Ωραία έκθεση
του χρόνου θα είναι σίγουρα καλύτερη
αυτήν την φορά ο κόσμος που ήρθε ως επισκέπτης ήταν πολύ καλύτερος από τους επισκέπτες της DIANA που δεν ρώταγαν αλλά έλεγαν πχ δείχνοντας ένα Τερβύρεν "Λάσι είναι.έχω κι εγώ.Να τα βάλουμε μία γέννα" στον εκτροφέα του που επέμενε ότι δεν είναι Λάσι!!!!
εγώ αν ευχαριστήθηκα κάτι ήταν που είχα στήσει την Μπέμπα σε ένα τραπέζι χτενίσματος και πέρναγαν όλοι και την κάτσιαζαν στο χάιδεμα και μάθαιναν
α) δεν είναι Τζάκ Ράσσελ ,τα τζάκ έχουν άλλο σχήμα και άλλη έκφραση (αν είχα και ένα τζάκ θα παρέδιδα σεμινάρια)
β)Είναι παλιά Ελληνική φυλή που πολύς κόσμος έχει σπίτι του αλλά δεν το ξέρει,πρέπει να ενημερωθούν και να υποστηριχθεί η φυλή
γ)Όχι δεν έχω κάρτα και δεν τα πουλάω ούτε έχω στόκ από κουτάβια ΟΥΤΕ είναι λογικό να έχει κάποιος κουτάβια όποτε του ζητάνε όπως και δεν είναι λογικό να ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ κανείς έμψυχα . η Εκτροφή συνίσταται στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων ,στην αποδοχή του μοιράσματος του κόστους της και της ευθύνης της και αν θέλετε κουτάβι θα έρθετε σπίτι μου (ΟΧΙ δεν υπάρχει "εκτροφείο" ,οι σκύλοι είναι κοινωνικά όντα σε αντίθεση με τα κοτόπουλα πχ) να γνωριστούμε και να γνωρίσετε τι ευθύνη πάτε να αναλάβετε
οι Εκθέσεις έχουν ΚΑΙ αυτήν την λειτουργία ,της ενημέρωσης του κόσμου δηλαδή
Αρνητικά που κατά βάση θεωρώ θετικά
ΔΕΝ μπόρεσα να δώ τελικά (από τον πολύ κόσμο)
ΔΕΝ ήξερα αν θα προλάβω να παρουσιαστώ στον στίβο που έπαιζα έγκαιρα λόγω "μποτιλιαρίσματος" στους διαδρόμους
ΔΕΝ ήξερα αν θα προλάβω να φτάσω στην ....τουαλέτα έγκαιρα !!!! για τον ίδιο λόγο
Γενικά πολύ ωραία μπράβο εύγε και εις ανώτερα σε όλους μας
@Kango1 δεν σχολιάζω που δεν συναντηθήκαμε (κρίμα) (την επόμενη φορά)
αλλά αυτό που λές κατανοητό και σεβαστό το δίχως άλλο
αλλά οκ ,θα μπορούσες να το έχεις κάπου πιο καβατζωμένο το σκυλί εφοσον ήθελε την ησυχία του και να είσαι πιο "απότομη" παρά ευγενικά και να ζήταγες να ΜΗΝ το χαιδέψουν .
παρόμοιο πρόβλημα είχαν και κάτοχοι φυλών που θέλουν πολύ χτένισμα και μόλις ήταν το σκυλί έτοιμο κάποιος θα το έκανε χάλια με τα χαιδέματα
αλλά οκ!!!!
κι εμείς κάποτε έχουμε υπάρξει άθελά μας αγενείς ........... peace !!!