Ναι βρε δεν το είπα για σένα αλλά επειδή ξεφύγαμε του θέματος της Βιβής!ναι ρε συ! πλακα κανω!
Όχι, όχι..Αυτή ήταν η 1η βουτιά...Μετά από 4-5 γύρες ήταν συνέχεια με χαμόγελο και ήθελε και άλλο.χαχαχα!!! αυτα ειναι ! spa o μικρος!!
αλλα δεν φαινεται και πολυ χαρουμενος ε?
Γειά σου βρε Ελβις που δε φοβάσαι τίποτα!!! Ακόμα κι αν πρόκειται για θεραπεία δε λογαριάζεις τίποτα!!Κι εμείς στην ίδια πισίνα στο Pallini Kennels κάνουμε τις θεραπείες μας, δεν αφήνουμε ποτέ το παιχνίδι από το στόμα και κολυμπάμε σαν μανιακοί (όπως και οτιδήποτε άλλο κάνουμε γίνεται με πάθος!)
Πως και τον ξεκίνησες απο τη πισίνα και δεν δοκίμασες τη θάλασσα?Όχι, όχι..Αυτή ήταν η 1η βουτιά...Μετά από 4-5 γύρες ήταν συνέχεια με χαμόγελο και ήθελε και άλλο.
Η 1η βουτιά, όντως...Δεν του άρεσε...![]()
Είσαι απο τους τυχερούς...:smile:Εμεις παλι απο την πρωτη στιγμη γουσταρουμε θαλασσα δεν ξεκολλαει ειναι ο mark spits των σκυλιων ενα πραμα.
Αν δει άλλο σκύλο να μπαίνει στη θάλασσα ή σε πισίνα, πιστεύεις θα ακολουθήσει; Καμιά φορά, από ανταγωνισμό, κάνουν αυτό που κάνουν τα άλλα σκυλιά.
Πάντα με υπομονή και σιγά σιγά...Πάντως , ότι και να κάνεις μην τον πιέσεις με τ'ίποτα. Θα τον κάνεις να φοβηθεί περισσότερο, σιγά σιγά , και με υπομονή.