Έκθεση ΟΦΙΡΕ 25/5/08

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ εχω μια αλλη απορία.

τι εκθεση είναι αυτή????

CAC????

CACIB?????

ειδική????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eχει ενημερωθεί ο ΚΟΕ ??
Ισχύει το CAC ?????
Στον ΚΟΕ μου είπαν ΟΧΙ, πρίν 10 μέρες ... ενημερώθηκε ??
Και αν ΝΑΙ .... πότε ??? Οποτε λέει (λένε) τα καταστατικά ??? ή μετά ???
Και πόσο ''ευάλωτο'' είναι αυτό σε ενστάσεις ?? Μπορεί ο κάθε παραπονεμένος να βγάλει την έκθεση άκυρη ή όχι ??

Εκεί θα είμαστε όλοι, ελπίζω όλοι με έναν σκοπό ... η επόμενη έκθεση να μην γίνει υπό αυτές τις συνθήκες .... :wink:

Α .... και να το μάθει και ο κόσμος της φυλής που είναι πολύς ... όχι εμείς μόνο, και αυτό με τα χίλια ζόρια ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν καταλάβα................

θα πληρώσω εισητήρια - βενζίνες κλπ , θα κλείσω το μαγαζί , θα χάσω 2 ημέρες για να ερθω να κερδισώ τι ???????

είναι επίσημη Ή ανεπίσημη????

αν είναι ανεπίσημη ΓΙΑΤΙ δεν το αναφέρει???????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πήρα στο τηλέφωνο πληροφοριών της αίτησης για να ζητήσω κάποιες πληροφορίες για την έκθεση (που βρίσκεται ακριβώς το παράρτημα του Ομίλου, τι ώρα ξεκινάει η έκθεση, εάν είναι επίσημη κτλ) για να ξέρω ποτέ θα πάω, που θα πάω και τι θα δω.

Το σήκωσε μια κυρία και μου έδωσε το τηλέφωνο του παραρτήματος του Ομίλου στον Αυλώνα το οποίο όσες φορές το κάλεσα, δεν το σήκωσε κανείς. Ξαναπαίρνω στο τηλέφωνο των πληροφοριών και η ίδια κυρία μου απάντησε πως η έκθεση ξεκινάει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής και για οτιδήποτε άλλο να επιμείνω στα τηλεφωνά του Αυλώνα.

Μετά από 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού μου. Ήταν ο κ. Κανελλος ο οποίος με πολύ έντονο ύφος μου έκανε παρατήρηση διότι …ενόχλησα την γυναίκα του στο τηλέφωνο, μου είπε πως για πληροφορίες (εάν …γνωρίζω γράμματα) θα πρέπει να πάρω …το περιοδικό «Τα σκυλιά μας και ‘μεις», στο οποίο βρίσκεται πληρωμένη ανακοίνωση του ΟΦΙΡΕ στην οποία αναγράφεται το κινητό του κ. Κουνελα, ο οποίος είναι διοργανωτής και να πάρω τηλέφωνο στον …ΚΟΕ και στην …Νομαρχεία για να μου πουν εάν η έκθεση είναι επίσημη ή ανεπίσημη!

Επιπλέον με προειδοποίησε πως η συνομιλία μας… καταγράφεται και ουρλιάζοντας συνέχισε να με προειδοποιεί πως ο όμιλος θα συνεχίσει κανονικά όσο και να προσπαθούμε ….οι «απέναντι» να τον κλείσουμε!
Δεν πίστευα στα αφτιά μου και επειδή θεώρησα αδιανόητο να με ενοχλούν στο σπίτι μου και να μου μιλούν με αυτόν τον αγενέστατο τρόπο, ακολούθησε διάλογος απείρου κάλλους!

Είναι αυτή συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο που προσπαθεί να ενημερωθεί για να επισκεφτεί την έκθεση? Έτσι προωθείται η φυλή? Με το να παίρνουν τηλέφωνο στα σπίτια του κόσμου, οι οποίοι ως απλοί επισκέπτες θέλουν να συμμετέχουν και μια κυνοφιλική εκδήλωση και να τους συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο?
Είχα όλη την καλή διάθεση να επισκεφτώ την έκθεση με τον άντρα μου διότι αγαπάμε τη φυλή. Δυστυχώς η αγενέστατη συμπεριφορά των υπεύθυνων του Ομίλου μας έδιωξε…
Λυπάμαι πολύ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΠΟΙΟΣ είναι ο διοργανωτής της εκθεσης ??

Ο κος Κουνέλας είναι ????
Αν ναι, έχει δίκιο ο κος Κανέλος, πρέπει να δίνει και πληροφορίες και όλα (όπως δηλώσεις κλπ ) ο κος Κουνέλας .... είναι όμως ???

Χριστίνα πού ξέρεις ότι είναι ενημερωμένος ο ΚΟΕ ??

Στον ΚΟΕ μου είπαν ότι δεν είναι, την προηγούμενη βδομάδα, αυτό φαίνεται και από τα εισερχομένα του ΚΟΕ, για όποιον έχει αμφιβολία, τα οποία δεν παραποιούνται ...

