Xειμερινή φορουμ- εξόρμηση στο FAZOO

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σε συνεχεια της πολυχρονης παραδοσης που εχουμε στις εξορμησεις στο Φαζοο τετοια εποχη συνηθως, τι λετε να το οργανωσουμε και φετος?

Η Μαριανθη χρειαζεται οτι παλιες κουβερτες, χαλακια, παπλωματα, οτι εχετε απο παλια στρωσιδια.

Ειναι στο σχεδιο να περιφραχτει ενας χωρος για να τρεχουν τα σκυλια. Τα υλικά εχουν βρεθει... οι μαστορες οχι ομως ( και αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενες συναντησεις, το φορουμ εχει αρκετους :D )

Επίσης, ας παρουμε και ενα σακι οικονομικη τροφη στον ωμο αυτοι που δεν θα πιασουμε το μυστρι :p

Τι λετε ντογκφορουμοπαιδα? Σαββατο ή Κυριακη πριν μπουν τα κρυα... ακουω προτασεις.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Τι σκοπό έχει η συνάντηση αυτή? Πείτε και σε μας που είμαστε καινούριοι και δεν τα ξέρουμε! :)
Οργανώνεται για να βοήθησουμε με την περίφραξη? Μάστορας δεν είμαι, αλλά όλο και σε κάτι θα μπορώ να βοηθήσω, φαντάζομαι! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Τι σκοπό έχει η συνάντηση αυτή? Πείτε και σε μας που είμαστε καινούριοι και δεν τα ξέρουμε! :)
Οργανώνεται για να βοήθησουμε με την περίφραξη? Μάστορας δεν είμαι, αλλά όλο και σε κάτι θα μπορώ να βοηθήσω, φαντάζομαι! :)
Βοηθάμε όπου μπορεί ο καθένας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται βοήθεια με την περίφραξη από ότι διαβάζω.
Επιπλέον φέρνουμε και ότι έχει διάθεση ο καθένας , κουβερτούλες, κλπ και τροφές φυσικά για τα ζωάκια του fazoo.
count me in.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ευχαριστώ, Κυβέλη!
Κι εγώ θα ήθελα να βοηθήσω :)
Κουβερτούλες δεν πρέπει να έχω, θα βρω όμως κανένα παλιό κολάρο ή οδηγό του μικρού, φαντάζομαι θα είναι χρήσιμα.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που περίπου βρίσκεται στο Μαρκόπουλο? Δεν βρήκα χάρτη ή διεύθυνση στο site του και θέλω να βρω πως πάω με ΜΜΜ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δάφνη, η διεύθυνση ενός καταφυγίου δεν είναι ανακοινώσιμη, για ευνόητους λόγους.
Και αποκλείεται να καταφέρεις να πας με τα ΜΜΜ.
Ή θα συναντηθείς με κάποιον να πάτε μαζί ή αν σου είναι πιο εύκολο, δώσε αυτά που θες να προσφέρεις σε κάποιον που θα πάει :)

Αν το κανονίσετε για Κυριακή ίσως καταφέρω να έρθω.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Για να προτεινουμε Κυριακη λοιπον... τι λετε 3 Νοεμβριου?

Eχει εκθεση βεβαια στα χωραφια του Μαρκοπουλου την ιδια μερα :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Λογικά θα μπορώ κι εγω (αν δε δουλεύω πάλι). Για κουβέρτες κλπ θα ψάξω αν και δε νομίζω να έχω...Σίγουρα πάντως θα φέρω τροφή. Και για όποιον χρειαστεί μεταφορικό, μου λέει να πάμε παρέα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Α εγώ μιλούσα για τούτη την Κυριακή :)
Eγω μπορω και αυτη την Κυριακη. Απλα σκεφτηκα οτι επειδη ειναι τριημερο ισως δε μπορουν πολλοι. (οχι πως βλεπω και καμια τρελη μαζωξη βεβαια )
Ας δουμε και οι αλλοι...

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Δάφνη, η διεύθυνση ενός καταφυγίου δεν είναι ανακοινώσιμη, για ευνόητους λόγους.
Και αποκλείεται να καταφέρεις να πας με τα ΜΜΜ.
Ή θα συναντηθείς με κάποιον να πάτε μαζί ή αν σου είναι πιο εύκολο, δώσε αυτά που θες να προσφέρεις σε κάποιον που θα πάει :)

Αν το κανονίσετε για Κυριακή ίσως καταφέρω να έρθω.
Με τίποτα δεν πάω με ΜΜΜ, ε? :( Δεν με πειράζει να περπατήσω και λίγο, αν έχει κάπου σχετικά κοντά στάση.
Όπως και να'χει, θα κοιτάξω τι μπορώ να μαζέψω.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Αυτή την Κυριακή δε μπορώ, αλλά για 3/11 είναι πολύ πιθανό! (κλείνω σωφέζ από τώρα HollywoodBrn hehehe)
Και τί σοφερ..με λιμουζίνα θα σε πάω :cool: Και όποιος άλλος θέλει παιδιά να μου πει ως τότε, αν δεν αλλάξει κάτι. Έχουμε χώρο και στο πορτ μπαγκάζ :p