Σεμινάριο Εκθεσιακού Χειρισμού Σκύλων, 8 & 9 Απριλίου 2010 - ΟΚΥΘΕ


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com


Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων με την Διπλή Έκθεση Μορφολογίας που διοργανώνει στις 10 & 11 Απριλίου 2010 ο ΟΚυΘε (Όμιλος Κυνοφίλων Θεσσαλονίκης), διοργανώνεται την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Απριλίου, Σεμινάριο Εκθεσιακού Χειρισμού Σκύλων.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κος. Ante Lucin, ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες χειριστές του χώρου αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει μια εισαγωγή με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων και θα συνεχίσει με κατ΄ιδίαν υποδείξεις και εξάσκηση των συμμετεχόντων, τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε ατομικό. Η διάρκεια θα είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και τις 2 ημέρες, κατά την διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τόσο μέσω δικιάς τους εξάσκησης, όσο και παρατηρώντας τους υπολοίπους.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε χειριστές όλων των επιπέδων, από πρωτοασχολούμενους μέχρι και ειδικευμένους, καθώς αναλόγως του επιπέδου του καθενός θα προσαρμόζεται και το επίπεδο της άσκησης.

Το σεμινάριο στοχεύει στο να εισάγει νεαρούς και ενήλικες χειριστές στο χώρο του εκθεσιακού χειρισμού σκύλων, διατυπώνοντας τις γενικές αρχές που διέπουν τον εκθεσιακό χειρισμό, καθώς και τους κανόνες του. Επίσης, σκοπός του είναι να καταλάβουν οι χειριστές τη σημασία της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ χειριστή και χειριζόμενου σκύλου, η οποία και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία από τον σκύλο, και μειώνει τα τυχόν μειονεκτήματά του.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική, με μετάφραση όπου και όταν κριθεί αναγκαίο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 150€ ανά άτομο και μετά από ενδιαφέρον που έδειξαν ζευγάρια χειριστών, διαμορφώθηκε και μία ειδική τιμή για αυτές τις περιπτώσεις στα 220€ και για τους 2 (με την προϋπόθεση ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή, μόνο ο ένας εκ των 2 θα ασκείται πρακτικά και το δεύτερο μέλος θα παρακολουθεί).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον ΟΚυΘε, μέσω των γνωστών οδών (pm, email, mob, κλπ)

Επιθυμητό είναι να συμμετέχετε με το δικό σας σκυλί (έτσι το κέρδος σας θα είναι διπλάσιο), αλλά αν δεν έχετε, μετά από την ενημέρωσή μας, θα σας παρέχουμε ένα.
 






FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
οι κύριοι μας ζητούν να μετακομίσουμε ...κυνολογικά:p
Αυτο ακριβος σκεφτομουνα και εγω!!

Πολυ οραια το προγραμμα σας Γιαννη!!!
Σας ζηλευω!
Αλλα δυστιχος μας ειναι αδυνατον να συμμετασχουμε σε αυτην την μαλλον υπεροχη σας εκθεση!!!
 




Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ασχετο με το θεμα αλλα το σκυλι της φωτογραφιας τι ρατσα ειναι?
 








GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 1ης μέρας του Σεμιναρίου Επαγγελματικού Χειρισμού, το οποίο περιελάμβανε 3 1/2 ώρες θεωρητικά στοιχεία και μυστικά του χειρισμού και 3 1/2 ώρες κατ' ιδίαν πρακτικού χειρισμού, ο ΟΚυΘΕ είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει ότι κατά τη διάρκεια του δευτέρου τμήματος που θα περιλαμβάνει μόνο πρακτική άσκηση με διάφορα σκυλιά πέραν των σκύλων των συμμετεχόντων, ο κος. Lucin δέχθηκε να παραδώσει ολιγόλεπτα δωρεάν μαθήματα & συμβουλές σε όσους κυνόφιλους θελήσουν να παρευρεθούν στο χώρο των Λουτρών του Λαγκαδά την Παρασκευή.


YΓ. Είναι ένα απλό Pharaoh Hound (ιστοσελίδα του)
 




kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ήταν τέλεια και ειδικά την δευτερη μέρα μας δόθηκε η ευκαιρία να "τρέξουμε" 6 διαφορετικές φυλές σκύλων (άλλα πολύ έμπειρα σε εκθέσεις και άλλα όχι και τόσο έμπειρα) πράγμα που θα μας έπαιρνε πολλές εκθέσεις να καταφέρουμε εμείς που δεν έχουμε δικό μας σκύλο ακόμα.

Και εγώ αλλά και τα πιτσιρίκια μου κυρίως αλλάξαμε επίπεδο απο παντελώς αρχάριοι σε μαλλον καταρτισμένοι μέσα σε 36 ώρες

(Πήραμε και την πρώτη θέση στους νέους χειριστές!!!)

Αντε στο επόμενο σεμινάριο θέλω να δώ συμμετοχές
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Συνγχαριτηρια!!!
Καιρος να δουμε και λιγα νεα αιματα!!
Πιος απο τα μικρα σου κερδισε?? Ο τρισχαριτομενος μικρος φιλος της MonaLisas?? (αυτος με τα γιαλλακια- σορυ που ξεχασα το ονομα του:oops:)
 




kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ο μικρός με τα γυαλλάκια έπαιξε με γαλλικό μπουλντόγκ (και στο δρόμο για το σπίτι μου δήλωσε ότι θα εκτρέφει γαλλικά μπουλντόγκ όταν μεγαλώσει!!!) αλλά έτρεξε μπροστά χωρίς να του πεί ο κριτής οπότε έχασε.

Ο μεγάλος μου γιός νίκησε (με σιβηρικό χάσκυ που λυπάμαι δεν θυμάμαι την εκτροφέα...πάντως ήταν απο την Βουλγαρία και την ευχαριστώ που μας τίμησε δίνοντας τον Τζάκ της)
αφού το κωλόπαιδο εκτός απο πολύ σοβαρός έκανε και το θρυλικό όταν ο κριτής πήγε πίσω του γύρισε τον σκύλο πάλι προφίλ προς τον κριτή (εγώ ήξερα ότι μένεις ακίνητος αλλά "ο Αντέ είπε δεν κρύβουμε τον σκύλο απ τον κριτή" είπε ο φωστήρας)
και στην δευτερη φάση όλα τα άλλα παιδακια είχαν τον σκύλο ή καθιστό ή όπως νάναι ενώ ο Τζάκ που ήξερε πολύ καλά τι έκανε ήταν στημένος άψογα "και χωρίς μεζέ στο χέρι" οπότε πήραμε το κύπελο στην Νότια Ελλάδα :lol:

Η κόρη μου είχε την Κυβέλη του κύριου Χρηστίδη ο οποίος όμως ήταν μέσα στον στίβο και η Κυβέλη τον κοίταγε όπου πήγαινε με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανήσυχη

Σοφία ευχαριστούμε πολύ-μας λείπουν οι κουκλάρες σου-πότε θα ξαναπάμε βόλτα να μας τραβάνε στην ανηφόρα???!!! :) :) :)
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ο μικρός με τα γυαλλάκια έπαιξε με γαλλικό μπουλντόγκ (και στο δρόμο για το σπίτι μου δήλωσε ότι θα εκτρέφει γαλλικά μπουλντόγκ όταν μεγαλώσει!!!)
Των αγαπαω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!*agapoylas**agapoylas*
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο kokoni Εμφάνιση μηνυμάτων

(Πήραμε και την πρώτη θέση στους νέους χειριστές!!!)
Συγχαρητήρια!!! :)
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8