« MonaLisa de la Porta di Myconos » French Bulldog

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η MonaLisa γεννήθηκε στις 24.02.2008 μαζί με 3 αδελφές και έναν αδελφό, στο εκτροφείο “ de la Porta di Myconos” του Γιάννη Γκιουλπαλογλου στην Σαλαμίνα ( το εκτροφείο δεν υπάρχει πια- επειδή ο Γιάννης πέθανε )!.

Οι γονεις της είναι ο “Zansibar Janoel” και η “Isabella de la Porta di Myconos”.

H MonaLisa ήρθε κοντά μας σε ηλικία 6 μηνών σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μας- με έναν πολύ δύσκολο σκοπό για εκείνη- να μας φέρει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα, μετά από τον χαμό της πρώτης μας French- Μπουλντογκινας μας Esmeralda.

H MonaLisa είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο δείγμα της φυλής της, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι επιτυχίες της σε εκθέσεις μορφολογίας.
Έχει κερδίσει επαναλημενα το “Best of Breed” ακόμα και από την κατηγόρια νέων.
Το χρώμα της είναι υπόξανθο με μαύρη μάσκα (fawn)!

Έχει γερά οστά, τέλειο κεφάλι με σωστά τοποθετημένα αυτιά.
Σωστό προγναθισμό με τέλεια οδοντοστοιχία (σπάνιο για γαλλικό!).
Πολύ καλό Pigment.
Εξαιρετική ραχιακη γραμμή, άκρα και γωνιόσεις.. Χαρακτηριστική και πολύ σωστή κίνηση.
Το βάρος της είναι 11.5-12 Κιλα.
Η MonaLisa είναι ο αρχηγός της τετραμελής αγέλης μας εδώ στο σπιτι, που αποτελείται από άλλα 2 γαλλικά και ένα αμερικάνικο Κοκερ Σπανιελ.

Είναι δίκαια και σωστή- αποφασιστική και σοβαρή.
Με μας είναι χαδιάρα και ναζιάρα, αφοσιωμένη και υπάκουη.
Είναι ήρεμη και χαρούμενη.
Με ξένους είναι περίεργη και όταν νιώθει ότι απειλείται κάποιος από μας, δίνει τα πάντα για να μας υπερασπίσει.
Είναι κοινωνική με άλλα σκυλιά- αλλά δεν νοιάζεται ιδιαίτερα να κάνει νέες γνωριμίες.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πέθανε ο κύριος Γιάννης...
τώρα το μαθαίνω-τα συλλυπητήρια στην οικογένια και τους δικούς του:(

Monalisa rules -
τέλεια

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
α! η Μονα Λιζα

εχεις τοσα γαλλικα και εχω χασει τον μπουσουλα πως λενε το καθενα , ποιο ονομα αντιστοιχει σε ποιο ... :D

τα γαλλικα της Αντρειαννας ειναι ολα πολυ συμπαθητικα σκετοι κλοουν

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ωραία η γαλλίδα..., δεν έχει σημασία τι ράτσα είναι εαν βλέπεις ένα σωστό δείγμα της φυλής πραγματικά το χαίρεσαι.

naranjito

New Member
27 Μαρτίου 2010
3
0
Θεσσαλονίκη
Είναι πραγματικά πανέμορφη!το χρώμα της τέλειο!έχω ξετρελαθεί μ'αυτή τη ράτσα και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω μια τέτοια κούκλα σαν τη δική σου!οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να μου δώσεις θα μου ήταν χρήσιμη!Είπες ότι το εκτροφείο από όπου την πήρες δεν υπάρχει πια.Έχεις μήπως υπόψη σου κάποιο άλλο που να εμπιστεύεσαι?Επίσης,υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό που θα έπρεπε να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ράτσα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πρωταθλήτρια στο σπίτι της είναι απο καιρό και αυτό σίγουρα φτάνει

Αλλά σίγουρα(επίσης) πολύ καλά θα ήταν να έφτανε η χάρη της και στο παγκόσμιο!!!!!!!!