Έκλαιγε όλη τη νύχτα!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Φιλοξενω την Νταλια.. ενα κοκερακι 15 μηνων.. μια κουκλα μια θεα.. (αναθεμα!)
Ειναι η δευτερη φορα που την φιλοξενω, την προηγουμενη.. ολα πηγαιναν ρολοι..

Η μικρη ειναι αεικινητο πλασμα.. που ακομα και καθιστη να βρισκεται, λαχανιαζει.. τρεχει με την σκεψη της.. την πρωτυη φορα που την πηρα σπιτι.. ηταν λιγο ανυσηχη, λιγο τρομαγεμνη.. τα σκυλια μου την υποδεχτηκαν πολυ καλα και ευγενικα.. και την συμπαθουν αρκετα..
Στο σπιτι εχουμε ενα δωματιο για τα "παιδια"... με καναπε, μαξιλαρες παιχνιδια.. εχει πορτα σε ολη την βεραντα και ολα μια χαρα~! τα σκυλαι μενουν εκει.. οταν θελω να κανω δουλειες..κτλ ..κτλ... no problem...
Επειδη καμια φορα ο Α. γυρναει αργα και απο κατω μενουν 2 παππουδες τα βαζω εκει μεσα, για μην χοροπηδανε σε ολο το σπιτι υποδεχοντας τον Α.
το πρωτο σκ.. την πρωτη μερα η Νταλια κλαψουρισε λιγακι, γαυγισε.. μετα ηρεμησε και κυλισε ολο το σκ ηρεμα.. οποτε τα εβαζα στο δωματιο μπαλκονι εκανε 2-3 κλαψ και μετα τελος.. τα κρυφοκοιταζα και ηταν ολα και τα 3 κουλουριασμενα στον καναπε .. Πολυ γκυκουλια..

ΕΧΤΕΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!! πηγα πηρα την Νταλια, πηγαμε σπιτι.. χαρες ολοι μαζι.. ωραια και καλα... παμε μια τεραστια βολτα να κουραστει το κοκερ (γιατι ξερω τι με περιμενει..) παμε σπιτι.. καθομαστε.. μετα τα βαζω για υπνο..
ε παιδια... ολο το βραδυ δε σταμτησε! εκλαιγε γαυγιζε... κατουρησε και εχεσε την μοκετα:mad::mad:
οτι ηξερα και δεν ηξερα το εκανα.. δεν σταματησε.. μας αφησε αυπνους ολο το βραδυ.. λιγο που καταφερα να κοιμηθω συνεχομενα το πρωι.. παλι αυτη με ξυπνησε..
Το προβλημα ειναι οτι ο γατος την μισει! και δεν μπορω να την αφησω ελευθερη , μενει με τα φιλαρακια της στο δωματιο το βραδυ, οπως το προηγουμενο σκ. .. αλλα γιατι αυτη τη φορα λυσαξε ??
δεν θα το αντεξω και σημερα..
ιδεες! πειτε τι να κανω!?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι αυτο το ξερα.. και ελπιζω να το αποφυγω.. δεν αρμοζει στην εκπαιδευση της.. η μανα της δεν την ανεβαζει στοι κρεββατι.. δεν της το χαλαω.
ρωτω γιατι την προηγουμενη φορε που ηρθε σπιτι , υπο τις ιδιες συνθηκες ηταν φρονιμη, ησυχη και πολυ συνεργασιμη.. τωρα τι την επιασε? γιατι αλλαξε ετσι η συμπεριφορα της.. ολα ιδια ειναι..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μήπως την προηγούμενη φορά που την φιλοξενήσατε ήταν κάπως φοβισμένη και τώρα που είναι περισσότερο εξοικειωμένη μαζί σας εκφράζει το άγχος αποχωρισμού από την αφεντικίνα της ; Ζηλεύει μήπως τα δικά σας σκυλιά ; Στο σπίτι της υπάρχει άλλο σκυλί ;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
δεν εχω ιδεα... παντως οσοι εχουν κοκερ εχουν τον αμεριστο θαυμασμο μου!!
δλδ... τρελα αποθεματα ενεργειας!! και την προηγουμενη φορα και τωρα.. ζητημα στο συνολο να καθισε κατω μια ωρα..

Οχι τα δικα μου δεν τα ζηλευει... τα πανε πολυ καλα μαζι. τα ακολουθει παντου μεσα στο σπιτι, ολο χαδια και φιλια ειναι.
Λες να πηρε αερα? και να ηταν ντροπαλη την προηγουμενη?.. (που την εκρυβε την ντροπη δεν μπορω να καταλαβω..)
τωρα τα εχω ελευθερα σε ολο το σπιτι απο το πρωι... ολο γυρναει το θηριο... και αραια και που κανει κανα χμμ.. χμμμ... σε κλαψα δλδ .. αλαλ αδιαφορω.. εκανα το λαθος να πω τι? και απαντησε με ενα τερτο κλαψουρα...
Αδιαφορησα... εκανε να γκρινιαξει, και εβαλα ενα κουτακι αναψυκτικοθ με κερματα μεσα.. την τρομαξα και απο τοτε δεν εχει ξαναβγαλει κιχ.

ελπιζω να κοιμηθει σημερα το βραδυ... να κοιμηθω και εγω..
α, το πρωι που εφυγα, δεν πηγα καθολου μεσα.. τους ανοιξε ο Α. μετα απο καμια ωρα.. μου λεει τα εχει κανει ολα λιμπα... ναπω δεν το περιμενα? τοσο κλαμα.. καπου επρεπε να ξεσπασει..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μήπως την έχουν λίγο κακομαθημένη ; Και ξεθάρρεψε τώρα, όποτε ζητάει την ανάλογη προσοχή ; Είναι και η ράτσα του σκύλου τέτοια - με τόση ενεργητικότητα, πάλι καλά που δεν κρεμάστηκε και από τα πολύφωτα ! Μία λύση θα ήταν ίσως να την κουράσεις για να κοιμηθεί. Αλλά για να κουραστεί αυτή, θα εξοντωθείς εσύ. Ά, μία ιδέα - μπορεί να είναι και βλακεία ... Έχεις δεί που δένουν ένα παιχνίδι (συνήθως μία μπάλα) κάπου ψηλά, σε ύψος που ίσα να το φτάνουν τα σκυλιά, και αυτά πηδούν να το φτάσουν ; Κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=Swxt83ImprU Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο στο δωμάτιο των σκύλων ; Και άφησε την να χτυπιέται μέχρι να πέσει ξερή ... :D:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχα!! θα το σκεφτω πολυ σοβαρα!! και σκεψουν ατην βρω κρεμασμενη με δαγκωμενο το παιχνιδι σαν τα πιτ.
ποια εκτονοση παιδι μου?.. οσο του δινεις αυτο τοσο παιρνει μπροστα..

αλλα ναι , εννοειται η βολτα θα ειναι 2ωρη..

βρηκε τωρα ενα παιχνιδι που κανει πιου πιου.. καποια ξεχασμενη σφυριχτρα .. και εχει κολησει πολυ ασχημα με αυτο στο μπαλκονι.. μας εχει ολους γραμμενους τωρα.. αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για το βραδυ.. θα δοκιμασω να βγαλω την σφυριχτρα.. ελπιζω να της ειναι το ιδιο ενδιαφερον.. μουρλοκομειο εδω μεσα! τωρα κλαιει ο γατος! θα τρελαθω!!!

μαλλον για κακομαθημενη την κοβω.. αφου αμα κανει καμια μ@λ@κια.. παω να την διορθωσω και αυτη χοροπηδαει πιο πολυ!! και κανει και παιχνιδια και σβουρες.. τα δικα μου τα καυμενα με κοιτανε εντρομα "τι??"
και η φιλη μου δεν μου εφερε το κρεβατι της.. ισως να ενιωθε πιο ασφλαεια.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ωχ, Θεέ μου ! Καλό κουράγιο ... Ας ελπίσουμε ότι η δίωρη βόλτα θα βοηθήσει ... :D:D:D
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το δικό μας λαμόγιο όταν χαλάει την σφυρίχτρα από τα παιχνίδια του, μετά ούτε να τα φτύσει ... :rolleyes: Άν όμως δεν το θέλετε το παιχνίδι, τότε ίσως αξίζει να κάνεις μία προσπάθεια ...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τις σφυριχτρες τις βγαζω απο μονη.. για να μην ακουγονται στην μεση τις νυχτας... :D
elenib .. 3-4 :( καιμπορει να τις παρει και παραπανω... αστα! θα τρελαθω! κανα ψυχιατρο?νευρολογο..

