The Super Dog Crate

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Βρήκα αυτό το βίντεο στο γιουντιουμπ και είπα να σας το παραθέσω. Μου άρεσε πολύ που διπλώνει έτσι και που μπορεί να ανοίξει η μπροστινή πόρτα Crates for Dogs Available with Free Shipping at 1800PetMeds - YouTube Κατω απο το βίντεο έχει λινκς για να το παραγείλεται αλλά νομίζω δεν έχει την Ελλάδα... Δεν είμαι σίγουρη. Ρίξτε και εσεις μια ματιά

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
BΡε παρε πρωτα τον σκυλο και μετα,ψαχνε τετοια πραματα
Δεν έψαχνα για το σκύλο, έβλεπα γενικά βίντεο και έπεσα πάνω σε αυτό πιο πολύ για εσάς που έχεται ήδη σκυλιά το έβαλα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμείς που έχουμε ήδη σκυλιά τα έχουμε ψάξει, όσοι χρειαζόμαστε... Η αγορά crate δεν είναι ακριβώς σαν αγορά τσίχλας. Υπάρχουν, δε, μέλη που έχουν crate ιδιοκατασκευές, ορισμένες από τις οποίες είναι καταπληκτικές (μου έρχεται στο μυαλό μιας κοπέλας από Θεσσαλονικη)

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Εμείς που έχουμε ήδη σκυλιά τα έχουμε ψάξει, όσοι χρειαζόμαστε... Η αγορά crate δεν είναι ακριβώς σαν αγορά τσίχλας. Υπάρχουν, δε, μέλη που έχουν crate ιδιοκατασκευές, ορισμένες από τις οποίες είναι καταπληκτικές (μου έρχεται στο μυαλό μιας κοπέλας από Θεσσαλονικη)
Eνταξει βρε παιδια, συγνωμη, να μοιραστώ μαζί σας κάτι ήθελα, μην με αποπαίρνετε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό, να ψάχνει κάποιος ότι μπορεί να χρειαστεί για τον σκύλο του, ΠΡΙΝ ακόμη τον αποκτήσει;

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Καλό είναι να έχεις μια ιδέα του τι θα χρειαστείς. Έτσι έψαχνα και εγώ και στο τέλος δεν πήρα τίποτα με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να τα πάρω τελευταία στιγμή σε διπλή τιμή :-\ Δεν είχα χρόνο για έρευνα αγοράς

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Καλό είναι να έχεις μια ιδέα του τι θα χρειαστείς. Έτσι έψαχνα και εγώ και στο τέλος δεν πήρα τίποτα με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να τα πάρω τελευταία στιγμή σε διπλή τιμή :-\ Δεν είχα χρόνο για έρευνα αγοράς
Και εμένα μ αρέσει να ψάχνω. Καλύετρα να είμαι έτοιμη

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Για εσωτερικό χώρο και μόνο φαίνεται ωραίο. Δεν έχω δει την τιμή βέβαια.
Για χρήση και σε εξωτερικό χώρο, έκθεση, παραλία, κτλ δεν θα το πρότεινα καθώς προτιμώ αυτά που έχουν σίτα για να μην μπορούν να μπαίνουν μέσα τα διάφορα έντομα καθώς να έχουν και ύφασμα που κλείνει τα παράθυρα και έτσι δεν χτυπάει ο ήλιος κατευθείαν το σκυλί και το σκυλί δεν ξεσηκώνεται με ότι περνάει γύρω γύρω.

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Για εσωτερικό χώρο και μόνο φαίνεται ωραίο. Δεν έχω δει την τιμή βέβαια.
Για χρήση και σε εξωτερικό χώρο, έκθεση, παραλία, κτλ δεν θα το πρότεινα καθώς προτιμώ αυτά που έχουν σίτα για να μην μπορούν να μπαίνουν μέσα τα διάφορα έντομα καθώς να έχουν και ύφασμα που κλείνει τα παράθυρα και έτσι δεν χτυπάει ο ήλιος κατευθείαν το σκυλί και το σκυλί δεν ξεσηκώνεται με ότι περνάει γύρω γύρω.
Το μεγάλο κάνει 224$ αν θυμάμαι καλά. Εγώ το θέλω μόνο για μέσα στο σπίτι.

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Πανάκριβο!!!!!!!
Πάνω από 100€ δεν θα έδινα για crate
Οντως πολύ ακριβό αλλά σκέψου οτι διπλωνει για να μεταφέρεται, είναι με πλαστικη επένδυση, και έχει πόρτες που μπορούν και ανοίγουν.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Όλα διπλώνουν και μεταφέρονται.
Θεωρώ ότι το πλαστικό θα έχει μικρότερη ζωή και είναι πιο πιθανό να υποστεί φθορές από το συρμάτινο

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Νιμίζω αυτό το frame που έχει θα το κάνει πιο ογκώδες. Δεν μου φάνηκε να είναι όλο πλαστικό. Δεν είδα όλο το βίντεο αλλά ο ήχος του σε κάποιο σημείο ακούστηκε μεταλικός. Έτσι θα ανεβάζει και το βάρος για μεταφορική αν ισχύει

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Νιμίζω αυτό το frame που έχει θα το κάνει πιο ογκώδες. Δεν μου φάνηκε να είναι όλο πλαστικό. Δεν είδα όλο το βίντεο αλλά ο ήχος του σε κάποιο σημείο ακούστηκε μεταλικός. Έτσι θα ανεβάζει και το βάρος για μεταφορική αν ισχύει
Λέει στην αρχή του βίντεο ότι είναι πιο ελαφρί απο ενα κανονικό crate

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ΚΙΟΥΡΤΟς.jpg παιρνεις ενα κιουρτο ψαρεματος πτυσομενο που ανοιγει απο κατω μεταλλικο γαλβανιζε .. με 22 ευρω ενα μαλτεζακι χωραει ανετα ==))