Άκουσον άκουσον...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Σήμερα που πήγαμε στον κτηνίατρο, μπαίνει μέσα μια κοπελιά και ρωτάει το εξής:
Είναι ένα σκυλί αδέσποτο που ενοχλεί τα δικά μας, υπάρχει τρόπος να το θανατώσουμε?:mad:
Ο κτηνίτρος της απάντησε αρνητικά και εγώ και μια άλλη γυναίκα που ήμασταν εκείνη την ώρα μεσα έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό...
Δυστυχ'ως κανένας από τους τρεις μας δεν ήταν λίγο περισσότερο θρασύς για νατης πει τι εστί βερύκοκο...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και ορίστε κύριοι, παρακολουθήστε τι εστί αληθινή "φιλοζωία" και "κυνοφιλία" στη χώρα μας (και όχι μόνο φυσικά!)
"Ο "Μπούμπης" μου είναι το καμάρι μου, τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα να τα φάει η μαύρη χολέρα, οοοοοοοοούστ από δω τα σιχαμένα".

Δλδ τι έκανε ο σκυλάκος...? Πέρναγε απ' έξω και τα δικά της (τα αναλόγως φαντάζομαι με την ίδια κοινονικοποιημένα σκυλιά της) αναστατόνονται και του γαβγίζουν...!!!

Συγνώμη Βασιλική μου, αλλά έπρεπε κάτι να πειτε...το πολύ πολύ όντας τόσο "καλή" να σας στόλιζε με κανένα μπινελίκι...! :p

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Κατόπιν εορτής σκέφτηκα πως θα έπρεπε να της πούμε "ναι" και εντέχνως να πάρουμε τα στοιχεία της και μετά ας τόλμαγε να κουνηθεί, αλλά ποιανού να "κόψει" εκείνη την ώρα.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
:shock:
Αν είναι δυνατόν!
Τουλάχιστον ο κτηνίατρος, όμως, έπρεπε να αντιδράσει λίγο πιο "επιθετικά"...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πας,κλειδώνεις την πόρτα του κτηνιατρείου και παίρνεις ότι έχει και δεν έχει ο κτηνίατρος από ενέσεις και της κάνει ένα ωραιότατο βουντού!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Αν είναι δυνατόν!
Τουλάχιστον ο κτηνίατρος, όμως, έπρεπε να αντιδράσει λίγο πιο "επιθετικά"...
o κτηνιατρος ειναι επαγγελματιας και σαφως δεν θα αντιδρασε ετσι

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
Πας,κλειδώνεις την πόρτα του κτηνιατρείου και παίρνεις ότι έχει και δεν έχει ο κτηνίατρος από ενέσεις και της κάνει ένα ωραιότατο βουντού!
χαχαχα,,μου ακουγεσαι πολυ λογικος και ωριμος!!!!!!εγω που δεν φημίζομαι απο τους ανθρωπους που κραταει την ψυχραιμια του<<<μονο σε περιπτωση που με εδεναν και μου φιμωναν το στομα>>τεσπα,,,,θα προσπαθουσα να γλυκανω την κοπελα,,,,θα την απομονονα καπου,,,,και θα σας ενημερωνα να ερχοσασταν,,,,,θα ειχατε ολοι ενα 5 λεπτο στην δαιθεση σας να περναγατε ενα ευχαριστο απογευμα!!!!!!!μερικοι ανθρωποι δεν συμορφονονται ουτε με μηνυσεις ουτε με δικαστηρια,,,,,,<<μονο με κλαρα και νευτη>> να τσουζει!!!!!!!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
:O αυτήν θα έπρεπε να θανατώσουν. Εγώ αν βρισκόμουν εκεί θα της έλεγα τον εξάψαλμο...βρομιάρα!!!!!!!!