Άπειρος με τα σκυλιά

fytros7

Member
4 Νοεμβρίου 2015
12
0
31
Kalhspera thelw na parw ena west leuko terrier kai vrika ena hlia Mpiska apo serres kai leei fernei skulia exei eteria animalplanet.gr kai einai kai sto ipet.gr mou dinei to skulo 320 kai mou zhtaei prwkatabolh 30 eurw kai alla 290 otan parw to skulw apo thn metaforikh ti na kanw?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
ti na kanw?
1. Να σταματήσεις να γραφεις greeklish, απαγορεύεται απ τους κανόνες του φόρουμ.
2. Να ξεχάσεις αυτόν που βρήκες. Εντελώς. Σα να μην υπήρξε ποτέ. Και να μη βρεις αλλον παρομοιο.
3. Να κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ και να διαβάσεις να ενημερωθείς για τους σωστούς τρόπους απόκτησης σκύλου.

fytros7

Member
4 Νοεμβρίου 2015
12
0
31
Συγγνωμη μπορεις να μου αναφερεις μερικους; χρειαζομαι αμεσα το σκυλο ειμαι τρελαμενος και περιμενω 2 μηνες και θελω να το παρω τι να κανω;

fytros7

Member
4 Νοεμβρίου 2015
12
0
31
Εχω μαθει τα παντα για την ρατσα του σκυλου εχω παρει και κρεβατακι και ολα? Ξερει κανεις που υπαρχει εκτροφειο για τετοια ρατσα και περιπου χρηματα που θα μου κοστισει?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
τα πάντα αλλά όχι το σωστό όνομα.... west λευκό τερριέ δεν νομίζω να βρεις εκτροφεα...
Εκτροφείς ωστόσο west highland white terrier υπάρχουν στην Ελλάδα και μπορείς να βρεις κουτάβι. Εφόσον θες καθαρόαιμο ΜΟΝΟ από εκτροφέα δηλωμένο στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος. Σε 2 βδομάδες έχει έκθεση μορφολογίας στο Μαρκόπουλο, οπότε μπορείς να τους συναντήσεις.

Αλλά το "ειμαι τρελαμένος" "χρειάζομαι άμεσα", ξέχασε τα. Όπως σου είπε ήδη παραπάνω η @Orilis σύντροφο παίρνεις... πρέπει να το αντιμετωπίσεις με την δέουσα υπευθυνότητα. Αν δεν έχουν τώρα κουτάβι οι εκτροφείς...θα περιμένεις όταν κάνουν γέννα. so simple.
Αnimalplanet, i-pet, χρυσή ευκαιρία και πετσοπ... μακρυά!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εχω μαθει τα παντα για την ρατσα του σκυλου εχω παρει και κρεβατακι και ολα? Ξερει κανεις που υπαρχει εκτροφειο για τετοια ρατσα και περιπου χρηματα που θα μου κοστισει?
Κι εγώ, "παιδάκι μου", ήμουνα τρελαμένος... και πήρα και διπλό κρεβάτι και όλα... αλλά, το κορίτσι ήρθε 6 χρόνια μετά...:cool:
Όσο δε για τα "περίπου" χρήματα? Δεν ξέρω να σου πω... Ακόμα πληρώνω!!!:p:D

Υ.Γ. Μεταξύ μας... το "apeiros me ta skylia"... μου θυμίζει το γνωστό εκτροφείο "Apeiros Chora"... μόνο που αυτό έχει μαύρα...:whistle: