rot με boxer??


kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Και αυτά τα ημίαιμα όμως, με τη σειρά τους θα καταλήξουν αδέσποτα (στη χειρότερη) ή σε καταφύγιο (στην καλύτερη) εφόσον δεν υιοθετηθούν. Οπότε μιλάμε για φαύλο κύκλο κανονικότατα...
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι, με συγχωρείς δεν πάει έτσι. Δεν υιοθετούμε σκυλιά για ΝΑ ΜΗΝ καταλήξουν αδέσποτα, βοηθώντας έτσι και ανακουφίζοντας τον υπεύθυνο.
Υιοθετούμε ΗΔΗ αδέσποτα ζώα απ' το δρόμο ή ένα καταφύγιο, αφήνοντας σ' εκείνον που τα εγκατέλειψε την ιδέα ότι ευθύνεται για το θάνατό τους. Ακόμα καλύτερα του δημιουργούμε τύψεις. Αν γίνεται βέβαια... γιατί πολλοί είναι τόσο γαϊδούρια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αν ο τύπος με τα ροτ-μπόξερ ΔΕΝ βρει ανθρώπους να τα πάρουν θα δυσκολευτεί πολύ. Αλίμονο... δε θα τα μεγαλώσει όλα στο σπίτι του - αν και, όντας ο μόνος υπεύθυνος, αυτό θα έπρεπε να κάνει.
Στην καλύτερη θα τα πετάξει νύχτα σε κάποιο καταφύγιο. Στη χειρότερη στα σκουπίδια. Θα το σκεφτεί δεύτερη φορά όμως, πριν αφήσει ξανά τα σκυλιά του να ζευγαρώσουν.
Όσο οι εκτροφείς της κακιάς ώρας βρίσκουν κόσμο να καθαρίζει τα χάλια που οι ίδιοι δημιούργησαν, τόσο συνεχίζουν να τα δημιουργούν χωρίς τύψεις και με την ιδέα ότι "έπραξαν κατά τη φύση και φρόντισαν να βρουν καλά σπίτια στα κουτάβια τους".
 


kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
OK κατάλαβα. Για να τιμωρηθεί ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης και να φορτωθεί τα κουτάβια που θα του χ...ουν το μπαλκόνι/κήπο, πρέπει να μην υιοθετήσουμε από αυτά.

Αν αυτά καταλήξουν στο δρόμο ή σε καταφύγιο έχουν δικαίωμα υιοθεσίας ή πρέπει να παραμείνουν στα αζήτητα :confused:

Ή θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτά για κάποιο διάστημα... Π.χ. 3-4 μήνες στο δρόμο για να πάρουν και εμπειρίες...:cool:
 




Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν καταλαβαίνεις βρε kkranis?
Δεν στηρίζουμε το ανήθικο σκυλεμπόριο = δεν αγοράζουμε από pet shops
Δεν στηρίζουμε τα ανεύθυνα ζευγαρώματα = δεν παίρνουμε κουτάβια από bybs

Τα ζώα δε φταίνε σε τίποτα φυσικά! Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία πώς περιμένουμε να πάψουν τα έκτροπα?
 


kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Δεν καταλαβαίνεις βρε kkranis?
Δεν στηρίζουμε το ανήθικο σκυλεμπόριο = δεν αγοράζουμε από pet shops
Δεν στηρίζουμε τα ανεύθυνα ζευγαρώματα = δεν παίρνουμε κουτάβια από bybs
Καταλαβαίνω, συμφωνώ και επαυξάνω στη λογική.

Πρακτικά όμως βάζω αυτά τα κουτάβια στην ίδια μοίρα με τα αδέσποτα γιατί κατά 99% έτσι θα καταλήξουν.

Και δε δέχομαι να δημιουργηθούν 5,6,7 ή και παραπάνω νέα αδέσποτα μόνο και μόνο για να τιμωρηθεί ο βλ@κας που ήθελε να δει τι θα βγει από ένα Rottweiler και ένα Boxer.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν ξέρω τι δέχεται και τι όχι ο καθένας, αυτό που ξερώ είναι εγώ δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να διευκολύνω τον οποιονδήποτε ανεύθυνο ιδιοκτήτη να ξεφορτωθεί τα κουτάβια της σκύλας του.

Dolores’ mοmmy για να πάψεις να απορείς αν υπάρχει ο ορισμός του φιλόζωου η όχι, σου προσφέρεται ωραιότατο παράδειγμα ΚΑΙ σε αυτό το θέμα (μια που το παράδειγμα της Αλντας δεν ήταν αρκετό για να σου δώσει απαντήσεις).

«Φιλόζωος» κυριούλης εχει 2 τυποις καθαρόαιμα σκυλακια (αποτέλεσμα byb) τα οποία ερωτεύονται (τι ρομαντικό!) ζευγαρώνουν για να δουν τα παιδιά του το θαύμα της γέννησης (τι γλυκό!), για να γίνει …άντρας ο σκύλος του (άντρας = πηδηκουλας), μάνα η σκύλα του (η προσταγή της φύσης γαρ) και το αποτέλεσμα είναι καμιά 10ρια Οτι-Να-‘Ναι κουτάβια τα οποία αν δεν δοθούν σε διαφόρους ευσυγκίνητους βλάκες θα πεταχτούν στο δρόμο! Ο ορισμός της φιλοζωιας! Είδες που τελικά υπάρχει ορισμός, Dolores’ mοmmy? ;)

Και επειδή την έννοια «φιλόζωος» την έχει πάρει ο καθένας και την έχει ξεφτιλίσει διανθίζοντας την με ότι ανοησία του κατεβαίνει στην γκλαβα (ότι του ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι σωστο και όχι ότι ΕΙΝΑΙ σωστο), θεωρώ πλέον τον χαρακτηρισμό προσβλητικό.
Έχουμε πήξει από ευσυγκίνητους (και ΟΧΙ ευαίσθητους) φιλόζωους του κ@λου! Νισάφι!

Στην γειτονιά μου υπάρχει καποιος που έχει ένα ημιαιμο σκυλάκο, αποτέλεσμα διασταύρωσης τύποις καθαρόαιμων boxer/ rott. Που και που τους συναντούσα στη βόλτα με το σκύλο μου. Είχα να τους πετύχω κανα χρόνο και χθες είδα το γείτονα την ώρα που έβγαζα το σκυλί μου βόλτα.
Με ρώτησε τι έχει το σκυλί και κουτσαίνει. Του απάντησα πως για κακή του/μας τύχη υποφέρει από δυσπλασία αγκώνα. Με ρωτάει «μόνο αγκώνα?» και συνεχίζει «τυχερή είσαι, ο σκύλος μου υποφέρει από καραμπινάτη δυσπλασία και στα ισχία και στους αγκωνές»
Το σκυλί είναι 2,5 χρονών, τελείως ΑΝΑΠΗΡΟ και πάει για ευθανασία (άλλο ενα θυμα ...υπερβαλλουσας "φιλοζωιας").

StrangeLiz, μην πάρεις το σκύλο. Αν θέλεις καθαρόαιμο, αγόρασε το από εκτροφεα της φυλής. Αν θέλεις ημιαιμο, υπάρχουν άπειρα στα καταφύγια που περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει.
 


1 Απριλίου 2009
15
0
44
Πειραιά
Αγαπητή Rottie, I come in peace.
Πρέπει πραγματικά να εντοπίσουμε το σημείο που διαφωνούμε. Το κείμενο που παρέθεσα στο θεμα Αλντα, το ξαναδιάβασα και δεν βρήκα κάτι που να έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτά που μου αναφέρεις. Αντιθέτως συμφώνω απολυτως. Επίσης θέλω να σου πω οτι όταν διάβασα την ιστορία της Αλντα είχα την ίδια αντιδραση με εσένα. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Το κακό βέβαια είναι ότι κανείς δεν ενημερώνετε για τις συνέπειες των ΅καλών΅ του πράξεων. Το κίνητρο να ταίσεις ένα άδέσποτο και να του κάνει ένα τσεκαπ στον κτηνίατρο δεν πηγαζει από κακές προθέσεις. Αν και κάποιους συμφωνώ ότι τους βολέυουν τα ημιδέσποτα. Μου φάνηκε επίσης ότι πήγες να κλείσεις τον χαρακτηρισμό ζωόφιλος σε 10 κανόνες που περιγράφεις σε ποστάρισμα στο θέμα Φιλόζωοι και «φιλόζωοι»… Δυστηχώς δεν πιστεύω ότι ο όρος ζωόφιλος ευδοκιμεί γιατί πρέπει να είσαι φιλόζωος πρώτα και για να είσαι φιλόζωος πρέπει να είσαι πολλά άλλα πράγματα, εκτός από οικοδεσπότης του αδέσποτου σκύλου. Γιαυτό μην κυνηγάμε τίτλους και ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε πάντα με γνώση των συνεπειών των πράξεών μας. Οσο για τους υπερευαίσθητους του κ@λου, πρέπει να σου πω ότι είμαι μια από αυτους, και η μικρή μου είναι ΅καρπος του έρωτα΅ δυο ημίαιμων και προιον byb, βέβαια δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν την απέκτησα όπως η φίλη StrangeLiz(μόνο που δεν κλώτσησα την ιδιοκτήτρια) γιατί η ηλίθια μου δήλωσε ότι αν δεν πήγαινα θα τα αφηνε στο δρόμο. Και προπάντων είχα καλή πρόθεση. Βέβαια θα μου πεις ότι δεν είναι οι προθέσεις μας που κάνουν την διαφορά αλλά οι πράξεις μας. Δεν έχω παρά να συμφωνήσω σε αυτό.
 


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τι ειναι πιο σωστο ,να γραψει τον ανευθυνο και να φυγει μακρια, η να παρει το κουταβι που ηδη υπαρχει και να προσπαθησει να τον πεισει να στειρωσει την θηλυκια του.
Βεβαια το δεδομενο για μενα ειναι οτι εντελως ακουραστα αυτος θα διαθεσει τα κουταβια σε καποιο κυνοκομειο η σε καποιο καδο...Και επομενως και παλι θα ζευγαρωσουν τα σκυλια του για χαρη της ανευθυνοτητας του.Οπως ειπαν και πιο πανω φαυλος κυκλος.
Το ζητουμενο ειναι να καταλαβει το κακο που προξενει ο ιδιος και να σταματησει το ομορφο εργο του.
 


strangeliz

Active Member
10 Μαρτίου 2009
28
0
Κ. Χαλάνδρι
photossss !

λοιπόν να και η Μπουλού(κα) και στο τέλος μια φοτο με την καινούργια φίλη της Mocka
είναι τέλεια! πολύ εξύπνη και ζωηρή!
επίσης, σας έχω νέα!!! Για να πάρουμε το κουτάβι, (την είχα δεί και μάρεσε πάρα πολύ), πήραμε με τουσ γονείς μου τον ιδιοκτήτη απο το χερακι και στηρωσαμε την σκύλα του (πράγμα που δεν περιμενα να το δεχόντουσαν οι γονείς μου)...
δεν ξέρω αν ήθικα έκανα καλά που την πήρα, αλλα κάθε φορά που την βλέπω, η που μου γλείφει την πατουσα μου, λολ, πως να μην την είχα πάρει??? μα κοιτάξτε φατσα??? λολ
 

Attachments

Last edited:


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τουλάχιστον τελείωσε η καριέρα «εκτροφεα» των γνωστών σου.
Πολύ όμορφη είναι η μικρή! Να σου ζήσει! :)
 






nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να σου ζησει!!!!!!
Θελω να δω αυτο το κουταβι σαν ενηλικο!!!
Θα ειναι...:D ΦΑΤΣΑ!

Ευτυχως που στειρωθηκε η σκυλα...:)
 


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Για να πάρουμε το κουτάβι, (την είχα δεί και μάρεσε πάρα πολύ), πήραμε με τουσ γονείς μου τον ιδιοκτήτη απο το χερακι και στηρωσαμε την σκύλα του (πράγμα που δεν περιμενα να το δεχόντουσαν οι γονείς μου)...
:):)Αυτο ειναι και το πιο σωστο.
Εγω βεβαια θα πιστευα πως δεν θα δεχοταν ο ιδιοκτητης να στειρωσει την σκυλα του.
Μια ομορφια ειναι το μικρουλι.
 


cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
να σου ζησει η μικρουλα,ειναι μια κουκλιτσα,ευτυχως τελος καλο ολα καλα,αφου τη στειρωσε κατι ειναι και αυτο
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν καταλαβα καλα, καταφερατε να πεισετε τον μπιιιίμπ να κανει στην σκυλα στειρωση με την απειλη ότι δεν θα παρετε το κουταβακι?
Καλος μπιμπ τελικα. Τα αγαπαει πραγματικα τα σκυλια του.για να κανει τετοια θυσια (εξοδο).
Και από την πολλη αγαπη προτιμαει να δινει τα κουταβια σε καλους ανθρωπους παρα να τα κραταει ο ιδιος.

Να το χαιρεσαι και να το προσεχεις το κουταβακι σου καλη μου Λιζ. Είναι πανεμορφο!
 




Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Strangeliz να σου ζήσει η φατσούλα σου!!!
Συγχαρητήρια σε σένα και στους γονείς σου για την αντιμετώπιση του θέματος!

Το πρώτο μου σκυλάκι το απέκτησα στην ηλικία των 9 ετών (ναι, ήταν απο byb, αν και ΤΟΤΕ δεν νομίζω να υπήρχε ο όρος... ούτε βέβαια και η ενημέρωση που υπάρχει σήμερα...)
Το όνομά της ήταν Μπουλίκα (κατά το δικό σου Μπουλούκα)... Και μου θύμισες πολύ πολύ ευτυχισμένες μέρες που ζήσαμε μαζί της!!

Εύχομαι να ζήσεις κι εσύ τέτοιες και καλύτερες και περισσότερες!!! Και.... φυσικά να εμπλουτίζεις το album σου για να την καμαρώνω κι εγώ!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μηνύματα
898.133
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn