"Άγρια" αδέσποτα,τι μπορώ να κάνω?

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
θάνο, έχεις ανοίξει ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο θέμα,αυτό των αδέσποτων σκυλιων.Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ,έχω ζητήσει τις συμβουλές των υπολοίπων του forum και επίσης απευθύνθηκα πολλές φορές στον Δήμο οπου με έχουν γράψει κανονικότατα αν και έχω απειλείσει με μηνυσεις.Καθημερινώς αντιμετωπίζω το φόβο όταν βγαίνω βόλτα με το σκυλάκι μου.

liajoe

Well-Known Member
Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν βάση του 3170/2003 και μάλιστα υπό τον έλεγχο κτηνιάτρου, ο οποίος ορίζεται από την διεύθυνση κτηνιατρικής της αρμόδιας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
Εάν τους απειλήσεις με καταγγελία μια χαρά θα ιδρώσει το αφτί τους. ;):)
Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα :)

liajoe

Well-Known Member
Καλησπέρα :)

Είναι ένα πρόβλημα που ευτηχώς αυτην την στιγμή δεν αντιμετοπίζουμε
αλλα είμαι σίγουρη πως θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε στο προσεχός μέλλον...:(
με προβληματίζει και για τις συμβουλές σας, ευχαριστώ πολύ :)

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Vagolf μήπως ξέρεις αν λειτουργεί ακόμα αυτό το τμήμα?Εσύ που είσαι μενίδι θα έχεις δει τι γίνεται,είτε στους δρόμους,είτε στην πλατεία...

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
δεν ξερω γιατι η καινουρια δημ.αρχη δεν εχει αναλαβει ακομα.υπαρχει προβλημα και σε λιγο καιρο θα ειναι μεγαλυτερο

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Έχουν γίνει αγέλες κανονικά και όσοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα εκεί το βλέπουν ακόμα πιο έντονα.Μερικά είναι πολύ ήρεμα,αλλά γενικά κάτι πρέπει να γίνει!

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Φίλε μου δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά ξέρω τι θα έπρεπε να γίνει.Κανονικά θα έπρεπε να μην έχουμε αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους,θα έπρεπε να υπήρχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να τα βάλουν σε άσυλα,προστατεύοντας έτσι τα σκυλιά από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις,όπως τις φόλες,αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις(λίγες δεν αντιλέγω) και τους ανθρώπους από τα σκυλιά.Αυτό είναι το ιδανικό,τώρα το τι μπορώ να καταφέρω δεν το ξέρω,ίσως τίποτα,αλλά τι;Είναι λάθος όλο αυτό και κάτι πρέπει να γίνει.Η γνώμη μου..:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Θάνο, μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στο να γίνει κάτι...
Πώς;
1) προσπαθώντας να εντοπίσεις αν υπάρχει και ποιά υπηρεσία, στην περιοχή σου και τι αυτή μπορεί να προσφέρει
και
2) να μην ζευγαρώσεις τα σκυλιά σου και να συμβουλεύσεις το ίδιο, όσους τυχόν ξέρεις που προτίθενται να το κάνουν

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αυτό θα κάνω,θα ψάξω να βρω την αρμόδια υπηρεσία...(αν και τώρα που αλλάζει η δημαρχεία άντε να βρεις οτιδήποτε :mad: )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97