Xaριζεται η Σακάη μου...........

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα.... Βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να πω πως χαριζω τη μικρη μου Σακαη, ημιαιμο mini pincher , ελπιζοντας πως θα βρει ενα σπιτι που θα περναει καπως καλυτερα.... Λειπω ολη την ημερα πλεον απο το σπιτι λογω σχολης και δουλεια και το σκυλακι μενει συνεχεια μονο του και συνεχεια μεσα.... Επειδη ειμαι σε πολυ δυσαρεστη θεση, οτι αλλο θελετε, απλα ρωτηστε με. καλο απογευμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Που πήγε ο ενθουσιασμός σου βρε Τάσο..!!:(

Ας μπει αυτό σαν παράδειγμα .., στο είμαι έτοιμος να πάρω σκύλο..

Την ιστορία του Τάσου την παρακολουθήσαμε όλοι μας..
Με δυστυχώς αυτήν την κατάληξη..

Το ήξερες όμως βρε Τάσο.., δεν το ήξερες ότι θα έχεις σχολη?
Τι να πω..:(
Εύχομαι να βρεθεί ένα καλο σπίτι για το σκυλάκι..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κρίμα το σκυλάκι.... είναι και γλυκύτατο.... φρόντισε να του βρεις ΚΑΛΟ σπίτι..... ρώτα και αυτόυς που σου φάνηκαν αγενείς πριν από τα σωματεία/καταφύγια, πως να ξεσκαρτάρεις του υποψήφιους αναδοχους... Προσεξε πολύ.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Λειπω ολη την ημερα πλεον απο το σπιτι λογω σχολης και δουλεια και το σκυλακι μενει συνεχεια μονο του και συνεχεια μεσα.... .
AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΜΙΑΙΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ?

:(:mad:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Η ζωή σου θα είναι συνέχεια σχολή και δουλειά για τα υπόλοιπα χρόνια???Δεν μπορείς να της αφιερώνεις περισσότερο χρόνο τα ΣΚ?
Κάνε μια προσπάθεια να την κρατήσεις γιατί είναι κρίμα το σκυλάκι τώρα που σ' έχει μάθει...
Απ' ότι φαίνεται τελικά τα ζώα δένονται πιο πολύ μ' εμάς, απ' ότι εμείς μ' εκείνα...

Κρίμα...ελπίζω να μην το μετανιώσεις άμα τη δώσεις...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εντάξει βρε Κλειάννα για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να κρατήσει το σκυλάκι! Θα του την πούμε τώρα επειδή το αγόρασε 50 ευρώ από μια βλαμμένη? Δηλαδή αν το είχε πάρει από καταφύγιο θα το κρατούσε?
Είμαι σίγουρη ότι ο Τάσος λυπάται περισσότερο (ΠΟΛΥ περισσότερο) απ' όλους εμάς που "στενοχωρηθήκαμε". Αλλά διαβάστε και τι λέει... Καμιά φορά έτσι τα φέρνει η ζωή και οι επιλογές μας είναι λίγες.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ελα, βρε chloe..... του είχαν φανει και αγενεις οι τύποι από το καταφύγιο.... εμένα ποσώς με νοιάζει αν στενοχωριέται ο τάσος..... αλλα το σκυλάκι σε τι φταίει να στενοχωριέται?

και τι εννοείς "τα φέρνει η ζωή"..... δεν είπε οτι προέκυψε κάτι απρόοπτο! φοιτητής είναι και δουλεύει!

ευτυχώς που είναι μικρόσωμο και μπορεί να βρει νέα οικογένεια ευκολότερα.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άραγε, αν έμπαινε ένας και το πρώτο post του ήταν σαν αυτό άραγε οι αντιδράσεις μας θα ήταν τόσο μετριοπαθείς;:confused::confused:

Όπως και να χει, ας γίνει ότι καλύτερο για το σκυλάκι!:)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Από το να το κρατήσει το σκυλάκι ο Τάσος κ ο κάθε Τάσος, κ να μη το φροντίζει όπως θα πρέπει ή δεν έχει χρόνο για αυτό, καλύτερο θα ήταν να βρεθεί άλλο σπίτι για τον σκύλο, όπου θα έχουν κ τον χρόνο κ την όρεξη για τη φροντίδα κατοικίδιου.

Είναι δύσκολο, κ τα πράγματα δεν μας έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζαμε, αλλά προέχει η ισορροπημένη κ καλή ζωή του σκύλου, που, χωρίς το αφεντικό του ποτέ παρών, μάλλον δυστυχισμένη θα είναι...

