στην ουρα απ'οτι ξερω βαζουν ενα λαστιχακι οταν ειναι ημερων και πεφτει μονη της.ειναι ακομα χονδρος και οχι κοκκαλο + οτι δεν εχουν αναπτυχθει τα νευρα τις ουρας.το θεμα μου ειναι κυριως η ουρα και οχι τα αυτια.
Ωραία τώρα μιλάς σωστάτελως παντων θα το ψαξω λιγο ακομα μαζι με τους γονεις μου και βλεπουμε
Σε αυτό το ζητημα μπορώ να γινω ΠΟΛΥ σκύλα.στην ουρα απ'οτι ξερω βαζουν ενα λαστιχακι οταν ειναι ημερων και πεφτει μονη της.ειναι ακομα χονδρος και οχι κοκκαλο + οτι δεν εχουν αναπτυχθει τα νευρα τις ουρας.το θεμα μου ειναι κυριως η ουρα και οχι τα αυτια.
Σάλια. Κατά τα άλλα πολύ καλά σκυλιά και έχω να προτείνω και εκτροφείο.ερμμ παιδια τωρα μου ηρθε η εμπνευση.να boxer τι λενε? (φυσικα και το μποξερ θα παραμεινει ακοπο δεν μ αρεσει με ορθια αυτια)
Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις σε ράτσα, εγω πάντως ακομα 100% δεν έχωπφφφφ καθε φορα που σκεφτομε για σκυλια νιωθω σαν 5χρονο παιδι σε μαγαζι με παιχνιδια........μπορει να καταληγω καπου αλλα παντα σκεφτομε κιαλα κιαλα κιαλα lol
Γι αυτό σου λέω και γώ να διαβάσεις πρώτα για να μην κάνεις καμία μ@@@. Πάντως η μαμά δεν θα είναι χαρούμενη με το σάλιο του μπόξερ. Στο υπογράφω.πφφφφ καθε φορα που σκεφτομε για σκυλια νιωθω σαν 5χρονο παιδι σε μαγαζι με παιχνιδια........μπορει να καταληγω καπου αλλα παντα σκεφτομε κιαλα κιαλα κιαλα lol
Αν εκείνο είναι ήρεμο και κοινωνικοποιήσεις το δικό σου σωστά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.καλο σκυλι ηρεμο και εχουμε πολυ καλη σχεση αλλα ο τοιχος που μας χωριζει ειναι περιπου 1 μετρο και τα καγκελα 60-70 εκατοστα ειναι ασφαλες η θα γινει κανα σαλτο και θα εχει αιματα?