Άθληση στην Αθήνα

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Φίλε επειδή είμαστε γείτονες ΕΝΑ είναι το μέρος:
Ολυμπιακά ακίνητα.
Ανάμεσα στο κλειστό γήπεδο Τ.Κ.D. και το
P.D.S.
Είσοδος με αυτοκίνητο από την μεριά του pallais.
Υπάρχει securitας αλλά δεν ρωτάει.
Μην πλησιάσει μόνο κοντά στους μοντελιστές.
Το μόνο μείον ότι μετά την βόλτα τον χειμώνα ο σκύλος μάλλον θέλει μπάνιο.;)
Πάντως τώρα τελευταία τον πηγαίνω στον ασύρματο. Σηνήθως έχει πολλά σκυλιά αλλά υπάρχουν και μέρες και ώρες που είσαι ολομόναχος. Ο χώρος είναι τεράστιος, μόνο που μπορει να πειράζει είναι μερικά σίδερα που είναι χωμένα στο χώμα και προεξέχουν αλλά πάντως δεν έχει συμβεί τίποτα ούτε σε σκύλο ούτε σε ιδιοκτήτη. Και το καλό είναι πως δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα γιατί οι μόνοι που μπαίνουν μέσα είναι σκύλοι και ιδιοκτήτες. Εσύ πού μένεις; Μπραχάμι ήκοντά στο Μπραχάμι;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το παν είναι να περνάει καλά το σκυλί και εμείς μαζί του...!Αν έρθουν και οι επιδόσεις -καλώς να έρθουν...:):)
εμείς μάλλον θα ξεκινήσουμε φέτος.....

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
εγω γιατι θυμαμαι οτι στο ολυμπιακο σταδιο καπου εκει κοντα ειχαν βαλει φολες?
Μακαρι να σας ανησυχω αδικα...αλλα ετσι θυμαμαι!
Aυτο που λεει ο φιλος ειναι στο φαληρο οχι στο ολυμπιακο σταδιο.;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Στο agility δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πώς;
κατ'αρχας ξερεις τι ειναι? εχω ενα τηλ. μιας πιστας που εχω ακουσει καλα λογια...αν θες σου στελνω πμ....
η εκτροφεας μου ειπε μετα το ετος να τη παω για τυχον τραυματισμους κατα την αναπτυξη, ενω αλλοι λενε οτι καλο ειναι με πολυ απλους χειρισμους να εντασουμε ακομα και κουταβια αργα αργα στο στιβο...

παντως εμενα κανει μια χαρα τσουληθρα στη παιδικη χαρα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το agility είναι σπορ για σκύλους (και ιδιοκτήτες).
Γυμνάζει το σκυλί σωματικά +νοητικά.Βάλε στην αναζήτηση το agility και θα μάθεις πολλά για το άθλημα.
Η φυλή που έχεις είναι ''μανούλα'' γιαυτό.

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Αgility=ευκινησία έτσι; Πρέπει να πάς σε πίστα δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου στην αυλή αγοράζοντας τα όργανα; Πρέπει να έχεις και κάποιον ποιο έμπειρο για τον ξεκινήσεις ή μπορείς και μόνος; Είναι 6 μηνών ακόμα πρέπει να ενηλικιωθεί για να το κάνει αυτό;

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Εκτός από τα Καλύβια (που δυστυχώς έχουν μόνο την πρώτη Κυριακή του μήνα) υπάρχει κάτι άλλο για agility;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εμείς κάνουμε ψευτοagility στην παιδική χαρα.
Ανεβαίνουμε γέρυφες, κατεβαίνουμε τσουλήθρες, πηδάμε πάνω απο της κούνιες και κάνουμε ισορροπία στο πάνω-κάτω ξύλο (δεν ξέρω πως το λένε το μαραφέτι) :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμείς κάνουμε ψευτοagility στην παιδική χαρα.
Ανεβαίνουμε γέρυφες, κατεβαίνουμε τσουλήθρες, πηδάμε πάνω απο της κούνιες και κάνουμε ισορροπία στο πάνω-κάτω ξύλο (δεν ξέρω πως το λένε το μαραφέτι) :D
Τραμπάλα ;)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εκτός από τα Καλύβια (που δυστυχώς έχουν μόνο την πρώτη Κυριακή του μήνα) υπάρχει κάτι άλλο για agility;
Στα Καλύβια, τo αγωνιστικό τμήμα είναι κάθε Δευτέρα για κάποιον που ενδιαφέρεται πιο σοβαρά.

Τον Οκτώβριο αναμένεται να ανοίξει agility στο Κορωπί.

@mortis. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις στον κήπο σου αφού δεν υπάρχει σοβαρό αγωνιστικό επίπεδο στην Ελλάδα. Λάβε υπόψη σου ότι τα εμπόδια όμως είναι αρκετά ακριβά. Εγώ τα παίρνω ή τα φτιάχνω σιγά-σιγά. Ναι, πρέπει να χρονίσει για να κάνει ορισμένα εμπόδια ένας σκύλος, χωρίς να επιβαρυνθεί. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε για τον ασκήσεις, δεν είναι απαραίτητος ο στίβος. Πήγαινέ τον και για μπάνιο αφού είσαι κοντά.

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
εψαξα στο google σχετικα με το τι ειναι agility k kong ( τελειο!) , σχετικα με το agility ..
εχω ενα μακροστενο χωρο ( ο ακαλυπτος) κ εχω κ κατι παλια λαστιχα αυτοκινητων ..ισως φανει λιγο ακυρο που το ρωταω αλλα θα μπορουσα να φτιαξω ενα μικρο "παιδοτοπο" για τον Φιλαρακο??
γιατι κ στο νεο κοσμο που μενω..κ χωρις αυτοκινητο ..οι επιλογες για διασκεδαση του σκυλου ( κ δικες μου μαζι του ) ειναι περιορισμενες..
εχετε καμια καλη ιδεα?

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Εμείς πηγαίνουμε αρκετά συχνα στην Φιλοθεη.
Εχει μια πολυ μεγάλη έκταση που μπορείς να είσαι είτε με αλλους είτε μονος σου.
Μεχρι και όργανα γυμναστικης εχει για όποιον θελει να συνδιάσει και το γυμναστήριο του παράλληλα :) :) :)
Αγγελική, μένω κοντά στη Φιλοθέη. Θέλεις να μου πεις σε ποιο πάρκο αναφέρεσαι; Ευχαριστώ!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αγγελική, μένω κοντά στη Φιλοθέη. Θέλεις να μου πεις σε ποιο πάρκο αναφέρεσαι; Ευχαριστώ!
Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να λεγεται Άλσος Μιχαήλ Πουλάκη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97