VIDEO προπονήσεων....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα ξεχωριστό θέμα όπου να δημοσιεύονται βιντεάκια απο προπονήσεις.....

βρήκα αυτό που κατ΄εμένα έχει πολύ ενδιαφέρον.....

[video]https://www.facebook.com/photo.php?v=254818711232465[/video]

Last edited by a moderator:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ο συγκεκριμένος ερεθιστής είναι πολύ καλός , αυστηρός αλλά καλός .
Έχουμε κάνει μερικές φορές με τη chanell .

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ωραιο βιντεακι , για τους σχετικους , εμεις οι ασχετοι μπορουμε να ρωτησουμε τα μπουκαλια με το νερο τι ρολο εχουν?
Όπως βλέπεις το σκυλί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει αυτό που του ζητήθηκε( δηλ. επίθεση) παρ΄όλο που οι συνθήκες (η ύπαρξη των μπουκαλιών) είχαν σκοπό να δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος ή πρόβλημα.....παρ΄όλα αυτά δεν του έλειπε ούτε η μαχητικότητα, αλλά ούτε και η δύναμη....

ο σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης με την χρήση άλλων αντικειμένων που προκαλούν θόρυβο ή εμποδίζουν είναι αυτός ακριβώς.....να δώσει θάρρος στον σκύλο και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του....

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
ο σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης με την χρήση άλλων αντικειμένων που προκαλούν θόρυβο ή εμποδίζουν είναι αυτός ακριβώς.....να δώσει θάρρος στον σκύλο και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του....
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες ΤARA και με την ευκαιρία αυτή να πω πως τις προάλλες επισκέφτηκα την Μαρία-Χριστίνα και συζητήσαμε αν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε ring. Κατά πάσα πιθανότητα ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα. Αυτό μου άρεσε πολύ είναι η ποικιλία των ασκήσεων και των ερεθισμάτων, που συνδιάζονται με πολύ καλή υπακοή και δαγκώματα.

Τουλάχιστον δεν βαριέσαι με το κλασσικό πλεόν IPO ή Schutzhund (προσωπική μου άποψη) και κάθε φορά από ότι κατάλαβα θα είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα και τον σκύλο.

Last edited:

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
Όπως βλέπεις το σκυλί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει αυτό που του ζητήθηκε( δηλ. επίθεση) παρ΄όλο που οι συνθήκες (η ύπαρξη των μπουκαλιών) είχαν σκοπό να δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος ή πρόβλημα.....παρ΄όλα αυτά δεν του έλειπε ούτε η μαχητικότητα, αλλά ούτε και η δύναμη....

ακρειβως ετσι ειναι ο σkυλος αυτος προπονειτε για mondioring.......τελειο.

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες ΤARA και με την ευκαιρία αυτή να πω πως τις προάλλες επισκέφτηκα την Μαρία-Χριστίνα και συζητήσαμε αν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε ring. Κατά πάσα πιθανότητα ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα. Αυτό μου άρεσε πολύ είναι η ποικιλία των ασκήσεων και των ερεθισμάτων, που συνδιάζονται με πολύ καλή υπακοή και δαγκώματα.

Τουλάχιστον δεν βαριέσαι με το κλασσικό πλεόν IPO ή Schutzhund (προσωπική μου άποψη) και κάθε φορά από ότι κατάλαβα θα είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα και τον σκύλο.

αυτο ειναι το ωραιο στο αθλημα αυτο.............

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
το κυναθλημα θα πρεπει σιγα σιγα να μπαινει στη ζωη μας,δενεσε παρα πολυ με το σκυλο σου,λειτουργητε σαν ομαδα πλεον και δισκεδαζετε αφανταστα διοτι ολα αποκτουν ενα νοημα-εναν σκοπο αυτη ειναι η δικη μου αποψη...........

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ρε παιδια εγω που ειμαι ασχετος να ρωτησω 2 πραγματα
τι ειναι το ring που θα αρχισεις
και 2 ολα αυτα τα αθληματα βοηθουν η αποτρεπουν τον σκυλο να δρασει σε ρεαλιστηκα σκηνικα με ενδεχομενο
αληθινο χτηπημα στο σκυλο και οχι μπουκαλια;
ρωταω γιατι κατι τετοιο εχει παρει το αυτη μου
α και το mondioring τι ειναι
αν υπαρχουν τα θεματα ηδη σορυ!

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
οχι doris συγουρα βοηθουν να ενεργηση θετικα ο σκυλος σε ρεαλιστικα σκηνικα διοτι παιζουν με ολοσομη,(συμβαλουν φυισικα και αλλη παραγωντες για κατι extrem),αλλα ναι βοηθουν οσο για το αθλημα αναφερθικαν πραγματα .

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
μιας και μετα απο αναζητηση περι schutzhund στο forum επεσα σε αυτο το θεμα, αν κ ξεχασμενο ειπα να το ξεθαψω και να προσθεσω ενα video προπονησης που το βρηκα ενδιαφερον γιατι εξηγει τι βλεπουμε κ τι κανει ο ερεθιστης.

[video=youtube_share;VGuYvC46M68]http://youtu.be/VGuYvC46M68[/video]

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97