Το θέμα είναι πως η περμεθρινη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον σκύλο, από τοπικές αλλεργικές αντιδράσεις μέχρι νευρολογικής φύσης θέματα.
Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Προσωπικά θα το πετούσα για καλό και και για κακόΚαλησπερα
Ξεχασα την frontline στο ντουλαπακι του αυτοκινητου αρκετες μερες και εχει πιασει θερμοκρασιες βρασμου σιγουρα. Λετε το πεταω, ε;
ναι εγώ, τις χρησιμοποιώ χρόνια.χρησιμοποιει κανεις αμπουλες ectostop ή x-spot? εχουν περμεθρινη , κατα τις σκνιπας κ.τ.λ . Τις βρισκω πολυ πιο οικονομικα απο αλλες και σκοπος ειναι να τις χρησιμοποιησω σε συνδιασμο με σκαλιμπορ ή σερεστο, ως εξτρα προστασια.
Θενκς , παρηγγειλα μια δεκαδαναι εγώ, τις χρησιμοποιώ χρόνια.
που τις βρίσκεις και σε τι τιμή;
εμενα με προβληματιζει κατι που λεει το απροσδιοριστο " δρα δια της τεχνικης της βιομιμησης"Εxcali-pro vs Scalibor: Ψάχνω να βρω κάτι σαν σύγκριση ή review και δεν βρίσκω τίποτα. Έχει κανείς άποψη από χρήση για το Excali-Pro?
https://docs.wixstatic.com/ugd/1b73a2_5d35fb3e71c44d7781caeee066f09631.pdfεμενα με προβληματιζει κατι που λεει το απροσδιοριστο " δρα δια της τεχνικης της βιομιμησης"
θα ψηφιζα το σιγουρο scalibor
ειχα βρει στο σκρουτζ reviews για το excali-pro και δε ηταν πολυ θετικα
θενς, εψαχνα να βρω υλικα....https://docs.wixstatic.com/ugd/1b73a2_5d35fb3e71c44d7781caeee066f09631.pdf
Εδώ είναι τα συστατικά. Αλλά άντε να βγάλει κανείς άκρη.
Τα reviews ήταν κακά σε σχέση με το ότι δεν αποδίδει ή λόγω προβλημάτων αλλεργιών κλπ.?
Πήρα σήμερα 2 Excali-Pro γιατί με έψησε ο πετσοπάς ότι είναι γαμάτα και πιο οικονομικά από το scalibor. Τελικά θα τα πάω πίσω να τα αλλάξω με scalibor.θενς, εψαχνα να βρω υλικα....
ματζουνια ,μαργκοσα και μεντα κατι τετοιο ... bio κολαρο.... για χειμωνα οκ, καλοκαιρι ομως θες και τιποτα αλλο πιστευω
εδω καποιες κριτικες
ΥΣ. περσι εβαλα σερεστο , βολεψε γιατι δε χρειαζεται να βαζεις βγαζεις με το νερο/θαλασσα
Το σερεστο τωρα πηρε πιστοποιηση και στα νεα χαρτακια γραφει οτι ειναι για την σκνιπα απλα συμπληρωνει αποκατω οτι δεν προσφερει 100% προστασια . Εγω του βαζω και αμπουλα το καλοακιρι αρα δε με καιει τοσο. Δε συμφερει επισης αν εχεις πολλα σκυλια.Πήρα σήμερα 2 Excali-Pro γιατί με έψησε ο πετσοπάς ότι είναι γαμάτα και πιο οικονομικά από το scalibor. Τελικά θα τα πάω πίσω να τα αλλάξω με scalibor.
Το seresto βλέπω πάντως ότι είναι για ψύλλους-τσιμπούρια, όχι για σκνίπα.
Γη διατόμων χρησιμοποιεί κανείς σας σαν πρόσθετο μέτρο? Αυτό που δεν έχω καταλάβει, δρα προληπτικά ή σκοτώνει τα τσιμπούρια/ψύλλους αφού καβαλήσουν το σκύλο?
Ναι, το χρησιμοποιούσαν παλιά και στα Καρπάθια για τους δράκουλες.Αραιωνεις με νερο 4 προς 1 και ψεκαζεις. Μυριζει αισχρα αλλα κανει τη δουλεια και με το παραπανω