Videos Εκπαιδευσης

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ξερουμε κανενα καλο dvd ποy μπορουμε να το κατεβασουμε απ το internet που να δειχνει εκπαιδευση κουταβιων στην πραξη..?Να δειχνει ομως την περιοδο της εκπαιδευσης οχι το τελειωμα που απλα τα κουταβια εχουν μαθει τις εντολες?Να δειχνει δλδ τις βασικες εντολες κ θεματα λερωματος?
Εχω κατεβασει ηδη 2 το your puppy 8 weeks to 8 months που το βρηκα καλο κ το training you to train your puppy που το βρηκα μετριοτατο...thx!

canine-being

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2007
81
1
To DVD που κατέβασες 8 weeks to 8 months είναι πάρα πολύ καλό και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. !!!

canine-being

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2007
81
1
Εγώ το αγόρασα από την Αμερική – Το link αφαιρέθηκε . Κάποιος είπε ότι το κατέβασε από κάπου. Δεν γνωρίζω πως. Προσοχή γιατί υπάρχουν πολλά αμφιβόλου περιεχομένου βιβλία και DVD που κοστίζουν πολλά και αξίζουν πολύ λίγα.

- r -

Last edited by a moderator:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ΚΑΝΟΝΕΣ FORUM

- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση links που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με εμπορικό περιεχόμενο που αφορά τα κατοικίδια ζώα.

canine-being

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2007
81
1
Νομίζω ότι είναι αρκετά τραβηγμένο να μη μπορείς καν να δώσεις μια σελίδα στο ίντερνετ, έστω και αν εμπεριέχει εμπορικό περιεχόμενο! Ποσώς με ενδιαφέρει αν η κάθε τέτοια σελίδα θα οικονομήσει! Εγώ ρωτήθηκα που βρήκα κάποιο DVD και απάντησα. Ξέρω ότι θα μου πείτε για προσωπικό μήνυμα αλλά τα προσωπικά μηνύματα τα βλέπει μόνο αυτός στον οποίο απευθύνονται ενώ ταυτόχρονα οι σφαλιάρες σαν εκπαιδευτικές μέθοδοι σε κουτάβια συνεχίζονται……………

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
συμφωνώ μαζί σου και το είχα κάνει και θέμα παλαιότερα

και εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο δεν επιτρέπετε να μπαίνουν link από σελίδες του εξωτερικού για διάφορα μικροπράγματα τα οποία μας κάνουν την ζωή ευκολότερη

από εκεί περά όμως εφόσον η διαχείριση έτσι έχει αποφασίσει...............

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog