Γάτος τραμπούκος!!


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εχω μεγαλο προβλημα!!πριν λιγο καιρο ακουσα πανω στη ταρατσα το γνωστο κλαμα αρσενικου που ψαχνει θηλυκια.ανεβαινω και αντικρυζω εναν υπεροχο ολομαυρο γαταρο σκετη τρελλα.η αληθεια ειναι συγκινηθηκα γιατι ηταν ιδιος ο σιμπα μου που μου τον φαγανε λαχανο ενα βραδυ με φολα και μεσα μου πιστεψα οτι ισως ειναι και κανας συγγενης του. του εβαλα νερακι και κροκετουλες και τον αφησα στην ησυχια του. εδω να τονισω οτι η δικια μου γατα βολταρει εδω και 14 χρονια στη ταρατσα και γενικα γουσταρει να περναει μερικες ωρες της ημερας εκει παρακολουθωντας πουλακια και δε ξερω τι αλλο .υπεθεσα οτι αφου ειναι στειρωμενη δε θα της δωσει και σημασια ο μαυρος. αμ δε... απο εκεινη τη μερα δε τολμαει η δολια να ανεβει πανω.οποτε τολμησε να ανεβει την κατεβασε κακην κακως κουτρουβαλωντας τις σκαλες και αφηνοντας στο διαβα της οτι εχει μαζεμενο στ αντερο της και στη κυστη της...εγω που λατρευω τις γατες εχω φτασει στο σημειο να παω σημερα να της ριξω νερο να φυγει αλλα αυτη να μη το κουναει και να ειναι ετοιμη να μου ορμηξει.ενας γατος ταραξιας, σκετος διαολος.απο τη μια να τον λυπαμαι και απο την αλλη να τον φοβαμαι. πολλες φορες γκαριζει στην σκαλα και κατεβαινει μεχρι κατω ψαχνοντας δε ξερω τι... να σας πω οτι του εχω βαλει και αλλες φορες κροκετες και κονσερβα πανω αλλα δε το ακουμπησε. αρα δε ψαχνει να φαει.το αστειο ειναι πως με φωναζει απο τη ταρατσα ενω ειμαι στη βεραντα και δε ξερω πραγματικα τι θελει..να για αυτο τον λυπαμαι ,κατι θελει αλλα τιιιιιιι.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μάλλον θέλει να γνωριστεί με τον Δούκα. Μην του στερείς την επιθυμία *demonio*
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
χαχαχαχαχαχαχα ταγορι μου δεν τοχει αγγιξει ουτε ο ανεμος ακομα και θα το κανει ο αραπης γιουσουφακι??? σημερα που λες mareco εγινε και η τετ α τετ γνωριμια του με τον δουκα. το σπιτι ειναι ιδιοκτητο και αφηνω τον δουκα να πηγαινει να ξαλαφρωνει πανω ανοιγοντας του τη πορτα .ακουω ξαφνικα τρελλα γαυγισματα και σπευδω πανω . ο δουκας να τον εχει σε αποσταση αναπνοης να εχει λυσσαξει και ο γατος στο πεζουλι να μη κουνιεται λεμε. να ειναι σε σταση επιθεσης και να μη φευγει.δε ξερω τι να κανω πραγματικα .η καυμενη η γατα μου εχει διεξοδο και βολτα τη ταρατσα. μας κατσικωθηκε και δε το κουναει ο τραμπουκος!!!αφου της προαλες παω σπιτι και μου λεει ολο χαρα η μανα μου... εμαθα πως τον μαυρο τον πατησε αυτοκινητο..τον ειδε η αδελφη σου . μα καλα δε ντρεπεσαι της λεω..να χαιρεσαι με το θανατο του γατιου? η χαρα της ομως κρατησε λιγο αφου το ιδιο βραδυ τη κατεβασε τη μπαρμπι απο ασπρη καφε πασαλειμενη...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εμένα τώρα, κακώς μου φαίνεται εύκολο όλο αυτό;
Δεν αφήνεις πουθενά νερό ή φαγητό και όποτε τον βλέπεις τον διώχνεις.
Στην ανάγκη, πέτα και καμμιά παντόφλα.
Κάποια στιγμή, θα το πιάσει το νόημα.
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αν τον γνωρισεις ..θα καταλαβεις. φαι εχω καμμια βδομαδα να του βαλω. ειναι αποκοσμο γατι.και πιστεψε με εχω μεγαλωσει και αναθρεψει γατια και γατια..ειναι σαν ενσαρκωση του οξαποδω μπππρρρρρ..αφου του εριχνα νερο σημερα και καθε φυσιολογικο γατι θα εφευγε..αυτος εκανε να επιτεθει.και μιλαμε ηταν στο κοινο πεζουλι με τη διπλανη οικοδομη .δεν ηταν πουθενα εγκλωβισμενος..τεσπα..
 




maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ποιος ειναι καλε ο μαρκος και ποιο τοπ ποστερ? εκπαιδευση για τζενται θελει αυτος.
 


νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δοκίμασε νά ψεκασεις με σιτρονελλα την ταράτσα στα σημεία που συχνάζει ο γάτος. Έτσι κατάφερα καί ξεφορτωθηκα εγώ μια που είχε κάνει τις γλάστρες της ταρατσας τουαλέτα.
Είναι βέβαιο οτι είναι αρσενικός?? Τέτοια επιθετική συμπεριφορά έχουν συνήθως οι γάτες που έχουν μωρα.
Καλα ξεμπερδέματα εύχομαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
 




maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δοκίμασε νά ψεκασεις με σιτρονελλα την ταράτσα στα σημεία που συχνάζει ο γάτος. Έτσι κατάφερα καί ξεφορτωθηκα εγώ μια που είχε κάνει τις γλάστρες της ταρατσας τουαλέτα.
Είναι βέβαιο οτι είναι αρσενικός?? Τέτοια επιθετική συμπεριφορά έχουν συνήθως οι γάτες που έχουν μωρα.
Καλα ξεμπερδέματα εύχομαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
αγιασμο χρειαζομαι και ασημενιες σφαιρες..αρσενικος ειναι σιγουροτατα.
 




agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
στειλτην αν ειναι ειδικη σε εξορκισμο!!
Για να σου είμαι απολύτως ειλικρινής, η Ρούνη είναι ειδική σε....εξοστρακισμό!!!!
(χωρίς επιστροφή..., εννοείται...:()
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
και εκει που ειμαι στη βεραντα μου πουρνο πουρνο κατα τις 7 και ποτιζω πριν φυγω για δουλεια και ενω ο δουκας ειναι στη ταρατσα και λυσαει (ο γνωστος μαυρος ταραξιας) βλεπω στη παραδιπλανη ταρατσα ενοικο να να σφυραει στο δουκα φιλικα. ξαφνικα πεταγεται στο πεζουλι διπλα του ο μαυρογατος ο θεωρητικα αγριος και αρχιζει να τριβεται με λατρεια πανω του. καλεεεεεεεε φωναζω δικος σας ειναι? δικος μας δικος μας λεει με καμαρι , τον εχουμε στο σπιτι αλλα βολταρει εδω πανω(τι μας λες λες και δε το εχουμε αντιληφθει) τωρα τι να πεις....γιαυτο δε καταδεχονταν το φαι που του βαζα...χορτατος ο κυριος τρωει στο κονακι του και απλα ερχεται για σεξουαλικη παρενοχληση στο δικο μας κονακι...και μου το λεγε η μανα μου....μηπως ειναι της οικοδομης? οοχιιιιι εγω επεμεινα...μα τοσα χρονια δεν ειχαν δειξει φιλοζωικες τασεις ...22 χρονια στη γειτονια μονο εγω ειμαι η μουρλη που μαζευω οτι αδεσποτο βρω .
 








maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αμε.. σπιτωμενος ειναι ο τρισκαταρατος..και ειχα μια ελπιδα οτι ειχε φυγει γιατι ειχε μερες να ακουστει..τωρα ειναι δεδομενο οτι εχει μπαστακωθει .μα να το βλεπατε το σκασμενο τι χαδια εκανε στο αφεντικο του...το παρακαλουσα μερες να το χαιδεψω. μονο νυχαρες και δονταρες εδειχνε.οχι απλα ακαταδεχτο αλλα και επιθετικο.τωρα..τι κανω... ελπιζω να φοβαται τον δουκα και να μη πλησιασει ξανα στη δικη μας ταρατσα(χλωμο).
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μηνύματα
898.150
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