εβαλλα στο αλμπουμ πωσ ανεβαζω εδω?Καλωσήρθες, αλλά θα μας βάλεις καμιά φωτογραφία του Μαλαμουτίου σου ν' ανοίξει κι εμάς το μάτι μας;
ολλα τα χασκι εχουν τασεις φυγεις,σκυλος με αναπτηγμενα τα αγρια ενστικτα του,και κακος μαθητης σε εντολες,του αρεσει το τρεξημο-νερο,αντε και σε ανωτερα,καλος ηρθες στη παρεα!!!!!!!!!!!!εχω ενα μαλαμουτ 1,5χρονων μεχρι τωρα με ακουγε πηγεναμε βολτα στο βουνο τον ελινα ετρεχε επαιζε ολα καλα .το σκυλι το εχω εκπαιδευση μονοσ μου ακουγε στισ βασικεσ εντολεσ .τωρα τευλευταια ομωσ μολισ τον λυσω παιζι λιγο μαζι μου και μετα φευγει τον φωναζω τον σφυραω τιποτα εξαφανιζετε ενω πριν δεν το εκανε αυτο μπορει καποιοσ να μου πει καποιουσ λογουσ που αλλαξε η συμπεριφορατου?
κοιτα,,,,,η επιλογη για ελλαδα για τετοια σκυλια ειναι λαθος,ειναι δυσκολα σκυλια σε μαθηση,δεν ειναι σταθερη χαρακτηρες(μια θα ακουει μια δεν θα ακουει) εχουν τασεις φυγεις(αλλα ξανα γυρναει) δεν ειναι σκυλος εργασιας,απλα του αρεσει το τρεξημο,δεν θελει βια(αυταρχικο πολυ).δεν το πηρα απο εκτροφεα το πιρα απο ιδιοτι που ειχε μαλαμουτ θηλυκο και αρσενικο .τωρα οσο αφορα για τα μαλαμουτ ξερω οτι ειναι ενεργητικα σκυλια θελουν παρεα δεν ειναι αγρια σκυλια δεν ειναι φυλακεσ θελουν πολλη βολτα .και κανονικα θελουν και βολτα τρεχοντασ για να αθλουντε .ειναι σκυλια εργασιασ .αυτα ξερω για τα μαλαμουτ αν μπορει καποιοσ να μου πει κατι παραπανω για αυτην την ρατσα σκυλιων θα ειμουν υποχρεωσ .η επισησ αν χρειαζονται κατι παραπανω απο αυτα που αναφερω παραπανω
περιορίσου σε άλλες φυλές, δεν το 'χειςολλα τα χασκι εχουν τασεις φυγεις,σκυλος με αναπτηγμενα τα αγρια ενστικτα του,και κακος μαθητης σε εντολες,του αρεσει το τρεξημο-νερο,αντε και σε ανωτερα,καλος ηρθες στη παρεα!!!!!!!!!!!!
δεν το πηρα απο εκτροφεα το πιρα απο ιδιοτι που ειχε μαλαμουτ θηλυκο και αρσενικο .τωρα οσο αφορα για τα μαλαμουτ ξερω οτι ειναι ενεργητικα σκυλια θελουν παρεα δεν ειναι αγρια σκυλια δεν ειναι φυλακεσ θελουν πολλη βολτα .και κανονικα θελουν και βολτα τρεχοντασ για να αθλουντε .ειναι σκυλια εργασιασ .αυτα ξερω για τα μαλαμουτ αν μπορει καποιοσ να μου πει κατι παραπανω για αυτην την ρατσα σκυλιων θα ειμουν υποχρεωσ .η επισησ αν χρειαζονται κατι παραπανω απο αυτα που αναφερω παραπανω