Bρε πουλακι μου, ησουν πολλη ωρα στην τεντα (οση ωρα ημουν εγω τουλαχιστον)....εγω που ποπο δεν βαζω ποτε κατω τους ειδα, κι απο εκει εφυγα κατευθειαν!!Οποτε τους υπολοιπους δεν χρειαζεται να τους γνωρισω ?
Bρε πουλακι μου, ησουν πολλη ωρα στην τεντα (οση ωρα ημουν εγω τουλαχιστον)....εγω που ποπο δεν βαζω ποτε κατω τους ειδα, κι απο εκει εφυγα κατευθειαν!!Οποτε τους υπολοιπους δεν χρειαζεται να τους γνωρισω ?
Ομιλουμε με τρελα, καποτε θα πρεπει να ανγνωριστουμε ως ''Φυλή'' με προτυπο. Το προτυπο το ''παλευει'' εδω και πολυ καιρο ο kokonis, ελπιζω να το εχουμε συντομα...Ομιλητε με γριφους και δεν σας καταλαβαινω μαλλον εχω χασει επεισοδεια?:zzzz::zzzz:
Καλα εσυ εκει που σε εβλεπα εκει σε εχανα Εγω ημουνα αρκετα κουρασμενη εχτες σχεδον χωρις υπνο ειχα την κορη μου που με τρελλανε και επισης πηγαινα και ερχομουνα μια στην μια τεντα μια στην αλλη γιατι δεν ηθελα να αφησω ουτε την Μαρια μονη που ηρθαμε μαζι ουτε την πολυ καλη παρεα που εχω οποτε μαλλον ταπαιξα λιγο.:zzzz::zzzz::zzzz:Bρε πουλακι μου, ησουν πολλη ωρα στην τεντα (οση ωρα ημουν εγω τουλαχιστον)....εγω που ποπο δεν βαζω ποτε κατω τους ειδα, κι απο εκει εφυγα κατευθειαν!!
Στιβος 1 ωρα πρεπει ναταν γυρω στις 10Σε ποιόν στίβο; Με τι σκυλιά;
Εγω εχω μεινει 'Άφωνος''...θα μου πεί κανείς τι σκυλάκι είναι?
Πρωτη μερα ενα ροτβαιλερ επαθε ηλιαση και καποιο jack rassel το δαγκωσε καποιος σκυλος αυτα ακουστηκαν απο κους κους:tel::tel:εγω εμαθα 4 σεζον smack down!(αποτελεσματα,τραυματισμους, κους κους)
αληθευει οτι την πρωτη μερα της εκθεσης καποιος-α τρομαξε ενα κοριτσακι?
αυτη η φορτουνα αααααααααααααααααααα
Την Κυριακή; Με τον Μακαρίτη; Τι έπαιζε εκείνη την ώρα; Βέλγικα;Στιβος 1 ωρα πρεπει ναταν γυρω στις 10
ΚΟΛΛΙΤην Κυριακή; Με τον Μακαρίτη; Τι έπαιζε εκείνη την ώρα; Βέλγικα;
Kοκονι ειναι το ατιμουλικο!!!θα μου πεί κανείς τι σκυλάκι είναι?
Ελληνικός Ποιμενικός νάνος!θα μου πεί κανείς τι σκυλάκι είναι?