και ομως.. παιδια κοιμαται εδω και 2 ωρες.. εδωσε εδωσε... ε, φτανει ειπαμε!
και ροχαλιζει.. παναγια μου! ειναι νωρις ομως.. καιρος να την ξυπνησω, για να κοιμηθει το βραδυ..
θα τα παω μια βολτα σε λιγο... δεν εχω και ποδηλατο να την κανω τον γυρο της Αθηνας να ησυχασει!

αλλα ειναι μια κουκλα!! θα την βγαλω αυριο μια φωτο να την δειτε..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.184
Πάντως αν σκοπεύεις να την φιλοξενείς συχνά-πυκνά, μήπως να σου την έφερναν και κάποιες ώρες, εκτός διανυκτέρευσης; Κάτι σαν επίσκεψη ας πούμε. Να συνηθίσει τον χώρο. Και οπωσδήποτε αν υπάρξει επόμενη φορά, αν όχι το κρεβάτι της, έστω ένα ρούχο τους, ένα παιχνίδι της, κάτι να νοιώθει σαν στο σπίτι της.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι, ή ένα από τα σκυλάκια και λοιπά παιχνιδάκια με μπαταρίες που περπατάνε μόνα τους, για να το κυνηγάει και να πέσει ξερή. Επίσης, νομίζω υπάρχουν παιχνίδια για γάτες, ποντικάκια τα οποία πετάγονται ή κάτι κάνουν - χορεύουν τσιφτετέλι ; - και αναγκάζουν τις γάτες να τα κυνηγήσουν. :p Εσύ θα ξέρεις τί εννοώ (είμαι και άσχετη από γάτες, αν και ξέρω με βεβαιότητα ότι κάνουν ΝΙΑΟΥ και όχι ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ - αλλά μέχρι εκεί). ;) Καταλαβαίνεις (ελπίζω) τί προσπαθώ - μάλλον ανεπιτυχώς - να πώ ... κάτι που να το κυνηγάει διαρκώς, και μετά να πέσει αναίσθητη για ύπνο. :D:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλησπερα.. μπηκα πολυ βιαστικα να σας πω.. οτι απο την ωρα που γυρισα παο την εκθεση... καθαριζω.. το κολοσκυλο το εφαγε το παιχνιδι.. το επιασε διαροια... γεμισε την βεραντα.. γεμισε την μοκετα... τον καναπε.. τα σκυλια μου... ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!! ευτυχως μου εκοψε και εκλεισα την πορτα στο υπολοιπο σπιτι.. να ναι καλα η γατα..
Εχω βγαλει ολο το σπιτι στην βεραντα και πλενω.. εχω πλυνει 3 σκυλια.. ενα καναπε, μια μοκετα... και πολλα πλυντηρια...
και σαν αν μην εφτανε αυτο.... την ωρα που επλενα στο μπαλκονι... κοιταω διπλα στο παρκινγκ κατω.. και βλέπω αστυνομια, περιπολικα.. ασθενοφορα... και .... ενα πτωμα.. επεσε απο την ταρατσα........ εχω που εχω τα ψυχολιγικα μου.. ημουν αναγκασμενη να πλενω εξω 3, 4 ωρες και υπαρχει και αυτο διπλα μου!!!!
ειμαι κατασταση Φ Ρ Ι Κ Η Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οχι χαλασε η μερα.. καταστραφηκε!!
Το σκυλι πηρα τηλ να ερθει να το παρει η μαμα της κοπελας.. εγω δεν αντεχω αλλο!!!
δεν με πειραζουν τα ξενυχτια.. δεν με πειραζει η λαντζα.. αλλα αυτο το συνεχομενο κλαψ κλαψ... θα με τρελανει!!!!!
Αφου υπαρχει εναλλακτικη...
θα πιω 3 μπουκαλια ουισκι μπας και συνελθω...
αυτα....
ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.. ΟΛΟΥς ΣΑΣ..επιστρεφω στην λαντζα μου και ελπιζω να ηρεμισω σημερα... γιατι αν μας παει ετσι η βδομαδα.. ζητω που τρελαθηκαμε...

