Άργος - Νέας Γης (Newfoundland)

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
Καλός ήρθες να χαίρεσαι τον Άργο σου.ειναι πανέμορφος.να τον δούμε λίγο καλύτερα!φωτογραφιεσσσσσς πολλές φωτογραφίες.
Καλός ήρθες να χαίρεσαι τον Άργο σου.ειναι πανέμορφος.να τον δούμε λίγο καλύτερα!φωτογραφιεσσσσσς πολλές φωτογραφίες.
καλως σας βρηκα!θα βαρεθειτε να βλεπετε φωτογραφιες!ειναι να μην παρω φορα....;)

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
α,επισης να πω οτι βρηκα την αποσμινη που προτειναν καποια μελη και εκτος του οτι θελω να τα ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου για την πληροφορια,θελω και να στεφανωθω τον αγιο ανθρωπο που παρασκευασε αυτο το καθαριστικο!η μποχα δεν υπαρχει πια!(εκτος αν εχουν καει οι αισθητηρες της μυτης μου απο την υπερβολικη κατρουλιλα....o_O)

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
καλημερα φιλοι!
Κατοπιν απαιτησης των χιλιαδων θαυμαστων του Αργου,να μια προσφατη(χθεσινη)φωτο του.;)
Θα ηθελα σ αυτο το σημειο να ευχαριστησω για ακομη μια φορα τη Σοφια και τον Κωστα διοτι εκτος απο καταπληκτικα παιδια,ειναι και υπευθυνοι και απολυτα καταρτισμενοι εκτροφεις,με αμεριστο ενδιαφερον για τα κουταβια τους!Αγαπω Σοφια και Κωστα!Επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα και τη Μαργαριτα που ειναι πολυ γλυκια και εχει και υπεροχο σκυλο!Πολλα φιλια παιδια και πολλη πολλη ξεκουραση.Σας χρειαζεται:love:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
καλημερα φιλοι!
Κατοπιν απαιτησης των χιλιαδων θαυμαστων του Αργου,να μια προσφατη(χθεσινη)φωτο του.;)
Θα ηθελα σ αυτο το σημειο να ευχαριστησω για ακομη μια φορα τη Σοφια και τον Κωστα διοτι εκτος απο καταπληκτικα παιδια,ειναι και υπευθυνοι και απολυτα καταρτισμενοι εκτροφεις,με αμεριστο ενδιαφερον για τα κουταβια τους!Αγαπω Σοφια και Κωστα!Επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα και τη Μαργαριτα που ειναι πολυ γλυκια και εχει και υπεροχο σκυλο!Πολλα φιλια παιδια και πολλη πολλη ξεκουραση.Σας χρειαζεται:love:
Τι εννοείς? Πού ήσουν χτες???? Πού αλώνιζε ο μικρός αρκουδος?

btw τέτοιο κουτάβι να χάνεται το χέρι σου στη γούνα και να σε κοιτά νωχελικά, είναι απλά όνειρο!!!

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Έλα, πες μας την αλήθεια... Όλη την ώρα τον χαϊδεύεις και τον τσιμπας και τον πειράζεις ε? Δε μπορώ να φανταστώ οτι υπάρχει άνθρωπος που θα είχε δίπλα του αυτό το πλάσμα και θα το άφηνε στην ησυχία του!!! :p:p
Από χαρακτήρα πως είναι?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Off-topic...

...Επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα και τη Μαργαριτα που ειναι πολυ γλυκια και εχει και υπεροχο σκυλο!
Ένα μόνο υπέροχο σκύλο?
Φαίνεται δεν θα είναι η Μαργαρίτα αυτή που ξερω...:cool:

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
Τι εννοείς? Πού ήσουν χτες???? Πού αλώνιζε ο μικρός αρκουδος?

btw τέτοιο κουτάβι να χάνεται το χέρι σου στη γούνα και να σε κοιτά νωχελικά, είναι απλά όνειρο!!!
αλωνιζε στην εκθεση στη Λαμια.ποιο χερι?μονο το χερι?και η μουρη μη σου πω....:love:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αλωνιζε στην εκθεση στη Λαμια.ποιο χερι?μονο το χερι?και η μουρη μη σου πω....:love:
Εγώ γιατί δεν τον είδα να του επιτεθώ? Τι πράγματα ειναι αυτα?
Θα κάνω παράπονα στη Σοφία, να το ξέρεις! Του εμποδίζεις την κοινωνικοποιηση αν δεν τον χουφτώσω :love::love:

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
Off-topic...

Ένα μόνο υπέροχο σκύλο?
Φαίνεται δεν θα είναι η Μαργαρίτα αυτή που ξερω...:cool:
προφανως ΕΙΝΑΙ η Μαργαριτα που ξερεις απ οτι αντιλαμβανομαι.απλα εγω γνωρισα μονο τον ενα κουκλο.αυτον που ειχε μαζι της...:)

• Like
Reactions: TARA and johnk

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
Έλα, πες μας την αλήθεια... Όλη την ώρα τον χαϊδεύεις και τον τσιμπας και τον πειράζεις ε? Δε μπορώ να φανταστώ οτι υπάρχει άνθρωπος που θα είχε δίπλα του αυτό το πλάσμα και θα το άφηνε στην ησυχία του!!! :p:p
Από χαρακτήρα πως είναι?
ολη την ωρα ομως!εκτος απο λουτρινος ειναι και αξιαγαπητος!αληθινο αρκουδακι!:love:

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
Εγώ γιατί δεν τον είδα να του επιτεθώ? Τι πράγματα ειναι αυτα?
Θα κάνω παράπονα στη Σοφία, να το ξέρεις! Του εμποδίζεις την κοινωνικοποιηση αν δεν τον χουφτώσω :love::love:
και με το δικιο σου!εχασες που δεν τον χουφτωσες!και αν τυχει και συναντηθουν οι δρομοι μας ενα θα σου πω
χουφτωστον,χουφτωστον,θα το μετανιωσεις:p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
και εγώ χάρηκα που γνώρισα εσένα Ελευθερία,το γιο σου και τον υπέροχο μικρούλη Άργο...
πρέπει να πω ότι είστε οι κηδεμόνες που κάθε εκτροφέας ονειρεύεται να βρεί για τα κουτάβια του...
καλή ζωή εύχομαι στον αρκούδο σας...:p:)
ελπίζω να βλέπουμε συχνά τις φωτογραφίες του...

Ελευθερία Κίρκη

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2011
61
268
Βολος
και εγώ χάρηκα που γνώρισα εσένα Ελευθερία,το γιο σου και τον υπέροχο μικρούλη Άργο...
πρέπει να πω ότι είστε οι κηδεμόνες που κάθε εκτροφέας ονειρεύεται να βρεί για τα κουτάβια του...
καλή ζωή εύχομαι στον αρκούδο σας...:p:)
ελπίζω να βλέπουμε συχνά τις φωτογραφίες του...
ευχαριστω πολυ!η χαρα ειναι αμοιβαια!και βεβαια θα βλεπετε φωτογραφιες αν και το ιδανικο θα ηταν να ερθετε να μας δειτε και απο κοντα να σας φιλοξενησουμε και να σας κερασουμε και τσιπουρακια!αντε,σκεφτειτε το. Η Σοφια κ ο Κ ωστας τον ξερουν τον δρομο.:)