Άργος - Νέας Γης (Newfoundland)

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
απο αυτα που εχουν τοποθετηθει γραπτως
εχεις συνειδητοποιησει ποσοι εχουμε το θρασος να της κανουμε επισκεψη απαιτωντας το τσιπουρακι με μεζε???? :p
Καλα,οσο θα τρωτε και θα πινετε εσεις,εγω θα κλεψω το σκυλι και θα φυγω :D

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
φιλοι τα πραγματα ειναι απλα!οσοι πιστοι προσελθετε!το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ειδοποιησετε κανα δυο μερες πριν και κανονιστηκε και το τσιπουρακι!εξαλλου στην παρεα μας χιλιοι καλοι χωρανε!και εδω μεσα ειμαστε ολοι καλοι,δεν ειμαστε?
Οσο για τον Αργουλη τα χαδια τον τρεφουν,οποτε οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο!
Απαγωγες απαγορευονται δια ροπαλου..:whistle::);)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.864
7.432
Σταματηστε να σφαζεστε για την κλοπή κ τα τσιπουρα! Το θέμα στερείται επαρκών φωτογραφιών! Για να πέφτουν!

(Καλως ήρθατε, να χαίρεστε κ την όμορφη χνουδόμπαλα και όλη την τετράποδη, δίποδη αλλά και φτερωτή φαμίλια).

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
αυτο θα έλεγα και εγώ... Δεν ερχομαι μέχρι να δω και άλλες φωτογραφίες... και ναι αυτό είναι απειλή, είμαι εξαιρετικά καλή παρέα, και αυτή την περιοδο αναγκαστικά απέχω και απο το τσίπουρο, άρα μένει περισσοτερο για τους υπολοιπους!!! Συμφέρω λεμε!!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
φιλοι τα πραγματα ειναι απλα!οσοι πιστοι προσελθετε!το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ειδοποιησετε κανα δυο μερες πριν και κανονιστηκε και το τσιπουρακι!εξαλλου στην παρεα μας χιλιοι καλοι χωρανε!και εδω μεσα ειμαστε ολοι καλοι,δεν ειμαστε?
Οσο για τον Αργουλη τα χαδια τον τρεφουν,οποτε οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο!
Απαγωγες απαγορευονται δια ροπαλου..:whistle::);)
όσοι κάναμε like να έρθουμε ! :giggle:

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
#25.....

φέρε καμια φρέσκια και άσε τις επαναλήψεις! :p:p
αααα,την εχω ξαναβαλει?και που ειναι οι φωτογραφιες ρε παιδια?και τα μνματα της τεταρτης σελιδας?δεν βλεπω τιποτε απ τα δυο,τι κανω λαθος?help...(n)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αααα,την εχω ξαναβαλει?και που ειναι οι φωτογραφιες ρε παιδια?και τα μνματα της τεταρτης σελιδας?δεν βλεπω τιποτε απ τα δυο,τι κανω λαθος?help...(n)
εγω σε βλέπω ακόμα στην 3η σελίδα... τώρα ποια τέταρτη ψάχνεις εσύ.. :p