αν θελετε κλειστε το θρεντ, διαγραψτε το.. οτι νομιζετε καλυτερο..
συγνωμη.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πώ πώ ... Πολύ λυπάμαι φιλενάδα !!! :eek: Χίλια δίκια έχεις ... Έλπίζω τώρα να έχεις τελειώσει με την λάντζα, το μικρό να έχει πάει στο σπίτι της γιαγιάς του, και να μπορείς να καθήσεις να ηρεμήσεις. Τώρα θα μου πείς, πώς να ηρεμήσεις με όλα αυτά που συνέβησαν ... :( Κουράγιο, προσπάθησε να βρείς κάτι για να σου φτιάξει την διάθεση, και ξεκουράσου. Αυτό ήταν το κακό τέλος της συγκεκριμένης εβδομάδας. Αύριο αρχίζει η καινούργια, και είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά ... :):)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@kasi
Πας καλα???
Ασε τα ουϊσκια και μετα τη λατζα δωσε τον φιλοξενουμενο και πεσε για υπνο...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Χμ ...η διάρροια και το πτώμα είναι συνδυασμός θανατερός. Κάνε οτι λέει ο ice. Καλή ξεκούραση εύχομαι.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:(
ευχαριστω παιδια...
ξεχαστηκα.. πηγα μια βολτα τα σκυλια:cool:...
με επιασε μετα μανιακη καθαριοτητα:eek:.. ξεχαστηκα..:-|
λιγο καλυτερα παντως. :confused:

τι ηταν και αυτο!!:eek::confused::mad:

αυριο καλυτερα σιγουρα. :rolleyes:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άντε βρε έχεις και σπίτι πεντακάθαρο ....τον άλλο μήνα πάλι καθαριότητα:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
και σαν αν μην εφτανε αυτο.... την ωρα που επλενα στο μπαλκονι... κοιταω διπλα στο παρκινγκ κατω.. και βλέπω αστυνομια, περιπολικα.. ασθενοφορα... και .... ενα πτωμα.. επεσε απο την ταρατσα........ εχω που εχω τα ψυχολιγικα μου.. ημουν αναγκασμενη να πλενω εξω 3, 4 ωρες και υπαρχει και αυτο διπλα μου!!!!
ειμαι κατασταση Φ Ρ Ι Κ Η Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι σιγουρη οτι δεν ανεβηκε(και) στην ταρατσα η <Νταλια> οσο ελειπες και ενω εκανε τα υπολοιπα εγκληματα και του εμεινε και χρονος....???:D:rolleyes::maria:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι λες βρε θηριο??
ειμαι φαν του μαυρου χιουμορ.. αλλα οταν δεν βλεπω τα θυματα..

Λοιπον, νεα μερα σημερα... νεα εβδομαδα... αν και ειχα χαλια υπνο... η μανια καθαριοτητας με ακολουθησε και στο μαγαζι.. πινω καφε και ειμαι καλυτερα..
Τελικα επεστρεψε η Νταλια στο σπιτι της.. χθες ξημερωματα γυρισε και η φιλη μου... μιλησαμε στο τηλ.. της ειπα τι εκανε η κορακλα της... φρικαραμε μαζι.. και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι το σκυλακια.. δεν εχει αγχος αποχωρισμου.. αλλα πασχει απο αυτο.

Οσο καθομουν στον καναπε.. ηταν ηρεμη, ερχοταν και αυτη, αραζε ηταν πολυ γλυκεια και καλη... οταν σηκωνομουν , να παω στην κουζινα να βαλω ενα ποτηρι νερο βρε αδερφε, το σκυλι λυσαγε.. εκανε γυρω γυρω ολο το σαλονι, κλαψουριζε... αγχονοταν... και μου λεει και με εμενα το ιδιο κανει.. φοβαται οτι θα φυγει... ε, της ειπα 3,4 πραγματα να κανει... μου ειπε μπορει να απευθυνθει σε ειδικο γιατι τα εχει δοκιμασει ολα...

τι τρελοσκυλο!! μιλαμε για τρελοσκυλο!!!!
voila..

DSC00175..jpg DSC00176..jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli