«Κτήνος» έσερνε με το μηχανάκι τη σκυλίτσα του

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φυσικά και θα πάρει αναβολή! Μέχρι τώρα απλά ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Οπότε αύριο, θα παρουσιαστεί ο δικηγόρος του με κάποια βεβαίωση από γιατρό, θα επικαλεστεί κώλυμα για λόγους υγείας, θα ζητήσει αναβολή και θα οριστεί νέα δικάσιμος μετά από κανα 1,5 χρόνο στην καλύτερη περίπτωση! Τα γνωστά!:mad:
Ηδη η πρώτη αναβολή ήταν για λογους υγείας απ ότι διάβασα, τωρα πάλι θα ψυχορραγεί???
Με νοιάζει εμενα να φάει καμια χρ. ποινη... εκει τους πονάει.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Αμέ μια χαρά θα ψυχορραγεί!!!!! Γνωστή τακτική.... δυστυχώς....! Φυσικά η χρηματική ποινή τσούζει! Άντε να δούμε πότε και πως θα λήξει αυτή η ιστορία... ειμαι περίεργη...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αυτό που κρατάω εγώ είναι η δικαιολογία που προέβαλε οτι ήθελε να "μεταφέρει" το σκύλο με τον τρόπο αυτό..
Μπορεί να ακούγεται τραγικό στους περισσότερους από εμάς,είναι όμως πραγματικότητα πως ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που χαρακτηρίζονται από παντελή έλλειψη παιδείας,προβάλλουν αντίστοιχες δικαιολογίες.

Στην Κρήτη πχ που το φαινόμενο με τα βαρελόσκυλα είναι αρκετά μεγάλο,πολύς κόσμος όταν τους καλεί ο εισαγγελέας σε απολογία με την κατηγορία της κακοποίησης από αμέλεια,ισχυρίζονται ότι τα δένουν τα σκυλιά σε βαρέλια για να ...τα προστατεύσουν από το κρύο!

Σίγουρα υπάρχουν κ οι επιτήδειοι δε λέω,αρκετά μεγάλο ποσοστό όμως είναι αμόρφωτοι γενικά και υποανάπτυκτοι νοητικά.Όχι καθυστερημένοι με την ιατρική έννοια.Ο νους ορισμένων δεν συμβαδίζει με την εποχή που ζούνε απλώς.Έχουν πεπερασμένες αντιλήψεις για το σκύλο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αμέ μια χαρά θα ψυχορραγεί!!!!! Γνωστή τακτική.... δυστυχώς....! Φυσικά η χρηματική ποινή τσούζει! Άντε να δούμε πότε και πως θα λήξει αυτή η ιστορία... ειμαι περίεργη...
Λοιπόν ηδη μαζεύω κόσμο... ακόμα ο δικηγόρος δεν εχει βγάλει τη δικογραφια να δει τι όντως λέει μεσα και σκέφτεται την αναβολη. Ωστόσο ειναι πολύ ευθυνόφοβη η σύνθεση του δικαστηρίου και σκέφτεται ότι ισως ειναι και καλή ευκαιρία να την γλυτώσει το κτηνος απλά με επιπληξη.
Εγω όμως προσπαθώ να μας μαζέψω μπας και δουν κοσμο και καταλάβουν ότι εδω... δεν χωρα επιπληξη,,,,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Αυτό που κρατάω εγώ είναι η δικαιολογία που προέβαλε οτι ήθελε να "μεταφέρει" το σκύλο με τον τρόπο αυτό..
Μπορεί να ακούγεται τραγικό στους περισσότερους από εμάς,είναι όμως πραγματικότητα πως ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που χαρακτηρίζονται από παντελή έλλειψη παιδείας,προβάλλουν αντίστοιχες δικαιολογίες.

Στην Κρήτη πχ που το φαινόμενο με τα βαρελόσκυλα είναι αρκετά μεγάλο,πολύς κόσμος όταν τους καλεί ο εισαγγελέας σε απολογία με την κατηγορία της κακοποίησης από αμέλεια,ισχυρίζονται ότι τα δένουν τα σκυλιά σε βαρέλια για να ...τα προστατεύσουν από το κρύο!
Δεν θεωρώ ότι είναι έλλειψη παιδείας. Στα αγγλικά ονομάζεται lack of empathy. Τα άτομα αυτά, και είναι πολλά γύρω μας, δεν μπορούν να βάλουν τον εαυτό τους στην θέση άλλου ζωντανού όντος και να νοιώσουν ότι νοιώθει, δεν συμπάσχουν γενικά. Είναι επικίνδυνα άτομα για την κοινωνία, δεν μπορούν να αναμορφωθούν, και μπορεί να βλάψουν εννοείται και ανθρώπους.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι όλα αυτά που είπατε. Και δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι ακόμα που διόλου δεν κατανοούν ότι κάθε ζωντανό νιώθει πόνο... τα ζωντανά είναι απλώς και μόνο εργαλεία....

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Λοιπόν ηδη μαζεύω κόσμο... ακόμα ο δικηγόρος δεν εχει βγάλει τη δικογραφια να δει τι όντως λέει μεσα και σκέφτεται την αναβολη. Ωστόσο ειναι πολύ ευθυνόφοβη η σύνθεση του δικαστηρίου και σκέφτεται ότι ισως ειναι και καλή ευκαιρία να την γλυτώσει το κτηνος απλά με επιπληξη.
Εγω όμως προσπαθώ να μας μαζέψω μπας και δουν κοσμο και καταλάβουν ότι εδω... δεν χωρα επιπληξη,,,,
Τί επίπληξη βρε σύ;;; Σύμφωνα με τον 4039/12 δεν παίζει επίπληξη! Εκτός και αν καταφέρει να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για κακοποίηση ή αν η κακοποίηση δεν αποδεικνύεται με βεβαιώσεις κτηνιάτρου. Που κατι μου λέει ότι θα επικαλεστεί αμέλεια έτσι κι αλλιώς για να του επιβληθεί η ελαφρύτερη ποινή και αυτή με αναστολή. Ίδωμεν!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τί επίπληξη βρε σύ;;; Σύμφωνα με τον 4039/12 δεν παίζει επίπληξη! Εκτός και αν καταφέρει να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για κακοποίηση ή αν η κακοποίηση δεν αποδεικνύεται με βεβαιώσεις κτηνιάτρου. Που κατι μου λέει ότι θα επικαλεστεί αμέλεια έτσι κι αλλιώς για να του επιβληθεί η ελαφρύτερη ποινή και αυτή με αναστολή. Ίδωμεν!
Αμελεια θα επικαλεστει, θα φερει και χαρτια γιατρου, θα εχει και το βιβλιάριο του σκύλου που ειναι φουλ από εμβόλια και θα πει ότι δεν καταλαβε πως αντι να τρέχει, σερνόταν πισω του η σκύλα
Οπότε μια χαρά θα τη γλυτώσει με επιπληξη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
καθικια!
Και να σκεφτεις ο δικηγόρος που τον ανελαβε, εχει συνεργάτη ενα παιδι που βλέπει τετοια πράγματα και αρρωσταίνει... εχει υιοθετησει δυο σκυλια και σημερα δεν αντεχε να μείνει στο γραφείο. Γύριζε σαν την αδικη κατάρα

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124

Σίγουρα υπάρχουν κ οι επιτήδειοι δε λέω,αρκετά μεγάλο ποσοστό όμως είναι αμόρφωτοι γενικά και υποανάπτυκτοι νοητικά.Όχι καθυστερημένοι με την ιατρική έννοια.Ο νους ορισμένων δεν συμβαδίζει με την εποχή που ζούνε απλώς.Έχουν πεπερασμένες αντιλήψεις για το σκύλο.
,,,
..
για πες για το φαινομενο του βαρελοσκυλου γιατι ειδα και εγω ενα δεμενο σε βαρελι στο χωριο της μανας μου αλλα νομιζα οτι εδεσαν το σκυλο στο βαρελι για να μην κλεψουν το βαρελι ==)) η αλλυσιδα εν τω μεταξυ ηταν για ελεφαντα και οχι για σκυλο,, παρα πολυ βαρια,,, φωναξα εμεινα κανα τεταρτο εκει αλλα ελειπαν,, το σκυλι μαυρο αρσενικο ποιμενικο σαν τη δικια μου στα χρωματα γαυγιζε και ετρεχε να κρυφτη στο βαρελι.. φοβικο παρα πολυ,,,, δεν ειχα και χαρτι στυλο να αφησω σημειωμα στα ζωα ..!! και δεν ειχαν κατι να τους χαλασει αν ηταν ελευθερος στην αυλη,, ουτε καν κηπο...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν μαζευτητε αρκετοι ενα γερο γιουχαρισμα στην αρχη του δικαστηριου ειναι οτι το καλυτερο για να δει και το δικαστηριο οτι τετοιες συμπεριφορες δεν περνανε απαρατηρητες και φυσικα και οι αποφασεις των δικαστηριων πανω σε τετοια θεματα,,, το πολυ πολυ να διαταξει εκκενωση του δικαστηριου απο τους ασχετους η να κανει διακοπη να ηρεμησουν τα πραγματα,,,,

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λοιπον... 2 έτη και 4.000 ευρώ χρηματικη ποινή
Μαζευτηκαμε πολλοι και γεμισαμε την αίθουσα... αυτος ερημοδικάστηκε γιατι θεωρούσε δεδομένο ότι θα παρει αναβολη και ο δικηγορος του δεν ειναι εξουσιοδότηση. Στη θεα του κοσμου ομως το αίτημα αναβολης απορρίφθηκε. Πρόταση εισαγγελέα: παραδειγματική τιμωρία -----> χειροκρότημα....
Απαγγελία ποινής: 2 ετη και 4.000 ευρώ --------->χειροκρότημα...
Ο αδερφός του δράστη τα βρήκε λιιιιιιιιιγο σκουρα να φύγει από το δικαστηριο

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Λοιπον... 2 έτη και 4.000 ευρώ χρηματικη ποινή
Μαζευτηκαμε πολλοι και γεμισαμε την αίθουσα... αυτος ερημοδικάστηκε γιατι θεωρούσε δεδομένο ότι θα παρει αναβολη και ο δικηγορος του δεν ειναι εξουσιοδότηση. Στη θεα του κοσμου ομως το αίτημα αναβολης απορρίφθηκε. Πρόταση εισαγγελέα: παραδειγματική τιμωρία -----> χειροκρότημα....
Απαγγελία ποινής: 2 ετη και 4.000 ευρώ --------->χειροκρότημα...
Ο αδερφός του δράστη τα βρήκε λιιιιιιιιιγο σκουρα να φύγει από το δικαστηριο
Ξετρελάθηκα! Εφαρμόζεται επιτέλους ένας νόμος που αφορά τα ζώα συντροφιάς! Είδες που όταν είμαστε πολλοί μπορούμε να καταφέρουμε και πολλά; Πόσο χάρηκα, δε φαντάζεσαι! Αει σιχτίρ με τον κάθε κόπανο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
:eek:

Δεν το περίμενα πραγματικά ότι θα ήταν τόσο καλά τα νέα! Μπράβο!!!