Την μερα που πεθανε ο Κιλλερ, αποφασισε η θεια του μπαμπα μου να ερθει σπιτι μας...καθολου τυχαιο...δεν πατουσε το ποδι της οσο ηταν κ το σκυλι στο σπιτι γιατι κ καλα φοβοταν...Ανεβηκε βαμμενη και σενιαρισμενη, καπου θα πηγαινε μετα, και ειδε εμενα και την μαμα μου σε κατασταση πληρους καταρρευσης, να κλαιμε και να προσπαθουμε να στηριξουμε η μια την αλλη καθως η απωλεια ηταν τεραστια, για εμας τουλαχιστον. Ο τροπος που βρηκε να μας παρηγορησει, ηταν ο καλυτερος που μπορουσε να βρει ενας ανθρωπος που ποτε δεν θα νιωσει και δεν θα καταλαβει αυτο που εχεις μεταφρασει DjSouki "Σιγα μωρε, πως κανετε ετσι? Ενα σκυλι ηταν!".
Εκανα δυο μηνες να της μιλησω, ο μπαμπας μου, ακομα και τωρα, δεν θελει καμια επαφη μαζι της περαν των τυπικων, γιατι ευτυχως ή δυστυχως, τα σπιτια μας ειναι στην ιδια αυλη. Δεν ηταν τοσο αυτο που ειπε και δεν την ενοιξε για το σκυλι αυτο καθαυτο...αλλα αυτη η εκφραση που χρησιμοποιησε εδειξε και το ποσο μπορει να μας καταλαβει σαν οικογενεια, ποσο μας υπολογιζει, και ποσο σεβεται τις επιλογες μας.
Μετα απο αυτο, δεν θυμωνω με αυτους τους ανθρωπους...απλα τους λυπαμαι γιατι ποτε δεν θα μπορεσουν να νιωσουν τι σου προσφερει "ενα σκυλι"!