Visan Imagine Super Prenium Large breed!

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Fresh chicken meat (>30%), corn, rice, poultry meal, chicken oil, corn gluten, yeasts, beetroot pulp, fish meal, hydrolysed chicken liver, potato protein, egg, linseed, fish oil, salt, potassium chloride, inulin (FOS), mannanooligosaccharides (MOS), citric extract, taurine, glucosamine, cassava extract, zinc methionate, carnitine, chondroitin, lutein.

Καλημερα! θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη για αυτην την τροφη!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Fresh chicken meat (>30%), corn, rice, poultry meal, chicken oil, corn gluten, yeasts, beetroot pulp, fish meal, hydrolysed chicken liver, potato protein, egg, linseed, fish oil, salt, potassium chloride, inulin (FOS), mannanooligosaccharides (MOS), citric extract, taurine, glucosamine, cassava extract, zinc methionate, carnitine, chondroitin, lutein.

Καλημερα! θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη για αυτην την τροφη!
Χωρις να εχω αρκετες γνωσεις μαρεσει το φρεσκο κοτοπουλο το οποιο ειναι πανω απο 30%. Δεν ειναι ωραια το καλαμποκι και καποια αλλα.
Καλη εντυπωση μου κανει και τα ημερησια γραμμαρια. Ποσο κανει και αν την βρισκεις ευκολα?

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Και εμείς visan imagine παίρνουμε αλλα τώρα δοκιμάσαμε και τη visan optima! Είμαι πολυ ευχαριστημένη! Το 15kg κοστίζει γύρω στα σαραντακατι ε ενώ η οπτιμα γύρω στα 36

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Ωραια! Εγω πηρα το 15κιλο 49 ευρω! Η optima ειναι prenium η imagine ειναι super prenium!! Ειναι φτηνη αλλα κ πολυ καλη σχεση μ αλλες!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το "fresh chicken" σημαίνει ότι στην πραγματικότητα το κοτόπουλο θα είναι κάπου πιο χαμηλά. Μπορεί 3-4 συστατικό. Οπότε θεωρητικά το καλαμπόκι θα είναι το κύριο συστατικό της τροφής. Υπολογίζοντας και το "corn gluten" (το οποίο το έχουν χωρίσει για να μη γράψουν πρώτο συστατικό το καλαμπόκι) γενικά η τροφή αποτελείεται παραπάνω απο 50% ρύζι και καλαμπόκι.

Αυτό το beet pulp ακόμα να καταλάβω γιατί το βάζουν στης τροφές. Απο ότι γνωρίζω είναι ζάχαρη.

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
εξω απο τη σελιδα γραφει 70%chicken 45% κρεας και 25% αλλα συστατικα απο κοτοπουλο :/

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Πληροφορίες, τιμή, διαθεσιμότητα και γενικές εντυπώσεις ;;;;

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χαίρεται,
τον τελευταίο καιρό δίνω αυτη ακριβώς η οποία μου κοστίζει 50 ευρώ τα 15 kg
Το καλοκαίρι έπαιρνα την optima γύρω στα 36..
πως σας φαίνεται σαν τροφη;
Επειδη το τσουβαλακι τελειώνει έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα 50ε; Μέχρι τόσο διαθετω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog