Meal σημαίνει ότι είναι αλεσμένο το κρέας. Και σκέτο lamb ή chicken να γράφουν, πάλι αλεσμένο είναι
. Απλά, υποτίθεται ότι κάποιες που ίσως γράφουν σκέτο lamb, δεν ρίχνουν μέσα π.χ. τις οπλές. Marketing, κατά τη γνώμη μου.
Δεν καταλαβαίνω πώς δεν βρίσκεις βρε συ τις τροφές. Αφού όλοι κάνουν παραδόσεις. Αλλά και αυτή που παράθεσες καλή μοιάζει!
Διαφωνώ πλήρως στο 50-50. Όταν δεν ξέρεις σε τι οφείλεται η δυσανεξία, απομονώνεις τα συστατικά, δεν συνεχίζεις την ποικιλία. Και οι τροφές για "ευαίσθητα στομάχια" έχουν κοτόπουλο συνήθως. Έτσι και έχει δυσανεξία στο κοτόπουλο, θα τον διαλύσουν (έγινε σε εμάς, επειδή δεν είχα συμβουλευτεί τον κτηνίατρο). Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, πρέπει να κόψετε το μαγειρευτό για αρχή! Εκτός κι αν του δίνεις συστατικά, τα οποία 10000% δεν θα τον πειράξουν. Κάτι τέτοιο, όμως, στην αρχή μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Πρέπει να "παίξεις" με ζωική πρωτεϊνη αρχικά (αρνί, σολωμός, κουνέλι που ξεκίνησες, κλπ). Αν δεν στρώνει με αυτά, τότε πάμε σε απομόνωση στα καλαμπόκια, κλπ. Όλα αυτά σε ξηρά πάντα! Όταν βεβαιωθούμε στο ποιο-α συστατικό-ά φταίει-νε, τότε σταδιακά προσθέτουμε την ποικιλία, γιατί το γαστρεντερικό είναι διαταραγμένο και οι συχνές αλλαγές δεν βοηθούν.
Οπότε, αφού έκοψε τις διάρροιες, δες με αυτή την ξηρά πως πάει και αν (φτου φτου μακριά από εμάς) ξαναρχίσουν ή κάνει εμετούς, κλπ. κινήσου αναλόγως. Α, αφού του δίνεις μαγειρευτό, θα πρέπει πάλι σιγά σιγά να το κόψεις, μην το κάνεις κατευθείαν!
ΥΓ: Ως τροφές για "ευαισθησίες", αναφέρομαι στις sensitive stomach, όχι αυτές που γράφουν ότι "το αρνί είναι καλή εναλλακτική για ευαίσθητα στομάχια". Αυτό με το ότι μπορεί να είναι βαρύ, όντως κι εμένα με προβλημάτιζε, αλλά με καθησύχασε (?) ο κτηνίατρος ότι όλες οι ξηρές τρώνε τέτοια επεξεργασία που δεν υφίσταται θέμα.