Τωρα, ποιοί είναι οι απέναντι ???????????????

Αυριο θα δηλώσω 9 σκυλιά και όλοι οι εκτροφείς έχουν δηλώσει πολλά σκυλιά απ'ότι ξέρω .... ποιοί είναι οι απέναντι ????????????

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
GAIA LYKAIA said:
Δεύτε λάβετε ώ Ροτβαϊλεράδες....

την Δήλωσην την Επιούσια, την Ειδική!!!

......
Τι ώρα θα ξεκινήσει η έκθεση?
Και εγώ τα νευρίαζα μετά από αυτό να με ρωτάει κάποιος τι ώρα αρχίζει άκθεση :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Άρθρο 22.
Δικαίωμα οργάνωσης έκθεσης έχουν όλοι οι αναγνωρισμένοι από τον Κ.Ο.Ε. Όμιλοι Φυλής, Ομάδος Φυλών και Γενικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι, κατόπιν αιτήσεως τους προς το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ε.Όλες οι εκθέσεις διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς εκθέσεων του Κ.Ο.Ε.

ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Άρθρο 1.
Κάθε Όμιλος οφείλει να διοργανώνει τουλάχιστον μία (1) κυνοφιλική εκδήλωση το χρόνο (Σεμινάριο, Αναγνώριση, Έκθεση Μορφολογίας, Εκτροφής, Εργασίας, κλπ).
Άρθρο 2.
Η αίτηση προς τον Κ.Ο.Ε. υποβάλλεται σε επίσημο έντυπο του Ομίλου, υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και αναφέρει :
α) το είδος της έκθεσης C.A.C.κλπ,
β) την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής,
γ) τις κατηγορίες,
δ) το αντίτιμο συμμετοχής του σκύλου,
ε) τους κριτές και τη χώρα απ' όπου έχουν την έγκριση να κρίνουν,
στ) τον υπεύθυνο οργάνωσης και το γραμματέα της έκθεσης,
ζ) οποιεσδήποτε ειδικές ρυθμίσεις ή όρους που θέτει ο Όμιλος.
Άρθρο 3.
Η υποβολή της αίτησης -πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία της έκθεσης.Άρθρο 4.
Ο Κ.Ο.Ε. θα απαντήσει εγγράφως για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησης.

Άρθρο 7.
Για τις εκθέσεις πρωταθλήματος μορφολογίας, η έκδοση προγράμματος έκθεσης είναι υποχρεωτική.

Από τον εσωτερικό κανονισμό του ΚΟΕ

Επειδή ουτε εμείς είμαστε χτεσινοί :wink: και επειδή αν κοπιάρω άλλα 10 εδάφια από εσωτερικό κανονισμό - καταστατικά ΚΟΕ και καταστατικά ΟΦΙΡΕ, θα καταλάβουν όλοι τί γίνεται, σταματάω εδώ ... ακριβώς επειδή θελω να προχωρήσει ο όμιλος ... απλά μην τρελαθούμε και τελείως ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ρε που να μην ρώταγα.......................

η ερώτηση μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι πάνω στην αίτηση συμμετοχής δεν αναγράφετε κάτι.

το ποιος είανι διοργανώτης φαίνετε καθαρά

άσχετα αν κάποιοι στο Αγρίνιο κάνανε το κουνέλι και δεν το παραδεχόντουσαν

καλή επιτυχία σε ολους

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν ξέρω ... ξέρω ότι γίνονται πολλά σφάλματα και τα συζητάνε άσχετοι σε forum ... ΓΙΑΤΙ ????????????????

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ???????????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΜΑΚΗΣ said:
ρε που να μην ρώταγα.......................

η ερώτηση μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι πάνω στην αίτηση συμμετοχής δεν αναγράφετε κάτι.

το ποιος είανι διοργανώτης φαίνετε καθαρά

άσχετα αν κάποιοι στο Αγρίνιο κάνανε το κουνέλι και δεν το παραδεχόντουσαν

καλή επιτυχία σε ολους
Διοργανωτής είναι ο ΟΦΙΡΕ και όχι το παράρτημα του κου Κουνέλα ... για το οποίο ελπίζω ο ΚΟΕ να είναι τυπικότερα ενήμερος από ότι είναι για την έκθεση ... :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
DASTY said:
Και εγώ τα νευρίαζα μετά από αυτό να με ρωτάει κάποιος τι ώρα αρχίζει άκθεση :!:
Σοβαρολογείς? Θα νευρίασες και θα έπαιρνες τηλέφωνο στα σπίτια των ανθρώπων για να τους βρίσεις? Τι γελοιότητες είναι αυτές?
Καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε τα αυτονόητα. Τι να πω…

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Επειδη καπου το εχασα το θεμα .Γιατι τα πηρατε μερικοι?Η εκθεση δεν ειναι υπο τον ΚΟΕ? #-o