International Dog Festival - Athens 2013


Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Οχι το βιβλιαρακι το μοιραζουν στους συμμετεχοντες την ημερα της εκθεσης. Δυστυχως δεν το αναρτουν νωριτερα.

Αλλα μπορεις περιπου να υπολογισεις ποτε θα εμφανιστει η καθε φυλη για να μην πας απο την αρχη.
Ε βασικα δεν νομιζω να κατεβω,για αυτο ηθελα να δω τουλαχιστον ποια σκυλια θα "παιξουν"..Anyway,καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες :D
 




George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
εμείς θα είμαστε την Κυριακή στο περίπτερο του ομίλου ριτρίβερ με έναν χαδιάρη νεαρό ξανθό, για όποιον θέλει να χαιδέψει
 




Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Εμείς που εμφανιζόμαστε στην 73η παρουσία στον στοίβο είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε από τις 8:30 ή μπορούμε π.χ. να πάμε κατά τις 12?
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Παιδιά οποίος θέλει να παρακολουθήσει, μπαίνει ελεύθερα μεσα ή πληρώνει καποια είσοδο; Ρωτάω γιατι δεν έχω ξαναπάει.. Με εκτροφείς μπορείς να μιλήσεις οποια ώρα και στιγμή πας;
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.447
12.874
Aθήνα
Παιδιά οποίος θέλει να παρακολουθήσει, μπαίνει ελεύθερα μεσα ή πληρώνει καποια είσοδο; Ρωτάω γιατι δεν έχω ξαναπάει.. Με εκτροφείς μπορείς να μιλήσεις οποια ώρα και στιγμή πας;
H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και μπορείτε να έρθετε ό,τι ώρα θέλετε.
Οσον αφορά τους εκτροφείς/χειριστές, πριν την είσοδο στον στίβο υπάρχει μια προετοιμασία - ειδικά σε μακρύτριχες φυλές - οπότε καλό θα ήταν να τους προσεγγίσετε αφού διαγωνισθούν.

Αυτά τα λίνκ θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις

Κατανοήστε τι Συμβαίνει στις Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων | Dogpark.gr
Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων: Καλλιστεία ή Κάτι Παραπάνω; | Dogpark.gr
http://www.gkostopoulos.gr/arthra/ektheseis_skilon.pdf
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.735
19.996
Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Ελλάδα, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, μία μέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου), στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, σ' ένα στεγασμένο χώρο 7.000 τ.μ. με δωρεάν είσοδο για τους επισκέπτες.

Στόχος του International Dog Festival Athens 2013, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η αναβάθμιση του ρόλου του σκύλου στην ελληνική κοινωνία και η ανάδειξη της πολύπλευρης παρουσίας του στην καθημερινότητα μας ως συντρόφου, φίλου, μέλους της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού.
Δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ , στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθεί η διπλή διεθνής έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας(ΚΟΕ) και περισσότεροι από 1000 σκύλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαγωνιστούν και θα κριθούν για την αρτιότητα τους από καταξιωμένους διεθνείς κριτές.
Πέρα από το διαγωνισμό, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να δουν τα απόλυτα εκπαιδευμένα σκυλιά του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, ενώ στην έκθεση θα λάβουν μέρος και οι Διασώστες και οι Σκύλοι της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι γνωστοί Σαμαρείτες. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους τετράποδους διασώστες και να συνομιλήσουν με τα μέλη της ομάδας σχετικά με τη λειτουργία, τις ιδιαιτερότητες και τις δράσεις της.
Ενεργή παρουσία θα έχει και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με την έντονα ευαίσθητη δραστηριότητα και συνεισφορά της στην ανακούφιση των αδέσποτων ζώων.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές σκύλων, να γνωρίσουν καλύτερα τις δεξιότητες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής από τους εκτροφείς τους, να μάθουν για προγράμματα εκπαίδευσης, να ακούσουν προτάσεις για grooming (καλλωπισμός) και tips για ιδανική διατροφή, να ενημερωθούν για προϊόντα φροντίδας, αξεσουάρ και εξοπλισμό άσκησης. Παράλληλα, δεκάδες ειδικοί, θα βρίσκονται στα περίπτερα του διεθνούς φεστιβάλ για να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να βοηθήσουν στην επίλυση των αποριών τους.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα υπάρξει σειρά διαγωνισμών με έπαθλο πολλά δώρα και δεκάδες τυχεροί επισκέπτες θα εξασφαλίσουν τροφή για τα σκυλάκια τους από τους χορηγούς και τους εμπορικούς εκθέτες από έναν μήνα έως έναν χρόνο.
Στο χώρο θα λειτουργεί και παιδότοπος μ' έναν καλεσμένο έκπληξη, ενώ στους συμμετέχοντες στη διπλή διεθνή έκθεση του ΚΟΕ θα υπάρξει δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση παρέα με τα σκυλάκια τους.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.dogfestival.gr


Πηγή

 


Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ζηταει ακομα , και σε περιπτωση κουταβιου οπως ο ουθερ οπου δεν εχει εκδοθει ακομα το πεντιγκρι στελνει εμαιλ επιβεβαιωσης για τους γεννητορες και το για το ξενο βεκ στην αντιστοιχη κυνολογικη αρχη .
Έχω γράψει κουτάβι ξένης εκτροφής με την κάρτα κουταβιού (puppy card) εφόσον δεν εκδόθηκε ακόμα το pedigree του.
P.S. Θα είμαι και εγώ εκεί και τις 2 μέρες, δεν ξέρω που ακριβώς (χωρίς σκυλί)... μάλλον παντού :) από το πρωί μέχρι το βράδυ.
 




















silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Εμείς που εμφανιζόμαστε στην 73η παρουσία στον στοίβο είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε από τις 8:30 ή μπορούμε π.χ. να πάμε κατά τις 12?
Οχι δεν χρειαζεται να εισαι απο τις 8:30. Απλως να υπολογισεις και το χρονο που χρειαζεσαι για να περασεις απο τη γραμματεια και να παρεις την συμμετοχη σου πριν αγωνιστειτε.