Thanks

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν υπάρχει.
Προς το παρόν τουλάχιστον.
Αν υποψιαστώ ότι σας λείπει...:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κουμπάκι thanks δεν υπάρχει ή δεν το βγάζει σε μένα???
Το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ από εχθές! Thanks sakann!!

edit:
Δεν υπάρχει.
Προς το παρόν τουλάχιστον.
Αν υποψιαστώ ότι σας λείπει...:D
να το υποψιαστείς, να το υποψιαστείς :p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
hmmm.gifΕίναι προσωρινό ή μόνιμο;
(για να ξέρω αν είναι να αρχίσω να γράφω από τώρα στα διάφορα ποστ: συμφωνώ!, +1, +1000, +00 κλπ κλπ lol.gif )

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Αν δεν σας άρεσε να μην το βάζατε εξ'αρχής...Τώρα το συνηθίσαμε και το θέλουμε πίσω! :p Άσε που έχω κοντέψει να κάνω report σε 5-6 ποστς σήμερα στα οποία ήθελα να βάλω thanks!
Αν και υποπτεύομαι ότι το κουμπάκι thanks είχε προκαλεσει το μπάχαλο στην προηγούμενη αναβάθμιση που δεν φαινόντουσαν πολλά ποστς και ίσως για αυτό βγήκε;
'

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Το κουμπάκι thanks προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του site μετά την αναβάθμιση, και έχει απενεργοποιηθεί. Σκοπός είναι φυσικά να βρεθεί η λύση και να επανέλθει.:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Το κουμπάκι thanks προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του site μετά την αναβάθμιση, και έχει απενεργοποιηθεί. Σκοπός είναι φυσικά να βρεθεί η λύση και να επανέλθει.:)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
+10000

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το κουμπάκι thanks προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του site μετά την αναβάθμιση, και έχει απενεργοποιηθεί.
Το ειχαμε "φθείρει" με την πολυ χρηση; :p

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Επειδή γράφτηκα σχετικά πρόσφατα και επειδή έχω μία εμπειρία από fora το Thanks ήταν πραγματικά βολικό κυρίως γιατί απαλλάσσει τα threads από πολλά άχρηστα ευχαριστήρια post που δεν προσθέτουν τίποτα και απλά ανεβάζουν τις σελίδες χωρίς λόγο!

Μακάρι να επανέλθει!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δε νομιζω να επανελθει.. Οι τελευταιες πληροφοριες το εμφανιζουν σε κομματώδη κατασταση και κρατιεται στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη. Είναι σοβαρα τα πράγματα...

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Δε νομιζω να επανελθει.. Οι τελευταιες πληροφοριες το εμφανιζουν σε κομματώδη κατασταση και κρατιεται στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη. Είναι σοβαρα τα πράγματα...
Ε ας μην επανέλθει το ίδιο...και αν πρέπει ας θυσιαστούν τα παλιά Thanks... μπορεί όμως να μπει κάτι ανάλογο ελπίζω!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οταν νιωσεις την αναγκη, μπορεις αν θες να κανεις thanks πατώντας πανω στο avatar μου. Το χω βαλει για ψυχολογικη υποστηριξη διοτι ολοι εχουν λυσσαξει με το thanks...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επισης μεσα σε περισυλογη και απολυτη κατανυξη, αντι για "Thanks" θα παταμε το "Ευχαριστώ"

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Mόλις τώρα είδα πως κάτω από κάθε post έχει like για facebook...........kai tweet επίσης
Τα οποία ομως εκτος του οτι δεν ειναι στοιχημενα καθ' υψος και μου χαλανε το φενγκ-σουϊ, δεν κανουν και κατι... Θελω να πω δεν ειναι ενεργα.

Για τη στοιχιση μπορει να φταιει ο browser (firefox) ή το λειτουργικο (Μac 10.6)?:confused: