Καλησπέρα έχει περάσει λιγος καιρός που δεν έχω γράψει και είπα να σας πω τα νέα μας. Καταρχήν Καλή χρονιά να έχουμε όλη μας με υγεία!
Σε αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει αρκετά με την Άρτεμις και μπορώ να πω ότι είχα ευχάριστες εκπλήξεις με το ποσό εύκολα δέχεται νέα πράγματα αν και στην αρχή σχεδόν πάντα αντιδράει πολύ υπερβολικά στη συνέχεια συνηθίζει σχετικά πολύ εύκολα στα νέα ερεθίσματα.
Τώρα για τις γιορτές είχαμε γυρίσει πίσω και ήταν η πρώτη φορά που ταξιδέψαμε με τρένο. Πολύ άσχημη εμπειρία ειλικρινά . Το ταξίδι μεγάλο πολλές οι ώρες αλλαγή τρένου με αναμονή 2 ωρών οι περισσότεροι δεν είναι και πολύ πρόθυμοι να σε βοηθήσουν ειδικά αν έχεις και λίγο μεγαλουτσικο σκύλο οπως είναι η Άρτεμις ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Στο πήγαινε ήταν λίγο καλύτερα από ότι όταν γυρνούσαμε γιατί ο οδηγός και ο ελεγκτής ήταν πολύ βοηθητικοί και ευγενικοί πάλι καλά που βρέθηκαν και αυτοί όπως επίσης και μια γυναικα security στον σταθμό η οποία μόλις είδε τα πράγματα και το σκύλο μου είπε μην πας από τις σκάλες πάρε το ασανσέρ μην ζορίζεσαι .
Στο γυρισμό όμως ήταν ότι να ναι άτομα που οχι μόνο δεν βοηθούσαν αλλά σε κάναν και πιο δύσκολο το ταξίδι τι εννοώ. Λοιπόν ξεκινήσαμε στο πρώτο τρένο έρχεται ο ελεγκτής ελέγχει το εισιτήριο και το δικό μου και του σκύλου και μου λέει " κανονικά δεν πρέπει να δέχονται κατοικίδια τέτοιες μέρες γιατί είναι μετά από γιορτές και έχουμε όλα τα άλλα να έχουμε και τους σκύλους?" Και τον λέω " και εσείς δηλαδή τι προτείνετε να κάνουν όσοι έχουν σκύλο αυτές τις μέρες Πώς να μετακινούνται? " μου λέει " να βρείτε άλλο τρόπο αφού το πήρατε το σκυλί" δεν το συνέχισα λέω από μέσα μου ωραία ξεκινήσαμε. Μετά φτάνουμε και είναι να μπούμε στο επόμενο τρένο. Εκεί μόλις με βλέπει ο οδηγός τον οποίον εγώ πήγα για να τον ρωτήσω σε ποιο βαγόνι είναι το μέρος που βάζεις το σκύλο με το κλουβί μεταφοράς, τον ρωτάω λοιπόν, με βλέπει και εμένα και τον σκύλο και η απάντηση του κατά λέξη ήταν η εξής:" Αμάν πια με τα σκυλιά σας! Όλοι τώρα ξαφνικά παίρνουν σκύλο! Τι μόδα ειναι αυτή! Τι το θέλεις το βρομοσκυλο! Τι να σε πω έχω δουλειά δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου τωρα!" Και έφυγε έπαθα σοκ εκείνη την ώρα με το ποσό αγενείς ήταν. Πήγα μετά ρώτησα έναν άλλο εκεί και με είπε σε ποιο βαγόνι να πάω και όσο έβαζα το σκύλο με το κλουβί μεταφοράς έρχεται ο οδηγός με βλέπει και λέει " κανόνισε τώρα να κατουρησει και να μου βρωμίσει εδώ το μέρος!" Λέω "το σκυλί είναι καθαρό και εκπαιδευμένο" και μου λέει " ναι εντάξει άκουσες τι ειπα" Και έφυγε. Με τα πολλά πολλά φτάσαμε σπίτι και όλα καλά κατά τα άλλα.
Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση ήξερα ότι δεν είναι στην Ελλάδα και πολύ καλές οι συνθήκες από ότι άκουγα αλλά δεν το περίμενα. Πείτε μου σας παρακαλώ όσοι έχετε ταξιδέψει με το σκύλο σας σας έτυχαν παρόμοια ή μόνο σε εμένα έτυχε?
Ευτυχως η Άρτεμις δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο ταξίδι αν και ήταν λίγο φοβισμένη στην αρχή μετά δεν είχε θέμα. Τέλος πάντων Τώρα γυρίσαμε και προσπαθούμε να βρούμε ξανα τους ρυθμούς μας εγώ κυρίως δηλαδή
.
Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα θα ήθελα. Τώρα της δίνω την royal canin αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη λόγω του οτι ακούγονται διαφορά και επίσης για τα συστατικά αλλά και για την τιμή την οποία θεωρώ λιγάκι υπερβολική επίσης η Άρτεμις δεν τρελαίνεται καθόλου και πολλές φορές δεν τρώει όσο θα έπρεπε και το θέμα με τις τρίχες δεν έχει ελαττωθεί καθόλου. Είχα καταλαληξει σε αυτή γιατί την έτρωγε λίγο πιο πολύ από τις άλλες που είχα δοκιμάσει τότε και έτσι πήρα το 8 κιλό (νομίζω τόσα κιλά ήταν αλλά δεν είμαι εντελώς σιγουρη) τώρα τελειώνει όμως και λέω να μην ξαναπάρω.
Προχθές την πήγα για grooming πρώτη φορά και εκεί η κοπέλα μετά που τελείωσε το μπάνιο της έδωσε κροκετα την οποία δεν περίμενα να φάει όμως προς μεγάλη μου έκπληξη έκανε σας τρελή όπως όταν της δίνω λιχουδιές ή λίγο σαλάμι και μου έκανε πολύ εντύπωση μου είπε αυτή κάποια πράγματα για την τροφή και μου έδωσε και ένα φυλλάδιο να διαβάσω και λίγο τροφή να δοκιμάσω να δω άμα θα την φάει και της αρέσει πάρα πολύ πράγμα που μου κανει εντύπωση και σκέφτομαι τώρα που θα τελειώσει η άλλη να της δώσω αυτή.
Ήθελα να ρωτήσω όμως και την δικιά σας τη γνώμη η τροφή είναι η Nutrican (premium dog food ) Adult θα σας δείξω και τα συστατικά που λέει για όσους ξέρουν επίσης διάβασα ότι βοηθάει το τρίχωμα. Θα ήθελα την γνώμη σας. Και όσοι την έχουν δοκιμάσει να μου πουν την εμπειρία τους.
Πολλά είπα πάλι ελπίζω να μην σας κούρασα θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία της κουκλίτσα μου.
Καλό βράδυ!