Άγχος αποχωρισμού - Μύθος?

skyclad

Member
17 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
Σας παρακαλω πειτε κ αλλα tips οπως η Alexia..τι κανετε εσεις για να ξεπερασετε αυτα τα προβληματα?
Εμεις εχουμε housebreaking...οχι τιποτα σοβαρο αλλα δεν θελουμε να χειροτερεψει!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Όσο ήταν μικρή και μπορούσε να κάνει ζημίες χωρίς επιτήρηση δεν την άφηνα ποτέ ελεύθερη στο σπίτι. Για δική της ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των επίπλων πήγαινε στο crate

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Αναγνωρίζετε ή όχι τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή? Εγώ πάντως καποιες φορες τον αναγνωρίζω...
οποιος πει το αντιθετο πιστευω οτι ειναι ειτε ψευτης ειτε χαζοχαρουμενος:Dγια τους αργοσχολους παω πασο...........

εγω παντως οταν ειμαι ετσι κανω και συζητηση:

-τι με κοιτας ετσι?
τι θελεις?δειξε λιγη κατανοηση....ειμαι κομματια....το δεχεσαι ε?ευχαριστω πολυ γι'αυτο σ'αγαπαω!:p

(ρωταω και απανταω μονη για να μην ερθει σε δυσκολη θεση:D)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
αχαχαχαχααχαχααααααααααα
Η μάνα μου συχνά όταν επιστρέφει απ' τη δουλειά και πάει το παιδί για χαρούλες, πετάει την ατάκα "φύγε σκύλε, μετά!"
Ο σκύλος από την απογοήτευση έρχεται σε μένα (αν είμαι εκεί). Αν δεν είμαι εκεί πάει και πίνει νερό, τρώει κροκέτες, οτιδήποτε για να ξεχαστεί.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτή η συζήτηση πάντως που πιάνουμε μαζί τους ,είναι όλα τα λεφτά..!!:D:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νομιζω ειχα ακουσει μια ιστορια -τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια η αστικος μυθος- για μια αμερικανιδα -νομιζω- πολιτικο. Που καποιοι κιτρινοι δημοσιογραφοι βγαλανε βρωμα οτι ειναι γκει -και ξερετε τι συντηριτικουρες ειναι η Αμερικανοι- και ειχαν αποδειξη που ελεγε "τι ειναι μωρο μου σου λειψα? Τι ομορφη που εισαι, Σε αγαπαω κουκλα μου" και τετοια αναλογα.. Τελικα αποδειχτηκε οτ το "μωρο της" ηταν το σκυλι της. Αχαχαχα. :D:D:D
Σορυ για οφ τοπικ αλλα κολλουσε στην ομιλια ανθρωπων-σκυλων

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog