Έκτορας - Λήδα

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Καλημέρα σε όλους σας,

Ονομάζομαι Ντίνα και είμαι η νέα μαμά του Έκτορα. Για την ακρίβεια του Rottweiler που είχε βάλει αγγελία για υιοθεσία η "Strayshelp" και είμαι ένα από τα άτομα που τον βρήκαν αρχικά. Μόλις τον πρωτοείδα ξετρελάθηκα. Καλός, ευγενικός, ήσυχος. Ο λόγος που δεν τον πήραμε κοντά μας εξαρχής ήταν ότι στο σπίτι με μένα και τον άντρα μου τον Χάρη μένει η μαμά μου, καθώς επίσης και η Λήδα ένα ημίαιμο, περίπου 1 έτους και η Μπουκίτσα και η Πουπού, γατούλες που έχουμε υιοθετήσει από τον Stray.

Από Rottweiler δεν γνωρίζουμε πολλά, πέρα από τα βασικά. Δεν είχα ποτέ μου τέτοια ράτσα, αλλά μου αρέσαν πολύ και πάντα έλεγα ότι θα ήθελα ένα τέτοιο σκυλί.
Σήμερα περιμένουμε έναν εκπαιδευτή να δει τον Έκτορα και να μας εκπαιδεύσει.

Θα εκτιμούσαμε αφάνταστα τις συμβουλές σας όσων έχουν ροτβάϊλερ.

Σας ευχαριστώ πολύ

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ο μοντιε ειναι σαν ιωση:eek: Ροτς αρ αλ οβερ ας! :p
Ντινα καλωσορισες. Πολυ χαιρομαι που ο μικρος βρηκε φαμιλια! Να χαιρεσαι και τα αλλα 3 καμαρια σου και καλωσορισες!!!:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
'Έλα είσαι η φίλη της Νατάσσας? Η Λίζα είμαι. Χάρηκα που ήρθες κι από δω! (Είσαι κι εσύ της σπηλαιολογίας?)
Χάρηκα που βρήκε σπίτι ο "μικρός"! :D :D :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ Dina και συγχαρητήρια που υιοθέτησες τον Έκτoρα!
Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε στη διάθεση σου! Ήρθες εξάλλου στο σωστό μέρος! ;)

Ως κάτοχος rott μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=863

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μηπως να βαλουμε οριο. Στα 20 ροτβαιλερ δε δεχομαστε αλλα? Που ειναι τα κοκερ εεεεεε:shock::D

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Εκ μέρους της σκυλογατοοικογένειάς μας, σας ευχαριστούμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα σας.

Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα και με πείθει ακόμη περισσότερο για την κίνηση μου να εγγραφώ στο συγκεκριμένο forum, είναι ότι επιτέλους βρίσκομαι με περισσότερους φιλόζωους εκτός από κάποιους φίλους μας (μετρημένους στα δάχτυλα), καθώς επίσης και με άτομα που έχουν γνώσεις επάνω στο θέμα "σκύλος" ως ένας φίλος που θέλει την αγάπη και την φροντίδα μας και όχι μια "ιδιοκτησία" που διατάζουμε γιατί εμείς είμαστε οι ισχυροί.

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
'Έλα είσαι η φίλη της Νατάσσας? Η Λίζα είμαι. Χάρηκα που ήρθες κι από δω! (Είσαι κι εσύ της σπηλαιολογίας?)
Χάρηκα που βρήκε σπίτι ο "μικρός"! :D :D :D
Σ'ευχαριστώ πολύ!!:)

Συγγνώμη, βοήθησέ με όμως λίγο γιατί και εγώ και ο Χάρης έχουμε μπερδευτεί.:-k
Γνωριζόμαστε από τη σπηλαιολογία ή από τον Stray ?:confused::confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμείς δε γνωριζόμαστε :D
Η Νάτα είναι η κολλητή μου. Εγώ έστειλα την αγγελία στην Κλειάννα κ.λπ κ.λπ.
Αυτά βέβαια δεν αφορούν το φόρουμ, πάντως χάρηκα που ήρθες από δω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν