ακουω τωρα εγω και μου τα λενε αυτα με μια χαρα λες και εχουν καταφερει τα παντα
αρχιζω ομορφα ομορφα να εξηγω στα παιδια (καθως οτι ξερουν ειναι σηγουρα μαθηματα των γονιων τους)
οτι δεν δερνουμε τον σκυλο δεν τον αφηνουμε να αγριευει...
και μολις λεω δεν τον αφηνουμε να αγριευει ακουω τη φραση
λεω..παιδια δεν ειναι ετσι και συνεχιζω
οτι οταν μεγαλωσει δεν θα μπορειτε να τον ελεγξετε και θα χασει και τις βολτες του
οουτε αγριεμα θελει ουτε τιποτα
(τους ειπα μαλιστα χωρις να το πιστευω οτι απο τις φυλες που ειναι θα γινει τρομερος φυλακας απο μονος του μπας και αρχισουν να φερονται σωστα στο σκυλο)
και παλι ακουω λες και επαιζε κασετα λες και τους το βιδωσαν στο νου
αυτη τη φραση την ακουσα λες και απο κασετα 3 φορες
συνεχισα τη βολτα μου
αυτα τα παιδια δεν τα εχφ ξανα δει στο μολο με το σκυλο πριν 1 εβδομαδα που ειχα παει 2-3 φορες παλι
προφανως ισως γιατι πλεον την εκαναν την πατατα και τωρα ο σκυλος 5-6 μηνων ειναι τυρανος και μαλλον δεμενος καπου
οτι και να λεμε τελικα... αμα ο γονιος ειναι στοκος... το παιδι (πολυ πιθανον) θα βγει γυψοσανιδα οτι και να κανουμε δυσκολα αλλαζει ... και αυτο ειναι κριμα
Last edited: