Σας παρακαλω πειτε κ αλλα tips οπως η Alexia..τι κανετε εσεις για να ξεπερασετε αυτα τα προβληματα?
Εμεις εχουμε housebreaking...οχι τιποτα σοβαρο αλλα δεν θελουμε να χειροτερεψει!
Όσο ήταν μικρή και μπορούσε να κάνει ζημίες χωρίς επιτήρηση δεν την άφηνα ποτέ ελεύθερη στο σπίτι. Για δική της ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των επίπλων πήγαινε στο crate
αχαχαχαχααχαχααααααααααα
Η μάνα μου συχνά όταν επιστρέφει απ' τη δουλειά και πάει το παιδί για χαρούλες, πετάει την ατάκα "φύγε σκύλε, μετά!"
Ο σκύλος από την απογοήτευση έρχεται σε μένα (αν είμαι εκεί). Αν δεν είμαι εκεί πάει και πίνει νερό, τρώει κροκέτες, οτιδήποτε για να ξεχαστεί.
Νομιζω ειχα ακουσει μια ιστορια -τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια η αστικος μυθος- για μια αμερικανιδα -νομιζω- πολιτικο. Που καποιοι κιτρινοι δημοσιογραφοι βγαλανε βρωμα οτι ειναι γκει -και ξερετε τι συντηριτικουρες ειναι η Αμερικανοι- και ειχαν αποδειξη που ελεγε "τι ειναι μωρο μου σου λειψα? Τι ομορφη που εισαι, Σε αγαπαω κουκλα μου" και τετοια αναλογα.. Τελικα αποδειχτηκε οτ το "μωρο της" ηταν το σκυλι της. Αχαχαχα.
Σορυ για οφ τοπικ αλλα κολλουσε στην ομιλια ανθρωπων-σκυλων