This is Suki! (American Akita)

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
423659_3160504890014_1187068369_3312856_1545597948_n.jpg556191_195086793942224_1013205059_n.jpg

Να σας συστήσω τη Σούκι! (όπως υποσχέθηκα στον Kickass) είναι American Akita και στις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει ένος έτους. Στην 1η φωτογραφία είναι σε ηλικία περίπου ενός μηνός όταν ακόμα ήταν στον εκτροφέα και στην 2η είναι σεχδόν 4 μηνών.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αα είναι πολύ ωραία και μάλιστα αμερικάνικο όχι απο τζαπάν μεριά που όλοι έχουν μανία να παίρνουν,βάλε πολλές να χορτάσουμε!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι! κάθε Σάββατο πρωί
Βλέπω ότι την έχεις και στα ώπα-ώπα!!! Τουρτίτσες κλπ... νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω τέτοια με τα σκυλιά μου!:)

Υ.Γ. Ναι, λοιπόν, είναι σαφές ότι γνωριζόμαστε... σε θυμάμαι καλά!
Τώρα, θα μου πεις, ποιός είμαι εγώ, έ?
Είμαι αυτός (ο "ώριμος νέος") που κρατάω σε "ασφαλή" απόσταση τον κούταβό μου (Casper), για να μη "γνωριστεί καλύτερα" με κάποιο άλλο σκυλάκι, όταν (ο Casper) κρίνει ότι είναι "αγενές"...:cool:
Τη Suki, απ' ότι έχω διαπιστώσει, την στραβοκοιτάει καμμιά φορά, αλλά δεν την έχει "κλειδώσει"...:D
Επίσης, η γυναίκα μου κρατάει συνήθως τη Μόκα (ραβδωτό Bullmastiff), την οποία ίσως δεν θυμάσαι, μιάς και δεν δίνει καμμία αφορμή, σε κανέναν... σαν να μην υπάρχει, παρά μόνο στα παιχνίδια!:)

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Τυπικό Αμερικάνικο Ακίτα. Ζόρικο σκυλί που κοντράρει πολύ για να πάρει την κυριαρχία θέλει πολύ δουλειά, επιμονή, πηγμή και όρεξη για να εκπαιδεύσεις το Ακίτα αλλά κατά βάθος είναι ένα αγγελούδι. Η βασική υπακοή και η κοινωνικοποίση με τους ανθρώπους πάει πολύ καλά (με τα ζώα το παλεύουμε ακόμα) και είναι πολύ φιλική με τον κόσμο όταν ξέρει ότι είναι ευπρόσδεκτοι. Με έμφυτο το ενστικτο της φύλαξης, γαυγίζει πολύ σπάνια, μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ να πώ ότι σαν κουτάβι έχει κάνει τιποτα τρελές ζημιές αλλά αυτό έτσι κ αλλίως εξαρτάται και απ τ αφεντικα. Εχει τρελό δέσιμο με τον πατέρα μου που την παει βολτα και την εκπαιδεύει, τον λατρεύει όσο τίποτα.Γενικά πρέπει να είναι κανείς πολύ τρελαμένος με τη φυλή, αποφασισμένος για πολύ δουλειά και 100% σίγουρος ότι μπορεί να χειριστεί ένα κυριαρχικό σκύλο.

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Βλέπω ότι την έχεις και στα ώπα-ώπα!!! Τουρτίτσες κλπ... νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω τέτοια με τα σκυλιά μου!:)

Υ.Γ. Ναι, λοιπόν, είναι σαφές ότι γνωριζόμαστε... σε θυμάμαι καλά!
Τώρα, θα μου πεις, ποιός είμαι εγώ, έ?
Είμαι αυτός (ο "ώριμος νέος") που κρατάω σε "ασφαλή" απόσταση τον κούταβό μου (Casper), για να μη "γνωριστεί καλύτερα" με κάποιο άλλο σκυλάκι, όταν (ο Casper) κρίνει ότι είναι "αγενές"...:cool:
Τη Suki, απ' ότι έχω διαπιστώσει, την στραβοκοιτάει καμμιά φορά, αλλά δεν την έχει "κλειδώσει"...:D
Επίσης, η γυναίκα μου κρατάει συνήθως τη Μόκα (ραβδωτό Bullmastiff), την οποία ίσως δεν θυμάσαι, μιάς και δεν δίνει καμμία αφορμή, σε κανέναν... σαν να μην υπάρχει, παρά μόνο στα παιχνίδια!:)
Θυμάμαι ότι άκουσα μια φορά κάποιον να φωνάζει "Μόκα" κ αμέσως σκέφτηκα μήπως είναι ο τύπος απο το φορουμ! χαχα Μην ανυσηχεις στην ιδια κατάσταση βρίσκεται κ η δικιά μας... δεν ξερω ποιος θα βάλει κάτω ποιόν. Το Σ/Κ θα πάει για κοινονικοποίηση με τα σκυλιά του εκτροφέα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Η βασική υπακοή και η κοινωνικοποίση με τους ανθρώπους πάει πολύ καλά (με τα ζώα το παλεύουμε ακόμα) και είναι πολύ φιλική με τον κόσμο όταν ξέρει ότι είναι ευπρόσδεκτοι...

2. ...Εχει τρελό δέσιμο με τον πατέρα μου που την παει βολτα και την εκπαιδεύει, τον λατρεύει όσο τίποτα...
1. Την έχω δει αρκετές φορές και το επιβεβαιώνω! Είναι πολύ "συνεργάσιμο" σκυλί...
Με τα ζώα θα το παλεύετε ακόμα, για καιρό... κι εμείς, με τα ζώα έχουμε το "θεματάκι" μας!!!

2. Τον πατέρα σου θυμάμαι στα σίγουρα... εσένα σε έχω δει 1-2 φορές...

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Το Ακίτα που έχεις για avatar τι απέγινε;
μεγάλη ιστορία...θυμάσαι που είχα πει ότι ήταν από πετ σοπ? μιά ακόμα πονεμένη ιστορία puppymillαδικου σκύλου.
μας έμεινε μες στα χέρια κυριολεκτικα από καρδιά όταν ήταν 9 μηνών. Εντελλώς ξαφνικά και παρόλο που ηταν μες στ αυτοκινητο και μέσα σε 5 λεπτά ήταν στον κτηνίατρο, δεν το προλάβαμε.Πέθανε μες στην αγκαλιά της αδελης μου μέσα σε λίγα λεπτά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα