Άρρωστος ιδιοκτητης κ βολτα!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Εγω της φτιαχνω ενα τσαι με βαλεριανα και παει για υπνο ==))
Σοβαρα τωρα? Γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι να βαλω κανενα δεντρο στην αυλη να μασουλαει! :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμη και απαραίτητο να μπορεί να κατουράει ο σκύλος στο μπαλκόνι. Και για περιπτώσεις όπου ο σκύλος δεν μπορεί να βγει λόγω υγείας αλλά για περιπτώσεις όπως εδώ όπου ο ιδιοκτήτης είναι ετοιμόρροπος.
Άμα σου πω ότι το χω πλέον μεγάλο πρόβλημα αυτό? Μια ξώφαλτση (μάλλον) γαστρεντερίτιδα κι εγώ και ένα 2ήμερο πυρετό φέτος και τον παρακαλούσα, πραγματικά τον παρακαλούσα να κατουρήσει στο μπαλκόνι. Τι πάνα του αράδιασα μπας και θυμηθεί το τόσο πρόσφατο παρελθόν του (μα στο μπαλκόνι κατουρούσε μέχρι που ξεκουτάβισε!), μέχρι που σκέφτηκα να αδειάσω χώμα από μια γλάστρα σε μια γωνιά μπας και του αρέσει πιο πολύ (αλλά δεν την πάλεψα να το κάνω). Τίποτα!

Υπάρχει ρε παιδιά κανένας τρόπος να του ξαναμάθω να πηγαίνει στο μπαλκόνι? Τη μέρα με τη γαστρεντερίτιδα μιλάμε κρατήθηκε κανά 15ωρο από το πρωί μέχρι να μπορέσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τον κατεβάσω το βράδυ.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εκτος απο τα ηρεμιστηκα βοτανα,,, βαλεριανα τιλιο κλπ,, αφου εχεις αυλη μπορεις να κοψεις σε πολλα μικρα κομματακια μια ωραια μπριτζολα η κατι αντιστοιχο,,, φωναζεις να ερθει κοντα σου δινεις να το μυρισει και το πετας μακρυα αν εχεις αρκετα μετρα,,, κα το συνδιαζεις με μια λεξη,,, πχ που ειναι,,?? καθε κοματακι που θα πετας θα πηγαινει πανω κατω την αυλη να το βρει,, μετα ερχεται παλι σε εσενα και ξανα απο την αρχη,,, εμενα τωρα λεω που ειναι και ψαχνει γυρω γυρω και μυριζει ολη την αυλη και ας μην εχω ριξει κατι,,, ==))

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Ενα κομματάκι μπριζόλα, πόσα πάνω-κάτω θα κάνει για να το βρει; Μισό; Σε κλάσματα δευτερολέπτου;

Πρώτον. Και δεύτερον...δεν κοροιδεύουμε ποτέ τον σκύλο. Αν του δίνεις την εντολή "που είναι", θα πρέπει να υπάρχει και πραγματικά κάτι για να βρει, αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα. Αλλιώς, πολύ σύντομα θα σταματήσει να το κάνει. Εκτός, αν είναι ιδιαίτερα χαμηλού iq.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
για την εκτόνωση του σκύλου-τις δύσκολες και όχι μόνο μέρες- πολύ χρήσιμα είναι και αυτά...:)
Nina Ottosson - Pet activity toys & treat puzzle games
Εριξα μια ματιά και προσπάθησα να σκεφτώ τον Μάρκο, να παλεύει με κάτι τέτοιο, για να βρει τον μεζέ και μ' έχουν πιάσει νευρικά γέλια, στην σκέψη και μόνο. Στο πεντάλεπτο, θα το 'χε γραπώσει με την μασέλα και από τα νεύρα του, θα μου το κοπάναγε στο κεφάλι και όπου αλλού βέβαια έβρισκε. Τον μεζέ θα τον έβρισκε αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο του κατασκευαστή τρόπο :confused:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
εκτος απο τα ηρεμιστηκα βοτανα,,, βαλεριανα τιλιο κλπ,, αφου εχεις αυλη μπορεις να κοψεις σε πολλα μικρα κομματακια μια ωραια μπριτζολα η κατι αντιστοιχο,,, φωναζεις να ερθει κοντα σου δινεις να το μυρισει και το πετας μακρυα αν εχεις αρκετα μετρα,,, κα το συνδιαζεις με μια λεξη,,, πχ που ειναι,,?? καθε κοματακι που θα πετας θα πηγαινει πανω κατω την αυλη να το βρει,, μετα ερχεται παλι σε εσενα και ξανα απο την αρχη,,, εμενα τωρα λεω που ειναι και ψαχνει γυρω γυρω και μυριζει ολη την αυλη και ας μην εχω ριξει κατι,,, ==))
()),,,
Ωραία,,, μολις καταφερες να ξοδεψεις 1 λεπτό,,,,==)). Την υπολοιπη μερα;;;,,,,,,==]]

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχω το πιο χαζο σκυλι του κοσμου τοτε!Εμενα η σκυλα καθε φορα που της λεω "που ειναι ο γατος" κανει σαν τρελη να βρει τον γατο...Μονο που γατος δεν υπαρχει!Εγω δεν θα ελεγα οτι εχει χαμηλο iq...σχιζοφρενεια ισως!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Εχω το πιο χαζο σκυλι του κοσμου τοτε!Εμενα η σκυλα καθε φορα που της λεω "που ειναι ο γατος" κανει σαν τρελη να βρει τον γατο...Μονο που γατος δεν υπαρχει!Εγω δεν θα ελεγα οτι εχει χαμηλο iq...σχιζοφρενεια ισως!
χαχα...μόνο που εσύ ανήκεις στην δεύτερη περίπτωση. Κοροιδεύεις τον σκύλο σου.
Περίπτωση χαμηλού iq θα ήταν, αν ο γάτος υπήρχε όντως και δεν μπορούσε να τον βρει ;-)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καμια φορα ναι το κανω το ομολογω...Αλλα ξερεις πως ειναι να ζεις με ενα μπουλντογκ το οποιο κοιμαται 20 ωρες το 24ωρο???Λεω και κανω πολλα χαζα μπας και ενεργοποιηθει...Η μονη περιπτωση που κινειται ο σκυλος ειναι οταν ακουει να ανοιγει η πορτα του ψυγειου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Αλλα ξερεις πως ειναι να ζεις με ενα μπουλντογκ το οποιο κοιμαται 20 ωρες το 24ωρο???
Κι εγώ ομολογώ πως...όχι δεν ξέρω, ούτε πρόκειται ποτέ να μάθω, αλλά φαντάζομαι ότι κι εσύ, θα το ήξερες πριν την πάρεις...:rolleyes:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Οχι δεν ηξερα..Δεν θα επαιρνα μπουλντογκ εγω προσωπικα, ο σκυλος εφτασε να ζει μαζι μου πριν απο σχεδον δυο χρονια και ειναι πεντε χρονων τωρα..βεβαια τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ενα κομματάκι μπριζόλα, πόσα πάνω-κάτω θα κάνει για να το βρει; Μισό; Σε κλάσματα δευτερολέπτου;

Πρώτον. Και δεύτερον...δεν κοροιδεύουμε ποτέ τον σκύλο. Αν του δίνεις την εντολή "που είναι", θα πρέπει να υπάρχει και πραγματικά κάτι για να βρει, αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα. Αλλιώς, πολύ σύντομα θα σταματήσει να το κάνει. Εκτός, αν είναι ιδιαίτερα χαμηλού iq.
,,
αν εχεις μεγαλη αυλη και το πετας χωρις να δει το που το πεταξες.. μπορει να κανει αρκετα δευτερολεπτα να το βρει,,, και εννοειται οτι οταν της λεω που ειναι και ψαχνει της βαζω κρυφα μετα καπου ενα κοματι να το βρει πανω στη μαντρα η το περβαζι του παραθυρου,,, δεν την αφηνω χωρις ευρετρα ,, ==)))

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Εριξα μια ματιά και προσπάθησα να σκεφτώ τον Μάρκο, να παλεύει με κάτι τέτοιο, για να βρει τον μεζέ και μ' έχουν πιάσει νευρικά γέλια, στην σκέψη και μόνο. Στο πεντάλεπτο, θα το 'χε γραπώσει με την μασέλα και από τα νεύρα του, θα μου το κοπάναγε στο κεφάλι και όπου αλλού βέβαια έβρισκε. Τον μεζέ θα τον έβρισκε αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο του κατασκευαστή τρόπο :confused:
+1 :D Εμενα μπορει να μη μου το εφερνε στο κεφαλι αλλα σιγουρα θα επρεπε να αγοραζω ενα για καθε μερα!
,,
αν εχεις μεγαλη αυλη και το πετας χωρις να δει το που το πεταξες.. μπορει να κανει αρκετα δευτερολεπτα να το βρει,,, και εννοειται οτι οταν της λεω που ειναι και ψαχνει της βαζω κρυφα μετα καπου ενα κοματι να το βρει πανω στη μαντρα η το περβαζι του παραθυρου,,, δεν την αφηνω χωρις ευρετρα ,, ==)))
Fero αν παρατηρησες νωριτερα ειπα στον Lovey the Lab οτι μενω σε 23m2 στουντιο! Αληθεια ποσο πιστευεις οτι μπορει να ειναι η αυλη μου?? :) Βαρια βαρια να ειναι κ 5τμ! Το καλυτερο "φαρμακο" που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι μια αλανα-παρκιν που παμε να τα κανουμε κ εχει αμμολοφους κ σκαβει μεχρι να βρει πετρελαιο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn