Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τι να κανουμε ρε αρη με τα κοπροσκυλα?
και εγω δε τη παλευα λογω εργασιας ημανε ολοι μερα στη βροχη
αλλα η ατιμη η κορη μου δε με νιωθει.το χειροτερο ειναι να καθαριζεις τη λασπουρια μετα νυχτιατικο
κ αμα δεις κ δω που μενω κατι τετοιες μερες ειναι σαν τον εφιαλτη στο δρομο με τις λευκες

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ChilliJRT, τα ιδια ακριβως λεει και η πινσερινα μου.
Πηγα να την βγαλω λιγο εξω και στην εξωπορτα εκανε μεταβολη και γυρισε πισω τρεχοντας! :D

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Δεν φοβάστε μην κρυώσουν στην βροχή ? Ή τα βγάζετε επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εμένα πάντως έχει αγάπη για την βροχή.....
Και έχω την αίσθηση ότι απολαμβάνει και την βόλτα περισσότερο με τις μυρωδιές του χώματος να γίνονται εντονότερες...
Αν δεν είναι χαμηλή η θερμοκρασία και δεν έχει κι αέρα...δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος...(τουλάχιστον για το αρκούδι μου...)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Άντε ρε και σεις!Γιατί είναι μέσα στο χώματα?

Ο καλύτερος καιρός μακράν και για μας!ΑΝΕΤΟΤΑΤΕΣ βόλτες!
Πως και πως περιμένω να έρθει τέτοιος καιρός!Και μάλιστα αν δεν έβρεχε θα ήταν ακόμα καλύτερα!Ας έχει -20,αρκεί να μην βρέχει!Δεν την πάω την λασπούρα γενικά!
4x4 κομάντα και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα,Χριστό όμως!
Είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο είτε σε χιονισμένο, είτε σε λασπωμένο ένα και το αυτό!

Όταν ερχόμαστε έχω κρεμασμένη την πετσέτα του έξω από το σπίτι και τον στεγνώνω με αυτήν!Με το που μπούμε στο σπίτι, κατευθείαν στο μπάνιο, αν γίνεται και τηλεμεταφορά ακόμα καλύτερα!Στέγνωμα και τα υπόλοιπα με την πετσέτα και με το πιστολάκι μέχρι να μην έχει σταγόνα επάνω του!Τον περνάω και με λίγο ξυδάκι και τέλος!Πιο πολλές λασπούρες κάνω εγώ με το αδιάβροχο που στάζει παρά ο μικρός...

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Καλά ο δικός σου sea-mol το έχει και στο DNA του ! Αλλά πρέπει να είναι και νιάτο εννοείται .Δεν προυποθέτει πυκνό τρίχωμα και όχι κοντό ? Δηλάδη Χάσκι αντί Κανίς ας πούμε ?

Η Ρούμπυ στα νιάτα της ,όταν είχε ανέμελη πυκνή μαλλούρα ,δεν έννοιωθε τίποτα .Κατέβαινε στην αυλή και την μάζευα εγώ παπί .

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
st3li0s δύσκολα θα νωτήσει τέτοιο μαλλί .Μέχρι να πιάσει κόκκαλο το νερό ,πρέπει να έχει μείνει έξω κανένα 3ωρο !

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Προφανώς είναι και θέμα τριχώματος....
Ο δικός μου με τον διπλό μανδύα....το πρώτο δεκάλεπτο νορμάλ βροχής είναι στεγνός μέσα....
Αργά ή γρήγορα όμως θα βραχεί μέχρι μέσα....(ουσιαστικά από όσο το έχω καταλάβει....είναι πιο πολύ snow-proof παρά water-proof)
Αλλά....ξέρω εγώ...φαντάζομαι οτί και οι άλλες ράτσες (που οι περισσότερες κατασκευάστηκαν στην βορειοδυτική Ευρώπη) δεν είναι σχεδιασμένες για καλοριφέρ.....(ΟΧΙ Grifos δεν λέω να βγάλουμε τα σκυλιά έξω....)

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Αφήστε παιδιά εγώ σήμερα (δηλ. τη δευτέρα) σηκώθηκα πριν πάω για δουλειά για να βγούμε με το Μπουμπάκη μια μικρή βόλτα (έξω να φυσάει και να ρίχνει ) και με περίμενε μια Έκπληξη... Ο Αζούρ! Ο Αζούρ λοιπόν είναι αδεσποτάκος κούκλος μαύρος (έχει μάλλον βέλγικο και κόλει αλλά Άστεγος κι αυτός ρε παιδιά...)Είχε πηδήξει μέσα από τα κάγκελα στο ισόγειο , είχε μαζευτεί μια μπάλα και καθότανε μες το κρύο πάνω σε μια πετσέτα που είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα για να τον σκουπίσω και την είχα αφήσει στη βεράντα...Είναι φοβερό σκυλί.. Ποιός ξέρει πόση ώρα καθότανε και με περίμενε από το βράδυ.. Του έφτιαξα ένα σπιτάκι πρόχειρο, του έβαλα και κουβέρτες μέσα και τον άφησα εκεί που κάθονταν. Η μήτέρα μου δεν θέλει κι άλλο σκύλο. Ωστόσο εκεί δεν την ενοχλεί και τόσο.
Παιδιά ήτανε τόσο συγκινητικό να το δω το καημένο το πλασματάκι να μας περιμένει όλο το βράδυ μες το κρύο. Το πρωι είχε 8 βαθμούς και στα γύρω βουνά (Παρνασσός κλπ) έχει χιονίσει . Έκατσε εκεί όλο το απόγευμα και περίμενε που θα γυρίσω. Είναι πολύ επιφυλακτικός με τους ανθρώπους και έκανε κάνα χρόνο να με εμπιστευτεί, ενώ έχει τύχει σε άσχετες στιγμές και ενώ είμαστε βόλτα με τον Μπόυμπη να φοβηθώ για κάτι και εμφανίζεται από το πουθενά λες και διαβάζει τη στέψη μου και το συναίσθημα μου εκείνη τη στιγμή..
Όταν ξεκινάμε για βόλτα και είναι κι εκείνος μαζί , του περνάω πάντα λουράκι και πηγαίνω και με τα 2 μαζί γιατί φοβάμαι τις φόλες...Αλλά για παράδειγμα την προηγούμενη βδομάδα ένα πρωί ήταν 2 τσοπανόσκυλα από ένα βλάκα με ένα κοπάδι πρόβατα που έχει 5-6 και προσπαθούσα να φύγουμε γιατί ο δικός μου το παίζει πολύ τσαμπουκάς τελευταία και καθώς φεύγαμε πάλι εμφανίστηκε από το πουθενά ανηφορίζοντας προς το μέρος μου ο Αζούρ...τον έχω αγαπήσει πολύ αυτόν τον σκυλάκο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Kατ'αρχάς ένα special thanks στον superman γιατί γελάω μόνη μου σαν την τρελή και με κοιτάνε όλοι με απορία ,του χρωστάω μια μέρα που ξεκινάει με γέλια, ειδικά στο θέμα της superwoman κόντεψα να πέσω κάτω!
Έπειτα στον Χάρη που άνοιξε ένα από τα πιο όμορφα θέματα που έχω διαβάσει και μετά στον ant που μάζεψε τον σκυλάκο τον Αζούρ.

Κι εγώ αισθάνομαι ότι έφτιαξε ο καιρός γιατί δεν άντεχα άλλο αυτό το παρατεταμένο καλοκαίρι επιτέλους θα απολαύσουμε την μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και όλοι οι περίεργοι θα μένουν μέσα!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Kατ'αρχάς ένα special thanks στον superman γιατί γελάω μόνη μου σαν την τρελή και με κοιτάνε όλοι με απορία ,του χρωστάω μια μέρα που ξεκινάει με γέλια, ειδικά στο θέμα της superwoman κόντεψα να πέσω κάτω!
Έπειτα στον Χάρη που άνοιξε ένα από τα πιο όμορφα θέματα που έχω διαβάσει και μετά στον ant που μάζεψε τον σκυλάκο τον Αζούρ.

Κι εγώ αισθάνομαι ότι έφτιαξε ο καιρός γιατί δεν άντεχα άλλο αυτό το παρατεταμένο καλοκαίρι επιτέλους θα απολαύσουμε την μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και όλοι οι περίεργοι θα μένουν μέσα!
ναιιιιι!!!
να σκυλοσυναντηθούμε όλοι με αδιάβροχα! :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
- Τέλος τα καραβάνια τουριστών που περνούν 4 το μεσημέρι απο το δρόμο του σπιτιού μου και φωνάζουν..look ... φωτογραφίζοντας την εκκλησία που είναι δίπλα στο σπίτι.
- Τέλος οι ζέστες που μας κάνουν να λαχανιάζουμε.
- Τέλος τα χύμα σκυλιά των Ελλήνων επισκεπτών, που νομίζουν οτι εδώ είναι χωριό και τα σκυλιά μπορούν να γυρνάνε ..αφού βρίσκουν εύκολα το σπίτι να γυρίσουν.
- Τέλος θα βγούμε αργότερα ..τώρα έχει ζέστη.
- Τέλος τα παιδιά που κατά ομάδες περνάγανε τρέχοντας και εντελώς αφιονισμένα 5 το απόγευμα απο το δρόμο και ο Ερμής στο παράθυρο να σιγοντάρει γαυγίζοντας.
- Δυστυχώς μάλλον τέλος και τα μπάνια στην θάλασσα.
- Ζήτω το λασπουριό!!!!!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Baroque
"Επιτελους τελος η ζεστη που μου χαλαγε την διαθεση και δεν ηθελα να κουνηθω απο το κρεββατι.
Επιτελους ηρθε το φθινωπορο και τωρα εχω διαθεση να περπατησω και να παω στην μαμα για χαδακια (οχι οτι μου ελειψαν τα χαδακια ερχοταν η μαμα για χαδακια αμ πως)
Επιτελους μπορω να περπαταω χωρις τν αποπνικτικη αισθηση της ζεστης.
Επιτελους ολα αρχιζουν και μυριζουν πιο εντονα.
Αλλα ρε γμτ εχει και τα κακα του το φθινωπορο!
Αντε παλι να πρεπει να βρω τον τροπο να μην παταω στα νερα.
Αντε παλι πετσεπες και σεσουαρ για να στεγνωσω (μπιαχ)
Αντε παλι μπουμπουνητα και ο αερας να λυσσομαναει εξω και να με φοβιζει (ευτυχως η μαμα με αφηνει να κοιμηθω στην κρεββατοκαμαρα της τοτε και μου εχει και ειδικο κρεββατακι για τις δυσκολες μερες)
Αντε παλι η τρελη η μαμα μου να με ξυπναει μες την χαρα πρωι πρωι και να με σηκωνει απο το κρεββατι για βολτα (που την βλεπει την χαρα ηθελα να ξερα δεν βλεπει οτι θελω να χουζουρευω στο κρεββατι μου και οχι να βγαινω στο κρυο?)"

Froggy
"Χμ σαν κατι να θυμαμαι οταν ημουν πολυ μικρη απο βροχες. Αλλα τοτε η μαμα δεν με εβγαζε εξω γιατι ελεγε οτι δεν ειχα κανει ολα τα εμβολια μου.
Αντε παλι να παρηγορω την αδελφη μου (πολυ χεστης αυτο το κοριτσι) οταν βρεχει και φυσαει.
Αλλα εχει πλακα η βροχη δεν το καταλαβαινει? Χθες που εβρεχε και βγηκαμε βολτα πατησα σε οοοοοοοοοοοολες τις λακουβες και οοοοοοοοοοοοολα τα ρυακια στον δρομο.
Τα παντα μυριζαν τοσο διαφορετικα! Δεν ηξερα τι να πρωτομυριζω!
Και βγηκαν και κατι περιεργα πραγματα στρογγυλα με κεραιες και οταν τα παταγα γινοντουσαν μια μπαλα αλλα αυτη η μαμα μου δεν με αφηνει να παιξω μαζι τους μου λεει οτι ειναι σαλιγκαρια οτι θα τα λιωσω με τα ποδια μου αν τα πατησω (το ενα το πατησα αλλα η μαμα δεν με ειδε)
Και το χωμα ομως ειναι ωραιο τωρα. Ειναι οπως οταν η μαμα ποτιζε στον κηπο και γινοταν το χωμα μαλακο και εγω εσκαβα ευκολα για να βρω σκουλικακια! Αλλα τωρα δεν με μαλωνει που σκαβω απλα γκρινιαζει γιατι γεμιζω λασπες."

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Λάρα και βόλτα στη βροχή.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ!
Εχτές όλη μέρα δεν έβγαινε καν στον κήπο να κατουρήσει! Σήμερα το πρωί την έβγαλα με το ζόρι και αφού κατούρησε βολίδα έτρεξε πάλι στο σπίτι.
Έριχνε πολύ νερό βέβαια...το ψιλόβροχο δε μας πειράζει :)

Πολύ ωραίο θέμα :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Η λώρα 1,5 χρόνο Γερμανία τη βροχή την είχε ως ηλιόλουστη μέρα, αφού κάθε μέρα μας ήταν βρόχινη :D
Το δε χιόνι μάλιστα.... η καλύτερή της - κ εμένα μαζί!

Θάλασσα/βουνό, καλοκαίρι/χειμώνας όλα καλοδεχούμενα!! :):)

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
τα θετικά τα ειπατε το αρνητικό είναι ότι με την βροχή και τις λασπες εμεις περναμε καλά μέχρι να μπούμε σπιτι και μας περιμενει ο στρατηγός με την παντοφλα την χειμερινη που είναι και βαριά :) αντε να μπεις σπιτι και να στεγνωσεις και δεν εχουμε στρωσει και χαλιά ακόμα .... μιλάμε για πολύ ξύλο και οι δυο μας ... εχθές είχαμε εκπαιδευση και ρωτήσαμε και εγω και η Λίζα τεχνικές αποφυγείς παντόφλας :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