στείλε pm να δουμε αν γνωριζόμαστε. μήπως έχουμε συναντηθεί στον εκπαιδευτή?Πολύ όμορφη!
Υ.Γ. Μήπως τυχόν την ξέρω?
Στον Μαρτίνη, μήπως?στείλε pm να δουμε αν γνωριζόμαστε. μήπως έχουμε συναντηθεί στον εκπαιδευτή?
thanks! ηταν από τα γενέθλια που της κάναμε όταν έγινε 6 μηνών...σκέψου το Δεκέμβρη που θα γίνει 1ος έτους τι πάρτυ έχει να γίνειΤέλεια η τουρτίτσα της χαχαχαχα! Να τη χαίρεστε!
Βλέπω ότι την έχεις και στα ώπα-ώπα!!! Τουρτίτσες κλπ... νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω τέτοια με τα σκυλιά μου!Ναι! κάθε Σάββατο πρωί
Θυμάμαι ότι άκουσα μια φορά κάποιον να φωνάζει "Μόκα" κ αμέσως σκέφτηκα μήπως είναι ο τύπος απο το φορουμ! χαχα Μην ανυσηχεις στην ιδια κατάσταση βρίσκεται κ η δικιά μας... δεν ξερω ποιος θα βάλει κάτω ποιόν. Το Σ/Κ θα πάει για κοινονικοποίηση με τα σκυλιά του εκτροφέα.Βλέπω ότι την έχεις και στα ώπα-ώπα!!! Τουρτίτσες κλπ... νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω τέτοια με τα σκυλιά μου!
Υ.Γ. Ναι, λοιπόν, είναι σαφές ότι γνωριζόμαστε... σε θυμάμαι καλά!
Τώρα, θα μου πεις, ποιός είμαι εγώ, έ?
Είμαι αυτός (ο "ώριμος νέος") που κρατάω σε "ασφαλή" απόσταση τον κούταβό μου (Casper), για να μη "γνωριστεί καλύτερα" με κάποιο άλλο σκυλάκι, όταν (ο Casper) κρίνει ότι είναι "αγενές"...
Τη Suki, απ' ότι έχω διαπιστώσει, την στραβοκοιτάει καμμιά φορά, αλλά δεν την έχει "κλειδώσει"...
Επίσης, η γυναίκα μου κρατάει συνήθως τη Μόκα (ραβδωτό Bullmastiff), την οποία ίσως δεν θυμάσαι, μιάς και δεν δίνει καμμία αφορμή, σε κανέναν... σαν να μην υπάρχει, παρά μόνο στα παιχνίδια!
1. Την έχω δει αρκετές φορές και το επιβεβαιώνω! Είναι πολύ "συνεργάσιμο" σκυλί...1. ...Η βασική υπακοή και η κοινωνικοποίση με τους ανθρώπους πάει πολύ καλά (με τα ζώα το παλεύουμε ακόμα) και είναι πολύ φιλική με τον κόσμο όταν ξέρει ότι είναι ευπρόσδεκτοι...
2. ...Εχει τρελό δέσιμο με τον πατέρα μου που την παει βολτα και την εκπαιδεύει, τον λατρεύει όσο τίποτα...
μεγάλη ιστορία...θυμάσαι που είχα πει ότι ήταν από πετ σοπ? μιά ακόμα πονεμένη ιστορία puppymillαδικου σκύλου.Το Ακίτα που έχεις για avatar τι απέγινε;