Η εκθεση του σαββατου ηταν ωραια για εμενα και ειδα επιτελους ενα μπομπτεηλ απο κοντα και ενα αρσενικο τεραστιο νιουφι (ειχα δει νιουφια και στην ιταλια και τα νιουφια της σοφιας αλλα ετσι τοσο μεγαλο αρσενικο ποτε
) και αλλες ρατσες που μονο σε φωτο ειχα δει , και κυριως ειδα δυο ελβετακια !! Ευτυχως τα προλαβα γιατι διαγωνιστηκαν πρωτα !!
Τωρα για εμενα τα αρνητικα ηταν οι λιγες παρουσιες γ.π μονο 5 αν μετρησα καλα απο κουταβια και ανοιχτης κλασης , και αυτα ειλικρινα χωρις να ξερω πολλα για γ.π μου φανηκαν ολιγον τι τραγικα απο αποψη κυριως κινησης και ηταν απο τις λιγες ρατσες οπου ειδα τι σημαινει αυτο το double handling που κατα καιρους εδω στο φορουν να μιλανε . Μα τι στο διαολο τοσα εκτροφεια γ.π και τοσες λιγες παρουσιες? ειδα πανω απο 20 ροττι να περιμενουν στα κεννελ τουσ και περιμενα να δω αλλα τοσα γ.π τουλαχιστον .
Και ενα αλλο που δυστυχως με εκανε να κουναω το κεφαλι μου μετα απο τον εξης διαλογο:
Εγω : αα ωραιος σκυλος της ταδε ρατσας ειναι εε?
ιδιοκτητρια: ναι ναι εχεις μηπως κανα ιδιο θηλυκο να τον ζευγαρωσω?
εγω: εεε? τι? οχι δεν εχω
ιδιοκτητρια: ααααααχ κριμα και θελω πολυ να τον ζευγαρωσω γμτ
Οχι τιποτα αλλο κερδισαν και το ΒΟΒ οι συγκεκριμενοι ιδιοκτητες (οκ σκυλος τους θα μου πειτε ) απλα ρε παιδια δεν περιμενα τετοια λογικη απο ιδιοκτητες ενος εκθεσιακου σκυλου ,ποσον μαλλον σε μια εκθεση.