~Zaira~

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Να σας δειξω τη Ζαΐρα μου...
Μεσα σε αυτο το καιρο που την εχω, εχει αλλαξει πολυ...καθε βδομαδα αλλη φατσα εχει !

Η Ζαιρα ειναι παρα πολυ ζωηρο σκυλακι,μη το βλεπετε ετσι !! Μου εχει βγαλει τη πιστη . Αλλα ειναι πολυ εξυπνη κ εχει μαθει αρκετες εντολες,θα ανεβασω κανενα βιντεακι να τη δειτε :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tι εξυπνο βλεμμα ειναι αυτο!! Διαολιτσα φαινεται!!
Να σου ζησει η κουκλιτσα!!!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Σας ευχαριστω παιδια, κ σεις να χαιρεστε τα κουκλακια σας :D
Εχουμε ενα θεμα με τα αυτια, στην αρχη την χαιδευα κανονικα στο κεφαλι αλλα εχω ενα μηνα σταματησα και περιμενω να δω πως θα καταληξουν!! Τις προαλλες το ενα σηκωθηκε σουζα κ το αλλο εμεινε σπαστο (τελευταια φωτο) ,σημερα το εντελως ορθιο επεσε στο πλαι ...να δουμε πως θα γινουν τελικα!
Ειναι τρελοσκυλο :maria:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Κατερινα μου μην αγχωνεσαι για τα αυτακια, μην βαζεις απλα πολυ δυναμη οταν την χα'ι'δευεις γιατι θα τραυματιστουν οι νευρικες αποληξεις(ετσι νομιζω λεγονται) που ευθυνονται για το σηκωμα και οσο μπορεις να το αποφευγεις το χα'ι'δεμα στα αυτακια.

Ειναι μια σκετη γλυκα!!!!! Πανεμορφη!!!!Σου ευχομαι να γινει ενα γερο και δυνατο σκυλακι!!!!

Να την χαιρεσαι!!! Δωσε της και ενα φιλακι στο μαγουλακι απο εμενα, εκει ακριβως που κλεινει το στομα!!!!!!! :D

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
:D Δεν αγχωνομαι γιατι κ ορθια μ'αρεσουν κ πεσμενα μ'αρεσουν,κ ενα πεσμενο ενα σηκωμενο μ'αρεσει ,σε ολους τους συνδοιασμους :p Απλα ειμαι περιεργη πως θα καταληξουν,ολο αλλαζουν !
Εγω για τα ματακια της την διαλεξα κ το τροπο που με κοιταξε μες τα ματια :) Ποτε δεν ηθελα να εχω κουταβι, ενηλικο προοριζοταν να παρω αλλα δε μπορεσα να αντισταθω !
Ειναι το καθαρματακι μου...ειχα μια πριγκιπισσα,κ ηρθε η ωρα να ζησω με ενα αλητακι :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εχω και εγω μια Ζαιρα! (Αυτην στο αβαταρ) Διαλεξες ονομα! ετοιμασου για τρελες! ειναι οι Ζαιρες η πιο γλυκεια κολαση!! ειναι γλυκα η μικρη σου!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Ζαϊρα θα 'ρθω να σε κλέψω κάποια βραδιά!!!!!! Είναι από τα πιο γλυκάφατσουλίνια που έχω δει!! Την πονηριά βέβαια πες της ότι δεν μπορεί να την κρύψει......

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Ζαϊρα θα 'ρθω να σε κλέψω κάποια βραδιά!!
Απο αυτο το τραγουδι πηρε τ'ονομα της,το τραγουδουσα στη σκυλιτσα μου τη Μαγια συνεχεια :) Μυσιρλου δεν ελεγε να τη πω χαχαχα :p
Σημερα η Ζαϊρα εκανε μια ζαβολια...μπηκε στο ντουλαπι με τη τροφη κ εφαγε του σκασμου...
Πολυ ησυχια λεω κανει που ειναι η Ζαϊρα;
Παω προς τα μεσα κ ακουω κριτσ κριτσ ανοιγω το ντουλαπι κ καθοταν μεσα κ ετρωγε!!Η κοιλια ειχε γινει σα ντραμιτζανα...δε μπορουσε να κουνηθει !!:eek:

Παρτε κ λιγες φωτο ακομη :cool:

Last edited:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Χαχαχαχα!! Ε το διαβολακι!!! Μεγαλωσε κ αλλο ή μου φαινεται? Ειναι μια γλυκα Κατερινα!! Να ειναι παντα γερη και δυνατη!
Και τα αυτακια...μουρλια!!!!!!!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Mεγαλωωωνει συνεχεια!Εφτασε τους 24 ποντους υψος κ εχει να δωσει ακομη !
Και τρωει τον αμπακα,ελπιζω να φταιει το οτι ειναι στην αναπτυξη.Τρωει τα 3πλασια απ' οτι ετρωγε η Μαγια που ηταν ενηλικη.Τωρα ειναι στα κιλα της (2,5) .Και ειναι 5 μηνων περιπου.Ποσο λετε να φτασει;

Μου τη ζητησαν κ για μοντελο ρουχων στο φεστιβαλ που γινεται στην Αθηνα αυτες τις μερες αλλα μας προεκυψε φιλοξενεια αδεσποτου κ δε μπορω να φυγω.Θα ειχε πολυ φαση :D
Παντως ηρεμισε το κεφαλι μου αυτες τις μερες ,ασχολειτε κ κυνηγαει την αλλη σκυλιτσα κ μ'εχει αφησει ησυχη!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έλα μωρέ πόσα να φτάσει αν είναι στους 5 μήνες 2.5... μινιόν pettit κουκλάκι είναι!!!! Πανέμορφο πλασματάκι!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Εχει δικιο η Ελλη, αντε να παρει 500 γραμ. το ΠΟΛΥ! Ειναι στην αναπτυξη το πουλακι μου, για αυτο τρωει πολυ...αν βλεπεις οτι δεν παιρνει παραπανισιο βαρος κ ειναι φυσιολογικη αστην να τρωει!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Θα δειξει...της βαζω περισσοτερο απο οσο λεει η δοσολογια για το μεγεθος της κ παλι αν δειτε ψιλο-αδυνατη ειναι.Ειναι υπερκινητικο κ μαλλον σε αυτο ωφειλεται.Γιατι η Μαγια ,που ηταν τεμπελιτσα ,ετρωγε πολυ λιγοτερο κ ηταν παχουλουτσικο το μαναρι μου.

Σημερα εμαθα κ ενα δυσαρεστο,το ενα αδερφακι της δε το υιοθετησε κανεις κ πεθανε στο καταφυγιο απο μια αρρωστια :( Το αλλο προλαβαν κ το υιοθετησαν.Επρεπε να ειχα παρει και το αλλο να τα ειχα παρεουλα...η ψυχουλα :(

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Οχι οτι εχει σημασια,αλλα θα μπορουσε να ειναι ημιαιμο daschund με mini pinscher ; Οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ η φατσα της μου θυμιζει daschund. Aλλα τα ποδαρακια ειναι αρκετα ψηλα εφτασε 26εκ υψος ,κ σε μηκος ειναι 34εκ.
+
=
??

:p:p (κουβεντα να γινετε)