Τις έχω εγώ Τάκη , θα πάω τη Κυριακή στο παζάρι
Θα πιάσουν πολλά αφού θα είναι από την 1η Έκθεση Μοναδικής Ομορφιάς!!!!Χαχαχαχααααα, στο Σχιστό
Τις έχω εγώ Τάκη , θα πάω τη Κυριακή στο παζάρι
Θα πιάσουν πολλά αφού θα είναι από την 1η Έκθεση Μοναδικής Ομορφιάς!!!!Χαχαχαχααααα, στο Σχιστό
Απο ποια??? Ποτε έγινε τέτοιο πραγμα??Έκθεση Μοναδικής Ομορφιάς!!!!
Μπέρδεψες το βαρέλι με τον Βόσπορο...Ποσο ήπιαμε ρε παιδια; Ολο το βαρέλι? :don:
Εισαι απιστευτος!!!!Δε ξέρω για εσάς , αλλά εμείς αφού τελειώσαμε με τα παιδιά και τους εαυτούς μας στο να ξεβρομίσουμε από τη τσίκνα , τώρα ετοιμάζουμε κάτι να ψιλοτσιμπήσουμε .
Αχ αυτο το Βαρέλι...Το απιστευτο ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα βαζανε μεσα τα ποτηρια σαν κανάτια και γεμιζανε νερο απο τον παγωμενο που ριξαμε μεσα την παλέτα με τις μπυρες!!! CHAOS...Μπέρδεψες το βαρέλι με τον Βόσπορο...
Ναι ρε Βαγγελη, και συνδεσε εκεινον τον ''σκληρό'' και βαλτο να παιζει ολη νυχτα οσο θα τσιμπατε, να μην τρωτρε στα ''βουβά''...Δε ξέρω για εσάς , αλλά εμείς αφού τελειώσαμε με τα παιδιά και τους εαυτούς μας στο να ξεβρομίσουμε από τη τσίκνα , τώρα ετοιμάζουμε κάτι να ψιλοτσιμπήσουμε .
Ακόμα γελάω!Παω να φτιαξω τωρα ενα τσαγακι στον Ζακ γιατι εκλεισε η φωνουλα του απο το "τραγουδι".
η τσικνα ητανε!Εγω ακομα στεναχωριεμαι που ηρθα ασκυλη!!! :lloroso:
Καλα με το που γυρισα, με έβαλε κάτω ο Ντιεγκο και με μυριζε συνεχομενα 20 λεπτα απο πανω μεχρι κατω! Τρελάθηκε με τοσες ξένες μυρωδιες!
Παω να φτιαξω τωρα ενα τσαγακι στον Ζακ γιατι εκλεισε η φωνουλα του απο το "τραγουδι".
Ο Ζάκ ειναι απλα, Μορφή.Ακόμα γελάω!