Καλησπέρα παιδιά.Μπορειτε να μου πείτε τι προφυλάξεις να πάρω για τα τσιμπούρια,ψύλλους,σκνιπα.Δηλαδη τι φάρμακα προτείνετε για να είμαι καλυμμένη από όλα.
τι ειναι αυτο; πρωτη φορα το ακουω.Γη διατομών στο κρεβατάκι και πάνω της για τσιμπούρι ψύλλο
Καλημέρα.τι ειναι αυτο; πρωτη φορα το ακουω.
«γη διατόμων» ή«ζεόλιθος»Ερώτηση: Αν πχ το ρίξω στο σκυλοκρέβατο, εκεί που κυλιούνται, δεν είναι είναι επικίνδυνο για τα μάτια ή αν το αναπνεύσουν?
στο πρωτο λινκ που εβαλες λεει παντως να αποφυγουμε να παει στα ματια και στη μυτη. βαζοντας το λοιπον στο κρεββατι του, πως το εξασφαλιζουμε αυτο;«γη διατόμων» ή«ζεόλιθος»
Οχι, μόνο αν εισπνέεται επί πολύ χρόνο και σε μεγάλες ποσότητες.
Μόνο όταν το βάζεις επειδή είναι πολύ μικροί οι κόκκοι (μετρούνται σε χιλιοστά του χιλιοστού)στο πρωτο λινκ που εβαλες λεει παντως να αποφυγουμε να παει στα ματια και στη μυτη. βαζοντας το λοιπον στο κρεββατι του, πως το εξασφαλιζουμε αυτο;
Αυτό μάλλον πρέπει να το κάνει ο κτηνίατρος σου. Διάβασε όμως και σύ και αποφάσισε.Μπορειτε να μου προτείνετε συγκεκριμένες μάρκες από spray κολλαρο και αμπουλα;που να τις έχετε χρησιμοποιήσει και να είστε ευχαριστημένοι
Κάθε σκύλος τα δέχεται διαφορετικά, είναι λίγο trial and error η φάση.Μπορειτε να μου προτείνετε συγκεκριμένες μάρκες από spray κολλαρο και αμπουλα;που να τις έχετε χρησιμοποιήσει και να είστε ευχαριστημένοι