Μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα. Δεν υπονόησα οτι ο σκύλος δεν ειναι προτεραιότητα σας, απλά αυτό που εννοούσα ειναι θα ταν ωραίο να εχει ένα όνομα π.χ. Τζάκ, Έκτορας κλπ..
Να τον χαίρεστε!
Να τον χαίρεστε!
Θα τολμήσω την εικασία, ότι ήταν αγοράκι και δεν του έσφιγγε την...μέσηΤο σκυλί ενω ήταν εμφανώς γεμάτο ενέργεια κι έτοιμο να του βγάλει το χέρι δεν τολμούσε να τραβήξει γιατί αυτόματα έσφιγγε ελαφρά τη μέση του και το σταματούσε.
Yπέροχος σκύλος και υπέροχη οικογένεια! Να τον χαίρεστε!
Eδώ που μένω εγώ το 50-60% των σκύλων κυκλοφορούν με halter
View attachment 65696
Xθς μάλιστα είδα έναν με 2 επανιέλ να έχει στο ένα τον οδηγό τυλιγμένο μια φορά γύρω απο τη μέση του. Το σκυλί ενω ήταν εμφανώς γεμάτο ενέργεια κι έτοιμο να του βγάλει το χέρι δεν τολμούσε να τραβήξει γιατί αυτόματα έσφιγγε ελαφρά τη μέση του και το σταματούσε.
Και μόνο στην σκέψη πονεσα!!Θα τολμήσω την εικασία, ότι ήταν αγοράκι και δεν του έσφιγγε την...μέση
Κορίτσια ήταν και τα δύο και το πιο νεαρό φαινόταν παλαβιάρικο, το σκέφτηκα κι εγώ και κοίταξα. Δεν φαινόταν να δυσαρεστείται ο σκύλος σε σημείο να πονάει απλά την έβλεπες ότι προσπαθούσε να κοντρολάρει μόνη της την ενέργειά της που ήταν και το επιθυμητό.Θα τολμήσω την εικασία, ότι ήταν αγοράκι και δεν του έσφιγγε την...μέση
μας βαζεις ιδεες .... αλλα το σκασμενο μου θα μεινει χωρις στομαχι πρωτα και μετα θα υποκυψειΚορίτσια ήταν και τα δύο και το πιο νεαρό φαινόταν παλαβιάρικο, το σκέφτηκα κι εγώ και κοίταξα. Δεν φαινόταν να δυσαρεστείται ο σκύλος σε σημείο να πονάει απλά την έβλεπες ότι προσπαθούσε να κοντρολάρει μόνη της την ενέργειά της που ήταν και το επιθυμητό.
Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές!Εκπαιδευτικό κολάρο σκύλου με δονηση. (οχι με ρευμα)
http://www.a-store.gr/katikidia-kin...ekpedeysis-skilon/d-control-professional-2000
Σύμφωνα με τις γνώσεις μου, μερικά κωφαλά σκυλιά αντιδρούν πολύ καλά στη δόνηση,
αλλά άλλοι δυσκολεύονται ή μόνο περιστασιακά να αντιδρούν σε αυτήν.
(και μπορεί να φοβίσει τον κωφο σκύλο σε περίπτωση λανθασμένης χρήσης)
Νομίζω όμως ότι πρέπει να το δοκιμάσετε, διότι αν λειτουργήσει αξιόπιστα, μπορεί φυσικά να
βοηθήσει πολύ, εξαρτάται απλώς από τη φύση και το χαρακτήρα του σκύλου και ειδικά
από αυτό που θέλετε να εκπαιδεύσετε με τη δονητική συσκευή.
(ενα blog στα ελληνικα με το θεμα δονηση)
Πως να εκπαιδεύσετε ένα κωφό σκυλί. Σημαντικές συμβουλές και τεχνικές.
Σας εύχομαι μεγάλη επιτυχία.
Φίλε μου Nizinny, δοκίμασα το σαββατοκυριακο την πατέντα που μου είπες με τον οδηγό τυλιγμένο μια φορά γύρω απο τη μέση, και κάνει θαύματα!!!Yπέροχος σκύλος και υπέροχη οικογένεια! Να τον χαίρεστε!
Eδώ που μένω εγώ το 50-60% των σκύλων κυκλοφορούν με halter
View attachment 65696
Xθς μάλιστα είδα έναν με 2 επανιέλ να έχει στο ένα τον οδηγό τυλιγμένο μια φορά γύρω απο τη μέση του. Το σκυλί ενω ήταν εμφανώς γεμάτο ενέργεια κι έτοιμο να του βγάλει το χέρι δεν τολμούσε να τραβήξει γιατί αυτόματα έσφιγγε ελαφρά τη μέση του και το σταματούσε.
Τί γλύκας !!!!!Είχα σκοπό να φτιάξω ενα βιντεακι με τις εντολές που έχω μάθει στον σκύλο (@myEnzo , @Μάρθα & Σίλβα ) αλλα επειδή είχα καλεσμένους σπίτι, ο σκύλος ήταν μόνιμα υπερενθουσιασμενος και δεν ήταν ιδιαίτερα υπάκουος
Αντ' αυτού ανεβάζω μερικές φωτογραφίες που έβγαλα.
Μεγάλη του αγάπη η κάθε είδους πρασινάδα, θα την φάει, θα τριφτεί, θα ξαπλώσει και όταν έχει πολλή όρεξη παίζει και να την ξεριζώσει
Όπου νερά και λάσπη πάντα θα ξαπλώσει για να δείξει πόσο βρωμικουλας μπορεί να γίνει!!