Άδης... Νέο μέλος

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
καλημερα σε ολους,
λιγα λογια για μενα,
ειμαι νεο μελος στο φορουμ,
εκπαιδευτης,εκτρωφεας βελγικου ποιμενικου μαλινουα και τσεχοσλοβακικου λυκοσκυλου

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλημερα!!!!! καλως ηρθες στο forum.......!!!! :):)τα μαλινουα να σου πω ενημερωτικα οτι ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου φυλες......!!!!!!!!!!!!:D:D

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
και τα κουταβια της φωτογραφιας υπεροχα ειναι εχω 1 γκριφον κανις 1 κριτικο ιχνιλατη εχω 1 σπιτζ κλπ κλπ κλπ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες και επίσημα στο φόρουμ :) Αλήθεια πέρα απ' το ζωικό βασίλειο με το οποίο φαντάζομαι ζεις καθημερινά, έχεις κι άλλα αποκλειστικά δικά σου (όχι απαραίτητα για εκτροφική εκμετάλλευση); Καμιά φωτογραφία παίζει; :)

Edit: Απαντήσαμε μαζί οπότε εν μέρει καλύφτηκα ;)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Το Τσεχοσλοβάκικο είναι το όνειρο μου για το επόμενο σκυλί. Θα χρειαστώ σίγουρα την εμπειρία σου.
Περιμένω και εγώ φώτο με ανυπομονησία.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
και τα κουταβια της φωτογραφιας υπεροχα ειναι εχω 1 γκριφον κανις 1 κριτικο ιχνιλατη εχω 1 σπιτζ κλπ κλπ κλπ
αν λες για τα δικα μου σε ευχαριστω!!!! δεν ειναι κουταβια.....!!! ειναι 4 ετων και τα δυο.....(εχουμε κι ενα μποξερ 12 μηνων!!!!!!!!)

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
malinois by Άδης

Καλώς ήρθες και επίσημα στο φόρουμ :) Αλήθεια πέρα απ' το ζωικό βασίλειο με το οποίο φαντάζομαι ζεις καθημερινά, έχεις κι άλλα αποκλειστικά δικά σου (όχι απαραίτητα για εκτροφική εκμετάλλευση); Καμιά φωτογραφία παίζει; :)

Edit: Απαντήσαμε μαζί οπότε εν μέρει καλύφτηκα ;)
ναι φιλε μου εχω στην κατοχη μου αρκετα ζωα οπως σκυλους γατες πουλια ερπετα,γενικοτερα μεγαλωσα σε μια κοινωνια ζωων που περιλαμβανε σκυλους αλογα αιγοπροβατα και αρκετες φορες στην ζωη μου συναντιθηκα με καποια ελουροειδη αλλα αυτο που κερδισε την καρδια μου οπου τελικα και εγινε το αλλο μου μισο ειναι ο σκυλος

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
το τσεχοσλοβακικο λυκοσκυλο φιλε μου ειναι περιπτωση,
αυτο και αν ειναι για λιγους..
αν δεν εχεις λογο δεν υπαρχει λογος να το'χεις,
χρειαζετε τεραστια εκτονοση και το καλο ειναι οτι δεν εξαντλητε οποτε καταλαβανεις,δεν ειναι σκυλος που σε περιμενει στην αλυσιδα η το κλουβι για να τον βγαλεις μια βολτιτσα,μια μικρη καθημερινη βολτιτσα γι'αυτον ειναι τριαντα χιλιομετρα,απλα πραματα καταλαβαινεις

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
παιδια αν μπορειτε χρειαζομαι βοηθεια με τις φωτογραφιες,
εχω ανεβασει μια στο προφιλ και δεν μπορω να την βαλω να φαινεται οταν γραφω μηνυματα η να την δημοσιευσω

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
αν λες για τα δικα μου σε ευχαριστω!!!! δεν ειναι κουταβια.....!!! ειναι 4 ετων και τα δυο.....(εχουμε κι ενα μποξερ 12 μηνων!!!!!!!!)[/QUO

να τα χαιρεσαι ολα μαζι,πολυ καλη επιλογη το μποξερακι