Σοβαρα τωρα? Γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι να βαλω κανενα δεντρο στην αυλη να μασουλαει!Εγω της φτιαχνω ενα τσαι με βαλεριανα και παει για υπνο ==))
Σοβαρα τωρα? Γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι να βαλω κανενα δεντρο στην αυλη να μασουλαει!Εγω της φτιαχνω ενα τσαι με βαλεριανα και παει για υπνο ==))
Άμα σου πω ότι το χω πλέον μεγάλο πρόβλημα αυτό? Μια ξώφαλτση (μάλλον) γαστρεντερίτιδα κι εγώ και ένα 2ήμερο πυρετό φέτος και τον παρακαλούσα, πραγματικά τον παρακαλούσα να κατουρήσει στο μπαλκόνι. Τι πάνα του αράδιασα μπας και θυμηθεί το τόσο πρόσφατο παρελθόν του (μα στο μπαλκόνι κατουρούσε μέχρι που ξεκουτάβισε!), μέχρι που σκέφτηκα να αδειάσω χώμα από μια γλάστρα σε μια γωνιά μπας και του αρέσει πιο πολύ (αλλά δεν την πάλεψα να το κάνω). Τίποτα!Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμη και απαραίτητο να μπορεί να κατουράει ο σκύλος στο μπαλκόνι. Και για περιπτώσεις όπου ο σκύλος δεν μπορεί να βγει λόγω υγείας αλλά για περιπτώσεις όπως εδώ όπου ο ιδιοκτήτης είναι ετοιμόρροπος.
Εριξα μια ματιά και προσπάθησα να σκεφτώ τον Μάρκο, να παλεύει με κάτι τέτοιο, για να βρει τον μεζέ και μ' έχουν πιάσει νευρικά γέλια, στην σκέψη και μόνο. Στο πεντάλεπτο, θα το 'χε γραπώσει με την μασέλα και από τα νεύρα του, θα μου το κοπάναγε στο κεφάλι και όπου αλλού βέβαια έβρισκε. Τον μεζέ θα τον έβρισκε αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο του κατασκευαστή τρόπογια την εκτόνωση του σκύλου-τις δύσκολες και όχι μόνο μέρες- πολύ χρήσιμα είναι και αυτά...
Nina Ottosson - Pet activity toys & treat puzzle games
()),,,εκτος απο τα ηρεμιστηκα βοτανα,,, βαλεριανα τιλιο κλπ,, αφου εχεις αυλη μπορεις να κοψεις σε πολλα μικρα κομματακια μια ωραια μπριτζολα η κατι αντιστοιχο,,, φωναζεις να ερθει κοντα σου δινεις να το μυρισει και το πετας μακρυα αν εχεις αρκετα μετρα,,, κα το συνδιαζεις με μια λεξη,,, πχ που ειναι,,?? καθε κοματακι που θα πετας θα πηγαινει πανω κατω την αυλη να το βρει,, μετα ερχεται παλι σε εσενα και ξανα απο την αρχη,,, εμενα τωρα λεω που ειναι και ψαχνει γυρω γυρω και μυριζει ολη την αυλη και ας μην εχω ριξει κατι,,, ==))
χαχα...μόνο που εσύ ανήκεις στην δεύτερη περίπτωση. Κοροιδεύεις τον σκύλο σου.Εχω το πιο χαζο σκυλι του κοσμου τοτε!Εμενα η σκυλα καθε φορα που της λεω "που ειναι ο γατος" κανει σαν τρελη να βρει τον γατο...Μονο που γατος δεν υπαρχει!Εγω δεν θα ελεγα οτι εχει χαμηλο iq...σχιζοφρενεια ισως!
Κι εγώ ομολογώ πως...όχι δεν ξέρω, ούτε πρόκειται ποτέ να μάθω, αλλά φαντάζομαι ότι κι εσύ, θα το ήξερες πριν την πάρεις...Αλλα ξερεις πως ειναι να ζεις με ενα μπουλντογκ το οποιο κοιμαται 20 ωρες το 24ωρο???
,,Ενα κομματάκι μπριζόλα, πόσα πάνω-κάτω θα κάνει για να το βρει; Μισό; Σε κλάσματα δευτερολέπτου;
Πρώτον. Και δεύτερον...δεν κοροιδεύουμε ποτέ τον σκύλο. Αν του δίνεις την εντολή "που είναι", θα πρέπει να υπάρχει και πραγματικά κάτι για να βρει, αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα. Αλλιώς, πολύ σύντομα θα σταματήσει να το κάνει. Εκτός, αν είναι ιδιαίτερα χαμηλού iq.
+1Εριξα μια ματιά και προσπάθησα να σκεφτώ τον Μάρκο, να παλεύει με κάτι τέτοιο, για να βρει τον μεζέ και μ' έχουν πιάσει νευρικά γέλια, στην σκέψη και μόνο. Στο πεντάλεπτο, θα το 'χε γραπώσει με την μασέλα και από τα νεύρα του, θα μου το κοπάναγε στο κεφάλι και όπου αλλού βέβαια έβρισκε. Τον μεζέ θα τον έβρισκε αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο του κατασκευαστή τρόπο![]()
Fero αν παρατηρησες νωριτερα ειπα στον Lovey the Lab οτι μενω σε 23m2 στουντιο! Αληθεια ποσο πιστευεις οτι μπορει να ειναι η αυλη μου??,,
αν εχεις μεγαλη αυλη και το πετας χωρις να δει το που το πεταξες.. μπορει να κανει αρκετα δευτερολεπτα να το βρει,,, και εννοειται οτι οταν της λεω που ειναι και ψαχνει της βαζω κρυφα μετα καπου ενα κοματι να το βρει πανω στη μαντρα η το περβαζι του παραθυρου,,, δεν την αφηνω χωρις ευρετρα ,, ==)))