Το'χω το'χω!!!!Καλως ηρθες chitchy!
Απο φαγητο φτιαξε μια σπανακοπιτα ,η τυροπιτα με δικο σου φυλλο ομως.
Απο γλυκο ενα cheese cake.
Απο ξυδια ρακιες τσιπουρα.
Μα δε το έχεις συνηθίσει ακόμα ότι σε αυτή τη χώρα πάντα προσπαθούν να διαβάλουν τα μεγάλα γεγονότα ;Με εκνευριζει αφανταστα που στις ειδησεις αναφερουν πολυ εντονα την ημερομηνια μας σαν ημερομηνια εκλογων!!!
Με εκνευριζει αφανταστα που στις ειδησεις αναφερουν πολυ εντονα την ημερομηνια μας σαν ημερομηνια εκλογων!!!
Παντως ενα συμπεσει η ημερομηνια με καποιες εκλογες, εγω θα ειμαι σιγουρα ή στα Αθίκια ή καπου αλλου, ετσι για ''ξεκάρφωμα''...:tox:Μα δε το έχεις συνηθίσει ακόμα ότι σε αυτή τη χώρα πάντα προσπαθούν να διαβάλουν τα μεγάλα γεγονότα ;
Θα παραστεί αντιπρόσωπος της SindraΘα ήθελα πάρα πολύ να έρθουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά και να περάσουμε υπέροχα και να διαγωνιστούμε και να γελάσουμε !!!
Αλλά 28/04 φεύγουμε εξωτερικό για 5 μέρες αλλιώς θα ήμασταν εκεί σίγουρα... χάσαμε και την κοπή λόγω "περίεργων ημερών μας"... και τώρα έχω καταστεναχωρηθεί Αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή (που δεν το βλέπω), θα δηλώσουμε παρουσία!!!
Αλλιώς περιμένουμε εντυπώσεις και φωτος !!!!
Φαντάζομαι μιλάς για την ημερομηνία των εκλογών. Το θέμα με τις Πανελλαδικές είναι υπαρκτό αλλά αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για το κλείσιμο της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών μπορούν να μεταθέσουν τις εξετάσεις για μία εβδομάδα αργότερα. Για μένα το πιο πιθανό είναι 6/5 αν όλα πάνε χωρίς εκπλήξειςτελικα ποτε ειναι?