Σου αρεσουν τα 4ποδα? ...Γάβ! Γάβ!Το τετράποδο το ήθελα ευχαρίστως!!!!!!
Σου αρεσουν τα 4ποδα? ...Γάβ! Γάβ!Το τετράποδο το ήθελα ευχαρίστως!!!!!!
το τετραποδο παει πακετο με το διποδο.δεν τους ειδες τους σερνικους τι ωραια που ναι διπλα διπλα?Το δίποδο το χαρίζω (μην το πάρεις προσώπικα Κώστα....) Το τετράποδο το ήθελα ευχαρίστως!!!!!!
ρε ice τι θα γινει?θες να μας φας ολες τις γυναικεσ του φορουμ?Σου αρεσουν τα 4ποδα? ...Γάβ! Γάβ!
ρε ice τι θα γινει?θες να μας φας ολες τις γυναικεσ του φορουμ?
εγω τοσο αγωνα κανω για το κωστα και τον αρη και θα μας παρει εσυ το φαι απο το πιατο???
ουξου κοπρε...
ναι με το ζορι μου ταξε προμηθεια ο κωστας 4 κουταβια θα παρω να κονομησωΔεν θέλω ρε με το ζόρι??? (και πάλι Κώστα τίποτα προσωπικό) μπα.....
Το δίποδο το χαρίζω (μην το πάρεις προσώπικα Κώστα....) Το τετράποδο το ήθελα ευχαρίστως!!!!!!
Υπάκουος? Δεν κάνεις ζημιές? Με τις ώρες στον καναπέ???? Έχασες!!!! Στείλε μου τον Άρη!!! να κάνει ζημιές, να τα κάνει όλα κόλαση, να μην κάθεται στον καναπέ με τις ώρες!!!!!!!!!!!!!Eli μην με βλεπεις ετσι,,,στην φωτο χανω!!!!!ασε που ειμαι υπακουος,,δεν κανω ζημιες,,,,και μπορω να κατσω στον καναπε ωρες ατελειωτες!!!!!!!
ολα αυτα που αναφερουμε ειχαν αποτελεσμα το προβλημα που υπηρχε στο αυτι του αρη γιαυτο το αναλυουμεΤο θεμα είναι το αυτί του Αρη
.. το οποίο παρεπιπτοντως ειναι μια χαρα!
Εσύ νομίζω κάνεις πολύ παρέα με τον kokoni τελικάεγω δεν μπορω να καταλαβω το θεμα ειναι το αυτι του αρη?η η νυφη για το κωστα
παρακαλω να μεινουμε στο θεμα βαριεμαι να διαβαζω οφ τοπικ!