Κοίτα Τάσο να της βρεις καλό σπίτι κ να τσεκάρεις πολύ καλά τους ανθρώπους που θα δεχτούν να την υιοθετήσουν.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Άραγε, αν έμπαινε ένας και το πρώτο post του ήταν σαν αυτό άραγε οι αντιδράσεις μας θα ήταν τόσο μετριοπαθείς;:confused::confused:

Όπως και να χει, ας γίνει ότι καλύτερο για το σκυλάκι!:)
εγω προσωπικα τα ίδια ακριβώς θα έλεγα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tο καλύτερο για το σκυλάκι σίγουρα είναι να δοθεί...
Aπλά εγώ προσωπικά δεν δέχομαι ότι "τα φέρνει η ζωή".. να έχει σχολη μιας και το ήξερε..!!!!
Aπλά μερικές φορες σε τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις ενεργεί πρώτα η παρόρμηση και η αγωνια της απόκτησης σκύλου παρα η λογική..

Για αυτό το (είμαι έτοιμος να υοθετισω σκύλο) πρέπει να γίνει πιστός οδηγός και αντικείμενο λεπτομερής μελέτης για όσους θέλουν να αποκτήσουν.

Η σχολη υπήρχε.. δεν προέκυψε..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Φυσικά και είναι παράδειγμα προς αποφυγή, δεν το συζητώ.
Ακριβώς τα ίδια θα έλεγα κι εγώ.
Πάντως αυτό μπορεί να κάνει αυτό κάνει, τέλος. Αν δεν μπορεί να το φροντίσει το καλύτερο για το σκυλάκι είναι να πάει σε κάποιον που μπορεί. Η δική μας κριτική είναι περιττή...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eνταξη ρε Λιζα..
Εσύ τελειωσε το εδώ..
Εμενα μου ανάψανε λαμπάκια λίγο παρα πάνω γιατί είχε γίνει χαμός με αυτήν την υπόθεση.
Αν ο κάθε φοιτητής σκέφτεται παρόμοια... τώρα μπορώ ,..σίγουρα αύριο θα μπορώ.., ούπς δεν μπορώ τελικά.., τι κάνουμε?

Λυπάμαι παρα πολύ για το σκυλάκι εύχομαι να είναι η τελευταία παρόμοια περίπτωση.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Για αυτό και οι φοιτητές δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι, εκτός και αν έχουν στενούς συγγενείς, μόνιμη κατοικία και μαμά πρόθυμη να μεγαλώσει ένα παιδί ακόμα, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως και τα παιδιά, έτσι και τα σκυλιά, χρειάζονται σταθερό περιβάλλον. Αν δεν θες να δεσμευτείς απλώς δεν χρειάζεται. Απλώς τώρα ας ψάξει κάποιο καλό σπίτι -συγγενείς δεν παίζουν;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Κάτια εγώ σχολίασα αυτό:
AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΜΙΑΙΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ?
που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι
"τότε που έσωσες το σκυλάκι από το δρόμο"
ή
"τότε που υιοθέτησες το σκυλάκι από το καταφύγιο".

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Sorry Λιζα ..., νομιζα οτι το ελεγες για εμενα..

Αλλα παρολα αυτα την δανιζομαι και εγω αυτην την ατακα..
ε Τασο δεν το σκεφτηκες?????
Οχι για τα υπολοιπα..
Αλλα γενικα..!!!

Tα σκυλιά δεν τα παίρνουμε για το τώρα, αλλα για πάντα..
Aς σκεφτόμαστε λίγο πριν ενεργήσουμε..

Καλα το κουρασαμε πολυ το θεμα..
Αλλωστε στου κουφου την πορτα..

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
λυπαμαι που θα το πω αλλη μια φορα,αλλα μερικοι απο εσας μεσα σε αυτο το φορουμ ειστε τουλαχιστον προσβλητικοι κ απολυτα καθετοι συμφωνα με τα πιστευω σας!!!
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να κρινει καποιον ανθρωπο μονο κ μονο επειδη απλα...τελικα δεν ηρθαν τα πραγματα οπως θα ηθελε...
ειχα ερθει πολλες φορες στην θεση του τασου στο να ειναι επιβλητικο το να δωσω τον σκυλο μου...το οτι δεν τον εδωσα ειναι αποτελεσμα 2 πραγματων...
1ον τον ειχα αγαπησει κ ας μου ειχε κανει την ζωη μου μια κολαση(δεν κατηγορω τον σκυλο βεβαια αλλα τους λαθους χειρισμους μου εξαρχης)οποτε δεν μπορουσα να τον αποχωριστω
κ 2ον στο οτι απο πεισμα αποφασισα οτι μπορει να χρειαστει να αλλαξω ΡΙΖΙΚΑ τον τροπο ζωης μου κ οχι μονο,και να κανω καποια πραγματα παραπανω λογω του σκυλου(αποφυγη συγκεντρωσεων φιλων στο σπιτι,καθημερινο σκουπισμα,σφουγγαρισμα,εξοδα εκπαιδευσης κτλ κτλ)αλλα στο τελος θα καταφερω να εχω εναν "φιλο" απο τους καλυτερους στην ζωη μου...
νομιζετε οσοι κατακρινετε τον τασο οτι μπορουν να εχουν ολοι τα ιδια κουραγια με εσας???ειναι ευκολο μετα απο δουλεια 8 ωρων,σχολη,κ τρεξιμο για οτιδηποτε,ο καθενας να βαλει τον σκυλο πανω ΑΠΟ ΟΛΑ???
οταν ειχα τα προβληματα με τον δικο μου ολο κ καπιοι πεταχτηκαν κ ειπαν οτι τα παραταω ειμαι ανευθυνος...μεχρι κ χαζο με ειπε ενα μελος...ξερατε εσεις τι μπορει να τραβαγα εγω ψυχολογικα κ σωματικα ωστε να μην εχω κουραγιο να ανταπεξελθω στις αναγκες του σκυλου?οχι βεβαια!!!κατι τετοιο ισχυει κ στην περιπτωση του φιλου...σε εναν χρονο μεσα αποκλειεται να μην την εχει αγαπησει την μικρη κ ξερω οτι εχει ενα τεραστιο διλλημα...αλλα νομιζω οτι ειναι προς τιμην του οτι παραδεχεται πως δεν της προσφερει οτι πρεπει κ χρειαζεται,οποτε πρεπει να δοθει...
δεν ξερω αν σας κουρασα η αν εκνευρισα καποιους αλλα το θεμα ειναι να μην ειμαστε ελληναρες συνεχεια κ να το παιζουμε οτι ξερουμε τα παντα κ να κατακρινουμε τους παντες...εξαλλου οποιος ειναι εξω απο τον χορο...πολλα τραγουδια ξερει να λεει!!!αλλα οταν βρεθει σε μια κατασταση ο ιδιος να δουμε τι θα κανει...:mad::mad::mad:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν έχεις παρακολουθ'ήσει το θέμα -η Κλειάννα αντέδρασε για άλλους λόγους ... ;)
Αρα μην κάνεις αυτό που μόλις έκρινες, να κρίνεις χωρίς να ξέρεις ...

Το δικό μου συμπέρασμα ... η αυστηρότητα της φιλοζωικής έσωσε ΕΝΑ ζώο της φιλοζωικής από το να είναι τώρα στα "χαρίζεται" ξανά. Και αυτό είναι ευθύνη τους και καλά έκαναν. Ενα ΑΛΛΟ ζώο που πουλήθηκε από μία (τελικά όχι άσχετη αλλά απατεώνα αποδεδειγμένα) στον Χ αγοραστή είναι τώρα με αβέβαιο μέλλον. Ενα άλλο ζώο που θα κόστιζε 800 ευρώ+ πάλι (το πιθανότερο) είναι να είχε σκεφτεί πάλι καλύτερα την αγορά του ο Χ ... οπότε ... υιοθετούμε ζώα από υπεύθυνες φιλοζωικές οργανώσεις ή από εκτροφείς που ξέρουν τί κάνουν. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα ... ;)

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
denis οκ δεν εχω παρακολουθησει το συγκεκριμενο αλλα νομιζω δεν χρειαζεται τοση αυστηροτητα κ επικριση πια...παντα υπαρχει ο παραγοντας του να μην ξερεις πως θα στα φερει η π...να η ζωη κ μπορει καποια στιγμη οσο κ να θελεις κατι κ να νομιζεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις τελικα να μην σου βγαινει...
αυτο λεω...μπορει αλλος πχ στην δικια μου την περιπτωση(και το τονιζω,εγω εφταιγα)
να τον ειχε δωσει τον σκυλο κ να μην αντεχε την συμπεριφορα του οσο αντεξα τελικα εγω μεχρι να φτιαξει...εννοω οτι δεν χρειαζεται να τον στηνουμε τον αλλον στον τοιχο κ να τον πυροβολαμε...πιστεψε με,νομιζω οτι ποναει αρκετα ηδη μονο κ μονο που θα τον δωσει...αν τελικα τον δωσει γτ ειναι πολυ δυσκολο...ειχα φτασει στο τσακ κ τελικα μολις ειδα τον φιλο που θα επαιρνε τον δικο μου του εριξα ακυρο!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
kwstas dogo argentino Θα έδινες το παιδί σου έτσι εύκολα επειδή δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα?
οχι..,θα έκοβες τον κόλο σου να βρείς λύση ...
Oταν παίρνεις ένα σκυλί αν δεν το πάρεις για "λουτρινο" ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ..
Το "τα φέρνει η ζωή"..το δέχομαι μονο σε συνθήκες υγείας..
Δεν υπάρχει άλλος λόγος..

Το ότι είχε σχολη όφειλε να το υπολογίσει..
Το ότι πιθανόν να δούλευε (λογικό..)
έπρεπε να το υπολογίσει..
Οταν καθόταν και κατηγορούσε την φιλοζωική που δεν του δίνανε σκυλί γιατι ίσως δεν έκανε, έπρεπε να τους καταλάβει και ίσως επρεπε να σκεφτει πως είχαν δίκιο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog