Άρρωστος ιδιοκτητης κ βολτα!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Καλησπερα! Σημερα λοιπον σηκωθηκα αρρωστος το πρωι με πυρετο κ δεν την παλευω καστανο! Νιωθω τρελη αδυναμια κ μονο κ μονο στην ιδεα του καθημερινου μας βραδυνου περιπατου μου ερχεται να λιποθυμησω! Η κοπελα μου επισης δουλευει σημερα μεχρι τις 2 το βραδυ +- κ εννοειται οτι γυριζει κ αυτη κομματια απο τη δουλεια! τι μπορω να κανω με τη βολτα του μικρου? Εσεις τι εχετε κανει σε αντιστοιχη-αναλογη περιπτωση!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Γρήγορες για κατουροχέσιμο και μέσα.
Δεν παθαίνει τίποτα.
Αν έχεις και βεράντα, που να μην σε νοιάζει να την λερώσει, έξω στην βεράντα και μάλιστα μόνος του, να μην σηκωθείς και καθόλου απ'το κρεβάτι.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση τον έβγαλα μόνο για τα απαραίτητα τη μία μέρα. Χαπακώθηκα λίγο πρώτα να πέσει ο πολύς πυρετός. Κάθε τρίτο βήμα σταματούσα αλλά δε γινόταν αλλιώς. Τη δεύτερη μέρα τον έβγαλα αργά το μεσημέρι, ένιωθα καλούτσικα όμως, αλλά το βράδυ ο πυρετός ανέβηκε πάλι και με πήρε ο ύπνος από τη ζαλάδα. Ξύπνησα γύρω στις 5:30-6 πανικόβλητη και τον είδα να με κοιτάει καρτερικά μέχρι που ανασηκώθηκα και έτρεξε όλο χαρά πάνω μου. Ακόμα έχω τύψεις για αυτό και στο λέω απλά για να το προσέξεις... Φυσικά και πανικόβλητη σηκώθηκα και τον έβγαλα τρέχοντας, ξέχασα και πυρετούς και τα πάντα (μάλλον είχε πέσει κιόλας από τον πολύωρο ύπνο).

Πάντως αν η κοπέλα σου την παλεύει να τον βγάλει όταν γυρίσει άμα δεν έχεις καταφέρει να τον βγάλεις εσύ μέχρι τότε, ίσα για τα δέοντα, καλό θα τανε. Εντάξει, για 2 μέρες νομίζω δεν θα χεις πρόβλημα με την εκτόνωση, ελπίζω θα την παλέψει. Σήμερα τη μέρα πόση ώρα βγήκε?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
παθαινω που λετε πριν καμμια 20ρια μερες ενα καραμπινατο διαστρεμμα (περαστικα μου και παλι) και ο γιατρος διαταζει 10 μερες ακινησια . τον παιρνει ο γαμπρος μου να τον παει βολτα στο σειχ σου καθοτι ειναι λατρης της πορειας στο βουνο ..ολα καλα ...φευγουν...και μετα απο 20 λεπτα ερχονται φορτσατοι πισω γιατι ο δουκας τον εφερε σπιτι ,δε θελει να παει με κανενα αλλον βολτα .αναγκαστηκα απο την τριτη μερα του διαστρεματος να σερνω το ποδι μου στο δασος . τελικα τον αγαπαω πολυ. περαστικα ολλανδε.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση τον έβγαλα μόνο για τα απαραίτητα τη μία μέρα. Χαπακώθηκα λίγο πρώτα να πέσει ο πολύς πυρετός. Κάθε τρίτο βήμα σταματούσα αλλά δε γινόταν αλλιώς. Τη δεύτερη μέρα τον έβγαλα αργά το μεσημέρι, ένιωθα καλούτσικα όμως, αλλά το βράδυ ο πυρετός ανέβηκε πάλι και με πήρε ο ύπνος από τη ζαλάδα. Ξύπνησα γύρω στις 5:30-6 πανικόβλητη και τον είδα να με κοιτάει καρτερικά μέχρι που ανασηκώθηκα και έτρεξε όλο χαρά πάνω μου. Ακόμα έχω τύψεις για αυτό και στο λέω απλά για να το προσέξεις... Φυσικά και πανικόβλητη σηκώθηκα και τον έβγαλα τρέχοντας, ξέχασα και πυρετούς και τα πάντα (μάλλον είχε πέσει κιόλας από τον πολύωρο ύπνο).

Πάντως αν η κοπέλα σου την παλεύει να τον βγάλει όταν γυρίσει άμα δεν έχεις καταφέρει να τον βγάλεις εσύ μέχρι τότε, ίσα για τα δέοντα, καλό θα τανε. Εντάξει, για 2 μέρες νομίζω δεν θα χεις πρόβλημα με την εκτόνωση, ελπίζω θα την παλέψει. Σήμερα τη μέρα πόση ώρα βγήκε?
Ενα τεταρτο το πρωι πριν φυγω για τη σχολη κ αλλα 20 λεπτα κατα τις 2.30. Συνηθως βγαινουμε για περιπου μιαμιση με 2 ωρες οταν πεφτει λιγο η θερμοκρασια το βραδυ αλλα κ παλι δεν κουραζεται ιδιαιτερα! εχει ενα μισαωρο τρελου παιχνιδιου στο σπιτι πριν την πεσει για υπνο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Eκτόνωσέ τον λοιπόν στο σπίτι αρκετά, με καμιά μπάλα ρε παιδί μου χωρίς να κάνεις πολλά-πολλά, για να μην αποτρελαθεί από τη βαρεμάρα κι αυτός και μικρή βολτίτσα για κατουροχέσιμο. Δεν παθαίνει τίποτα και λογικά σε 2-3 μέρες θα ξανάχει τους μεγάλους περιπάτους του. Περαστικά!

Maxinikol (περαστικά και) απίστευτος ο Δούκας - δυστυχώς για σένα σε αυτή την περίπτωση!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
παθαινω που λετε πριν καμμια 20ρια μερες ενα καραμπινατο διαστρεμμα (περαστικα μου και παλι) και ο γιατρος διαταζει 10 μερες ακινησια . τον παιρνει ο γαμπρος μου να τον παει βολτα στο σειχ σου καθοτι ειναι λατρης της πορειας στο βουνο ..ολα καλα ...φευγουν...και μετα απο 20 λεπτα ερχονται φορτσατοι πισω γιατι ο δουκας τον εφερε σπιτι ,δε θελει να παει με κανενα αλλον βολτα .αναγκαστηκα απο την τριτη μερα του διαστρεματος να σερνω το ποδι μου στο δασος . τελικα τον αγαπαω πολυ. περαστικα ολλανδε.
Ε τα χαζα παντα εχουν τον τροπο τους!
Ευχαριστω! Κ τα υπολοιπα παιδια εννοειται! Δυστυχως εχω φαει μουτζα απο αχινο ετσι οπως με παει 2 βδομαδες τωρα.. Μια θλαση στη γαμπα (εκει βρηκα λυση), τωρα πυρετος.. Τι να πω?.. Θα κλειστω σε κανενα γυαλινο κουτι αποστειρωμενο στο τελος!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Περαστικά και στους δυό σας.
Είναι προτιμότερο να μην πάει δύο ημέρες βόλτα και να γίνεις καλά παρά να τραβιέσαι καμιά βδομάδα με πυρετό. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Περαστικά και στους δυό σας.
Είναι προτιμότερο να μην πάει δύο ημέρες βόλτα και να γίνεις καλά παρά να τραβιέσαι καμιά βδομάδα με πυρετό. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Ευχαριστω απο τη μερια μου! Ενταξει ουσιαστικα μονο σημερα ειναι το δυσκολο γιατι αυριο εχει ρεπο η κοπελα μου κ θα τον αναλαβει αν δεν την παλευω παλι! Η μ***κια ειναι οτι το αγαπημενο του παιχνιδι μεσα στο σπιτι ειναι η διελκυστινδα κ ουτε γι'αυτο δεν εχω κουραγιο.. Παλι καλα αφου παιξαμε κανα 10λεπτο πηγε αραξε στην αυλη τωρα.. Σε 5-10 θα επιστρεψει ομως ο αληταρας στανταρ![h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h]

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μην πας μακρια και μεγαλη βολτα. Το τετραγωνο 1 φορα να κανει τα πολλα πολλα και μεσα. Για 1-2 μερες συμφωνω οτι δεν θα παθει απολυτως τιποτα.

Ασε που αν σε βλεπει ταβλα δεν νομιζω να εχει και τοσο μεγαλη ορεξη για παιχνιδι, ε? :p

Εμεις κρεβατωθηκαμε και οι 2(ανθρωποι) με γαστρεντεριτιδα (ευτυχως ξωφαλτση) πριν κανενα μηνα.. τι να εκανα, αναγκαστικα εβαζα τα δυνατα μου για 10 λεπτα περιπατο.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Μην πας μακρια και μεγαλη βολτα. Το τετραγωνο 1 φορα να κανει τα πολλα πολλα και μεσα. Για 1-2 μερες συμφωνω οτι δεν θα παθει απολυτως τιποτα.

Ασε που αν σε βλεπει ταβλα δεν νομιζω να εχει και τοσο μεγαλη ορεξη για παιχνιδι, ε? :p

Εμεις κρεβατωθηκαμε και οι 2(ανθρωποι) με γαστρεντεριτιδα (ευτυχως ξωφαλτση) πριν κανενα μηνα.. τι να εκανα, αναγκαστικα εβαζα τα δυνατα μου για 10 λεπτα περιπατο.
Χαχαχαχχααχα!!! Καλο!!! :p Επειδη ξερω τι π**στράκος κ τι εκβιαστης ειναι θα τραβηξω ενα βιντεο σε καμια ωρα που θα ειναι η ωρα να βγει βολτα για να καταλαβετε τι προκειται να περασω αν δεν παμε βολτα να κουραστει! Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ ξεροκεφαλος κ ανυπακουος οταν θελει να κανει το δικο του!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
παρτου διαδρομο γυμναστικης
2 ατομα 1 χασκι 1 κρειτ 1 τραπεζι 1 ντουλαπα 1 καναπες 1 βιβλιοθηκη κ 1 κρεβατι σε 23m2!!! Το ειχα σκεφτει κ εγω αλλα δεν εχω ουτε χιλιοστο εδω μεσα! απο Ιουλιο που θα μετακομισουμε καπου πιο ανετα (να εχουμε μαζεψει κ κανα φραγκο) εχει καλως!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμη και απαραίτητο να μπορεί να κατουράει ο σκύλος στο μπαλκόνι. Και για περιπτώσεις όπου ο σκύλος δεν μπορεί να βγει λόγω υγείας αλλά για περιπτώσεις όπως εδώ όπου ο ιδιοκτήτης είναι ετοιμόρροπος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμη και απαραίτητο να μπορεί να κατουράει ο σκύλος στο μπαλκόνι.
Kι εγώ το ίδιο. Πριν 1 μήνα πάθαμε μια βαρβάτη λοίμωξη αναπνευστικού και χτυπάγαμε 40αρια. Ούτε κατά διάνοια δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω τα σκυλιά τον γύρω του τετραγώνου και να μου το γυρίσει σε πνευμονία. Και μετά να κάνουν να βγουν ένα μήνα έξω..

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμη και απαραίτητο να μπορεί να κατουράει ο σκύλος στο μπαλκόνι. Και για περιπτώσεις όπου ο σκύλος δεν μπορεί να βγει λόγω υγείας αλλά για περιπτώσεις όπως εδώ όπου ο ιδιοκτήτης είναι ετοιμόρροπος.
Ναι δικιο εχεις κ πιστευω οτι κ ο μικρος αν δεν μπορεσει να κρατηθει αλλο εξω θα παει στην αυλη! Εκει ηταν η πρωτη του τουαλετα αλλωστε οταν δεν μπορουσε να βγει βολτες! αν κ τον εβγαλα μια εικοσαλεπτη τωρα γιατι ενεδωσα στους εκβιασμους του!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn