To doberman της συμφοράς

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εννοείται ότι ο τίτλος είναι για πλάκα, αυτό όμως που μου συνέβη χτες μου θύμισε κάτι "αντράκια", Ελληνάρες φυσικά, που θέλουνε να πάρουν "ντόπερμαν" (sic), να το αγριέψουνε και γενικώς να πουλάνε μούρη. Και φυσικά στο τέλος εκείνος που υποφέρει είναι το doberman.

Πέρασα από το μαγαζί του πρώην σπιτονοικοκύρη μου να του πω ένα γεια και να τον ρωτήσω και κάτι. Αυτός λοιπόν τρελλαίνεται για σκύλους και δη για το Μουφ. Άφησα όμως το Μουφ στο αυτοκίνητο με ανοιχτό το παράθυρο μέχρι να τον βρω. Με το που πλησιάζω, με υποδέχεται το doberman του, που μάλλον πρόσφατα το πήρε διότι πριν είχε άλλης μάρκας σκύλο. Πρώτη εντύπωση ήταν ότι δεν του είχε κόψει ούτε αυτιά, ούτε ουρά. Τώρα το σκυλί δεν έδειχνε διάθεση για δάγκωμα, με το που πλησίασα όμως έβαλε τα κλάματα και μετά άρχισε να γαυγίζει. Με εμπόδισε να μπω, μου έδειξε να το ακολουθήσω και πήγε ίσια στο αυτοκίνητό μου και μου έκανε νόημα ν' ανοίξω την πόρτα να βγει έξω το Μουφ να παίξουνε!! :eek: Το δε Μουφ να χτυπιέται διότι είδε σκύλο και προκειμένου να μην αυτοστραγγαλιστεί και με φάει κιόλας και το doberman, το έβγαλα έξω να παίξουν, οπότε με γράψανε και τα δυο κανονικά και πήγα να βρω τον άνθρωπο που ήταν μέσα και δεν είχε πάρει πρέφα! :p

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Επειδη ειναι ακοπο (αυτια-ουρα)

Μπορει να τα κοψει αργοτερα αν ειναι δλδ κατω των 6 μηνων.
Οσο για το δαγκωμα αν ειναι οντως μικρο το μονο που το νοιαζει ειναι να παιξει κ ειναι πολυ πολυ ζωηρα στο παιχνιδι!
Βεβαια κ να μεγαλωσουν παλι το ιδιο θα τρελαινονται :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, ο Κέννυ δεν είναι ο τύπος που κόβει αυτιά και ουρά, άλλωστε δεν επιτρέπεται εδώ μετά από κάποια ηλικία.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Διότι είχε πλάκα να βλέπω ένα doberman στη φυσική του κατάταση, ΟΚ, στειρωμένο, αλλά όχι άγριο και σκέτη ψυχούλα. Επίσης πολύ έξυπνο. Θυμήθηκα τις μπούρδες που είχα ακούσει στην Ελλάδα για το πόσο άγρια είναι, το ότι σε κάποια φάση μεγαλώνει υπερβολικά ο εγκέφαλός τους, λυσσάνε και τρώνε το αφεντικό τους και γενικά ότι τρώνε ανθρώπους. :) Εξ ου και ο tongue in cheek τίτλος "το Doberman της συμφοράς". :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για τα ντοπερμαν ισχυει οτι τρωνε τα αφεντικα τους για πρωινο ==)) οχι επειδη τρελλαθηκαν,, αλλα ειναι ρατσα που πρεπει να εχεις το πανω χερι και αυτο το κερδιζεις με αυστηρη εκπαιδευση να του δωσεις να καταλαβει ποιος κανει κουμαντο,,, αν σε βρει μαλακο θα σε καβαλλησει.. ειπαμε δεν κανουν ολοι για ολες τις ρατσες ==))

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Βρε Sara..
Μη μιλας για doberman με παππουδες :)
Οι νεοτεροι που εχουν αυτον τον σκυλο ξερουν ποσο ζορικο ειναι αλλα κ ποσο μα ποσο παιχνιδιαρικο!
Εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα αυτη τους η ενεργεια δεν παλευεται βρε παιδια.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
κυρια Σαρα ειναι κακο που απο ολα οσα γραφετε με ενοχλει αφανταστα αυτο το

<<<<αυτό όμως που μου συνέβη χτες μου θύμισε κάτι "αντράκια", Ελληνάρες φυσικά,>>>>

τι σχολιο ειναι το """φυσικα"" και η εμφαση

ολοι εχουμε γνωρισει κακους χειριστες απο ολες τις χωρες του κοσμου και σε ολα τις εκδοσεις ανδρικες και γυναικειες....αλλα δεν το καναμε και θεμα.... ουτε οι ελληναρες ειναι οι μοναδικοι μακακες στον πλανητη.

δεν νομιζετε οτι ειναι λιγο too much...

με χαλαει λιγο .... αν δεν ειχε το ελληναρες θα ηταν καλα.

ευχαριστω.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53

με χαλαει λιγο .... αν δεν ειχε το ελληναρες θα ηταν καλα.

ευχαριστω.
και εγώ όσο ήμουν αναγκασμένος να ζω στην Αμερική με ενοχλούσαν αφάνταστα οι έλληνες που προσπαθούσαν να πλασαριστούν για αμερικανάκια και έκρυβαν εντέχνος την ελληνική τους καταγωγή .
αντίθετα όμως γνώρισα και πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ 3ης γενιάς.
Ώρες ώρες κάποιες συμπεριφορές μου θυμίζουν νεόπλουτους ΒΠ με πτυχίο τρίτης δημοτικού

Τέτοιους είχαμε , για κανέναν καλό ψάχνουμε

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
για τα ντοπερμαν ισχυει οτι τρωνε τα αφεντικα τους για πρωινο ==)) οχι επειδη τρελλαθηκαν,, αλλα ειναι ρατσα που πρεπει να εχεις το πανω χερι και αυτο το κερδιζεις με αυστηρη εκπαιδευση να του δωσεις να καταλαβει ποιος κανει κουμαντο,,, αν σε βρει μαλακο θα σε καβαλλησει.. ειπαμε δεν κανουν ολοι για ολες τις ρατσες ==))
Ναι, ρε συ, αλλά αυτό γκρινοκοπούσε και κλαψούριζε! :p Είπαμε, το doberman της συμφοράς. :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul