Υπάρχει ποτέ περίπτωση να καλέσεις την αστυνομία για τέτοιο περιστατικό και να μη γελάσουν στα μούτρα σου?
ναι αμέ!! θα καλέσεις από κινητό εφόσον είσαι έξω, θα πας με δικηγόρο στην εταιρεία θα πάρεις τα τηλεφωνικά αρχεία και έπειτα μήνυση στην ελλας για πλημμελή άσκηση καθηκόντων.Υπάρχει ποτέ περίπτωση να καλέσεις την αστυνομία για τέτοιο περιστατικό και να μη γελάσουν στα μούτρα σου?
Το παρκο βρισκεται διπλα απο την εισοδο δικαστηριων της Ευελπιδον και οταν ειδα τον τυπο να δερνει τον σκυλο και τον ρωτησα για ποιο λογο μου ειπε οτι ο σκυλος ειχε φυγει απο το σπιτι(στην κυψελη).Το αυτοκινητο ηταν σταθμευμενο στην εισοδο και μετα το συμβαν μπηκε στο αυτοκινητο και ειδα τον αριθμο.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι θελει αλλα η ειρωνεια νομιζω οτι ειναι περιττη.Ωραίοι οι Νόμοι, οι καταγγελίες κτλ, αλλά εγώ εξακολουθώ να έχω απορίες επί του συμβάντος!
Ο ηλικιωμένος ήταν μέσα σε αμάξι με το σκύλο του, σταμάτησε, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο πήρε το σκύλο από το λουρί και άρχισε να τον κλωτσάει?
Διότι εάν ήταν πεζός πως βρέθηκε το αυτοκίνητο του εκεί? :-?
Η Όλγα βλέπει την σκηνή, μπαίνει ηρωικά ανάμεσα στον ηλικιωμένο και στο σκύλο, παίρνει το σκύλο αγκαλιά, ο ηλικιωμένος μπαίνει στο αυτοκίνητο (εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως βρέθηκε ξαφνικά το αυτοκίνητο στην «σκηνή του εγκλήματος»), εξαφανίζεται και η Olga προλαβαίνει να συγκρατήσει τον αριθμό των πινακίδων του αλλά δεν καταγγέλλει τον ηλικιωμένο άντρα. To σκυλάκι το υιοθετεί η μαμά της και τέλος καλό, όλα καλαααα….
Olga, με όλο το θάρρος, μήπως διάνθισες την ιστορία σου με λίγο παραπάνω υπερβολή απ’ ότι έπρεπε? :wink:
Δεν ειναι ο πρωτος που το κανει αυτο.:evil:Κριμα ειναι.Το μειλ ειναι αυτο που εγραψες πιο πανω?Για ξεκινήστε παρακαλώ στελνετε mails διαμαρτυρίας...Ο Δήμαρχος υπαρχει φήμη ότι παραδεχτηκε ότι είπε ότι θα αναλαβει οικονομικά τον Λήο λόγω τουριστικής περιόδου τοτε και μόνο!!!!
...οταν προσφερθηκα εγω οικονομικα, δεν ηθελαν...Φεσωσανε τον κτηνίατρο