Κατάπιε κομματι ξύλου!!!!!!

AnnaMaria01

Active Member
2 Απριλίου 2018
41
3
23
Καλησπέρα!! Ειμαι καινουριο μέλος.. ειμαι 17 χρόνων και παρακολουθώ συχνά το φόρουμ απο τοτε που πηρα τον οσκαρ μου! Σημερα ετυχε να χρειαστώ τη βοήθεια σας... Ειναι μικρό Πομερανιαν ημίαιμο με πινσερ και πεκινουά... 2,5 μηνών... τωρα το βραδυ που γύρισα σπιτι ειδα ενα βραχιολάκι απ αυτα που εχουν τις εικόνες των Αγίων μασημενο... διάβασα μια περίπτωση που ο σκύλος κατάπιε ξυλο και ειχε άσχημη κατάληξη ... έχουν περάσει περιπου 2-3 ωρες απο το περιστατικό και δεν έχει δείξει κανενα σύμπτωμα!!! Αυριο θα παμε για τη δεύτερη δόση του εμβολίου αλλα εχω χεστει πανω μου με το συμπάθειο .... πείτε μου αν ξέρετε κατι... το ξυλο μαλακώνει με το νερο και δεν ηταν πολυ μεγαλα τα κομμάτια που έφαγε (πιστεύω, δεν ήμουν μπροστά, ο μπαμπάς μου το βρήκε μασημενο)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.364
10.513
Athens
Οταν λες μάσησε ξύλο ενοείς αιχμηρά κομμάτια?
Δεν ξέρω τι ειναι αυτά τα βραχιόλια πιο λες.
Σε πρώτη φάση δώστου να φάει τα εξής αν έχεις:

1. Ξινό λάχανο (αυτό που είναι στη γερμανική κονσέρβα/βάζο) ή
2. Βρασμένη γλυκοπατάτα πουρέ ή
3. Μακαρόνια πολύ βρασμένα

• Like
Reactions: ChrisApo

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Ο σκυλάκος σου θα είναι μια χαρά κατά πάσα πιθανότητα, εκτός και αν οι άγιοι το πήραν βαριά που τους μασούλησε... :D

Μην ανησυχείς και αύριο που θα πάτε για το εμβόλιο εξιστόρησε το περιστατικό στον κτηνίατρο σας και θα σε καθοδηγήσει.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Αποκλειεται να καταπιε ολοκληρη την εικονιτσα. Δεν ειναι μαστινο ναπολετανο. Υποθετω οταν λες μικρα κομματια εννοεις οτι μασησε μερικες εικονιτσες και λειπουν κομματακια ξυλου.
Μην φοβασαι απλα παρακολουθα τον και δωστου να φαει απο αυτα που ειπανε προηγουμενως.
Μπορει να τα βγαλει ή με τον εμετο (οπως βγαζουν τα χορτα) το πρωί ή με κοπρανα.
Αυριο θα τα πεις ολα στον κτηνιατρο και θα σε καθοδηγησει.

AnnaMaria01

Active Member
2 Απριλίου 2018
41
3
23
Αποκλειεται να καταπιε ολοκληρη την εικονιτσα. Δεν ειναι μαστινο ναπολετανο. Υποθετω οταν λες μικρα κομματια εννοεις οτι μασησε μερικες εικονιτσες και λειπουν κομματακια ξυλου.
Μην φοβασαι απλα παρακολουθα τον και δωστου να φαει απο αυτα που ειπανε προηγουμενως.
Μπορει να τα βγαλει ή με τον εμετο (οπως βγαζουν τα χορτα) το πρωί ή με κοπρανα.
Αυριο θα τα πεις ολα στον κτηνιατρο και θα σε καθοδηγησει.
Οχι δεν κατάπιε εικόνα

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.247
3.084
Ναι τετοια... ουτε ενα .... τωρα του βράζω μακαρόνια Γιατι δεν εχω τα αλλα που ειπε η κυρία παραπανω....
Το πιο πιθανό είναι να μή πάθει τίποτα.
Θα ενημερώσεις αύριο τον κτηνίατρο και θα ασφαλίσεις (puppy-proof) τους χώρους όπου κινείται το κουτάβι.

• Like
Reactions: Estranged

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Σε πρώτη φάση δώστου να φάει τα εξής αν έχεις:

1. Ξινό λάχανο (αυτό που είναι στη γερμανική κονσέρβα/βάζο)
Αυτό το ξινό λάχανο τελικά πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Μαζί με το βιμπραμισίν και τις ατροπίνες. :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.364
10.513
Athens
Αυτό το ξινό λάχανο τελικά πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Μαζί με το βιμπραμισίν και τις ατροπίνες. :D
Εγώ έχω πάντα καβάντζα, σαν τις ασπιρίνες ένα πράγμα.
Κάλιο γαιδουρόδενε που λένε.

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Eντάξει, κάνουμε πλάκα με κάτι τέτοια, αλλά πολλές φορές αυτά τα γιατροσόφια μας βγάζουν από δύσκολες θέσεις. Κι επειδή η vrmode το έχει γράψει αρκετές φορές αυτό με το ξινό λάχανο, προφανώς το έχει ψάξει και έχει δουλέψει.

• Like
Reactions: mareco

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Eντάξει, κάνουμε πλάκα με κάτι τέτοια, αλλά πολλές φορές αυτά τα γιατροσόφια μας βγάζουν από δύσκολες θέσεις. Κι επειδή η vrmode το έχει γράψει αρκετές φορές αυτό με το ξινό λάχανο, προφανώς το έχει ψάξει και έχει δουλέψει.
Ναι ρε συ συμφωνώ.
Ήταν μάλλον βλακ χιούμορ, απλά μ ακούστηκε (διαβάστηκε?) καπως .
Τώρα πίνω καφέ οπότε συγχωρήστε με

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.062
εμενα παντως με εχει πεισει σοβαρα να παρω να εχω. Απλα δε το βλεπω να μενει στο ντουλαπι, δεν ειναι μονο το γκρεμλιν λιχουδικο εδω μεσα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.364
10.513
Athens
Οι γαλλίδες έχουν χέσει κάτι ξινολαχανοκαταϊφια με κομματάκια πλαστικής πισίνας μέσα, κομματάκια από κάσα πόρτας, κομματάκια από κουβά σφουγγαρίσματος κλπ.
Ό,τι είναι μικρό, μασουλημένο, σκληρό βγαίνει σε ρολό καταϊφι.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.062
Οι γαλλίδες έχουν χέσει κάτι ξινολαχανοκαταϊφια με κομματάκια πλαστικής πισίνας μέσα, κομματάκια από κάσα πόρτας, κομματάκια από κουβά σφουγγαρίσματος κλπ.
Ό,τι είναι μικρό, μασουλημένο, σκληρό βγαίνει σε ρολό καταϊφι.
και σου λενε μετα γαλλικοι τροποι και σαβουαρ βιβρ.... φοβος και τρομος οι γαλλιδες

Last edited: