αν λες για τα δικα μου σε ευχαριστω!!!! δεν ειναι κουταβια.....!!! ειναι 4 ετων και τα δυο.....(εχουμε κι ενα μποξερ 12 μηνων!!!!!!!!)και τα κουταβια της φωτογραφιας υπεροχα ειναι εχω 1 γκριφον κανις 1 κριτικο ιχνιλατη εχω 1 σπιτζ κλπ κλπ κλπ
ναι φιλε μου εχω στην κατοχη μου αρκετα ζωα οπως σκυλους γατες πουλια ερπετα,γενικοτερα μεγαλωσα σε μια κοινωνια ζωων που περιλαμβανε σκυλους αλογα αιγοπροβατα και αρκετες φορες στην ζωη μου συναντιθηκα με καποια ελουροειδη αλλα αυτο που κερδισε την καρδια μου οπου τελικα και εγινε το αλλο μου μισο ειναι ο σκυλοςΚαλώς ήρθες και επίσημα στο φόρουμ Αλήθεια πέρα απ' το ζωικό βασίλειο με το οποίο φαντάζομαι ζεις καθημερινά, έχεις κι άλλα αποκλειστικά δικά σου (όχι απαραίτητα για εκτροφική εκμετάλλευση); Καμιά φωτογραφία παίζει;
Edit: Απαντήσαμε μαζί οπότε εν μέρει καλύφτηκα
αν λες για τα δικα μου σε ευχαριστω!!!! δεν ειναι κουταβια.....!!! ειναι 4 ετων και τα δυο.....(εχουμε κι ενα μποξερ 12 μηνων!!!!!!!!)[/QUO
να τα χαιρεσαι ολα μαζι,πολυ καλη επιλογη το μποξερακι
μολις καταφερα να βαλω μια φωτο οποτε μπορεις να δεις μια μικρη βελγικη μαλινουα να χουζουρεβειΚαλώς ήρθες. Αργούν οι φωτο????
γεια σου μιλβα,χαρα μου να σε βοηθησω οσω μπορω..Καλώς ήρθες...θα χρειαστούμε τις γνώσεις σου σε πολλές συζητήσεις μας